Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
5.9.11 09:54
aakaficko píše:
jj zkusim to, teda pokud to v noci nebo dneska nedostanu.. Ja teda par priznaku mam, chodim na WC snad kazdejch 30 min a to vypiju treba jen pul hrnecku caje a ten podbrisek me boli uz nejak 10 dnu.. No fakt nevim, nezbude mne nic jineho nez se zkusit testnout znova.. :-)

aakaficko je určitě těhulka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288

Tak holky,já tomu vůbec nerozumím,jelikož se nudím,tak jsem si udělala jeden ovu test a mám tam čárku v testovací zóně,není sice tak silná jako ta druhá,ale je jasně viditelná,je vidět i na mobilu,kdybych věděla,jak to mám přiložit tak bych jí sem dala.Babettko,pomoooc,co to znamená? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648

babettko:už mě píchá v podbříšku,sem to říkala že za pár dnů mám všechny příznaky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 09:56
mamasek píše:
Tak holky,já tomu vůbec nerozumím,jelikož se nudím,tak jsem si udělala jeden ovu test a mám tam čárku v testovací zóně,není sice tak silná jako ta druhá,ale je jasně viditelná,je vidět i na mobilu,kdybych věděla,jak to mám přiložit tak bych jí sem dala.Babettko,pomoooc,co to znamená? :roll:

mamasek :dance: hod fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 09:57

normálně když dáš novej příspěvek tak pod tabulkou kam píšeš máš přiložit fotku tak honem sem sní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 09:58

mamasku to zní skvěle :-)… stáhni do PC a pak dáš normálně jako když jdeš psát a dole po smajlama máš Vybrat soubor ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.9.11 09:59

mamasek: no, mohlo by to znamenat těhu, pač hcg je hooodně podobný LH hormonu..nebo prostě je to tim, že LH hormon je v těle pořád..určitá hladina a zvýší se pouze při ovu..tak třeba ti to ukazuje tu tvou hladinu…ale já ti moc přeju aby to bylo těhu!!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 09:59

Marcii, zlato asi se zasměješ, ale normálně jsem si šla teď čistit zuby a najednou mě taky hrozně zapíchalo v podbříšku… holky my tu všechny budeme těhule… to by bylo skvělý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 10:00
babettka píše:
Marcii, zlato asi se zasměješ, ale normálně jsem si šla teď čistit zuby a najednou mě taky hrozně zapíchalo v podbříšku… holky my tu všechny budeme těhule… to by bylo skvělý :-)

to si piš :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 10:01

mamasek:na ovu testu by měl být duch po celý cyklus mamsku máš tu čárku silnější než třeba když testuješě a ovu ještě neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237

Janie Bast tak to je ale na jednu stranu super, že máš tak krátké cykly - to ti úplně závidím ;-)… Ty homepatika jsem ještě nikdy nezkoušela, ale přijde mi to moc zajímavé :-) jak to vlastně funguje? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245

nemyslim si, ze jsem urcite tehulka ale bylo by to to nejkrasnejsi :-)
no kez by nam to vsem vyslo a to co nejrychlej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917

Renesi, tak to máš stejně jako já. Když jsme začli se snažením o miminko, tak jsem myslela, že měření BT je složité a že mi to bude brát ten zbytek nezávislosti a toho pocitu, že se snažíme moc urputně o miminko.
Nakonec jsem začla až po potratu a zjistila, že to není zase tak složité a beru to spíše jako opravdu takové poznání.
Vím, že homeopatie je výborná. Už se pana doktora ani neptám, co léky vlastně mají udělat. Prostě je beru a věřím mu, protože vím, že můžu. Proto jsem při začátku braní homeopat přestala brát vitamíny, i když s nimi se mi trochu srovnaly teploty, které souvisí i s hormony, takže ráda říkám, že se mi srovnaly hormony. :D
Po jednom měsíci jsem zjistila, že homeopata neovlivňují hormony a ani ovulku, tak jsem zase nasadila vitamíny. Výhoda je, že homeopatie se může kumulovat s vitamíny, i když pan doktor říkal, že je to zbytečné. :D Jedinné, co nesmím, tak je máta. A to mi zase tak nevadí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648

Jinak já jsem z okolí Tábora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
Marciii píše:
babettka píše:
Marcii, zlato asi se zasměješ, ale normálně jsem si šla teď čistit zuby a najednou mě taky hrozně zapíchalo v podbříšku… holky my tu všechny budeme těhule… to by bylo skvělý :-)
to si piš :palec: :mrgreen:
:dance: :dance: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí