Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aakaficko píše:
jj zkusim to, teda pokud to v noci nebo dneska nedostanu.. Ja teda par priznaku mam, chodim na WC snad kazdejch 30 min a to vypiju treba jen pul hrnecku caje a ten podbrisek me boli uz nejak 10 dnu.. No fakt nevim, nezbude mne nic jineho nez se zkusit testnout znova..
aakaficko je určitě těhulka ![]()
Tak holky,já tomu vůbec nerozumím,jelikož se nudím,tak jsem si udělala jeden ovu test a mám tam čárku v testovací zóně,není sice tak silná jako ta druhá,ale je jasně viditelná,je vidět i na mobilu,kdybych věděla,jak to mám přiložit tak bych jí sem dala.Babettko,pomoooc,co to znamená? ![]()
babettko:už mě píchá v podbříšku,sem to říkala že za pár dnů mám všechny příznaky ![]()
mamasek píše:
Tak holky,já tomu vůbec nerozumím,jelikož se nudím,tak jsem si udělala jeden ovu test a mám tam čárku v testovací zóně,není sice tak silná jako ta druhá,ale je jasně viditelná,je vidět i na mobilu,kdybych věděla,jak to mám přiložit tak bych jí sem dala.Babettko,pomoooc,co to znamená?
mamasek
hod fotku
normálně když dáš novej příspěvek tak pod tabulkou kam píšeš máš přiložit fotku tak honem sem sní ![]()
mamasku to zní skvěle
… stáhni do PC a pak dáš normálně jako když jdeš psát a dole po smajlama máš Vybrat soubor ![]()
mamasek: no, mohlo by to znamenat těhu, pač hcg je hooodně podobný LH hormonu..nebo prostě je to tim, že LH hormon je v těle pořád..určitá hladina a zvýší se pouze při ovu..tak třeba ti to ukazuje tu tvou hladinu…ale já ti moc přeju aby to bylo těhu!!!!! ![]()
Marcii, zlato asi se zasměješ, ale normálně jsem si šla teď čistit zuby a najednou mě taky hrozně zapíchalo v podbříšku… holky my tu všechny budeme těhule… to by bylo skvělý ![]()
babettka píše:
Marcii, zlato asi se zasměješ, ale normálně jsem si šla teď čistit zuby a najednou mě taky hrozně zapíchalo v podbříšku… holky my tu všechny budeme těhule… to by bylo skvělý
to si piš
![]()
mamasek:na ovu testu by měl být duch po celý cyklus mamsku máš tu čárku silnější než třeba když testuješě a ovu ještě neni?
Janie Bast tak to je ale na jednu stranu super, že máš tak krátké cykly - to ti úplně závidím
… Ty homepatika jsem ještě nikdy nezkoušela, ale přijde mi to moc zajímavé
jak to vlastně funguje? ![]()
nemyslim si, ze jsem urcite tehulka ale bylo by to to nejkrasnejsi ![]()
no kez by nam to vsem vyslo a to co nejrychlej ![]()
Renesi, tak to máš stejně jako já. Když jsme začli se snažením o miminko, tak jsem myslela, že měření BT je složité a že mi to bude brát ten zbytek nezávislosti a toho pocitu, že se snažíme moc urputně o miminko.
Nakonec jsem začla až po potratu a zjistila, že to není zase tak složité a beru to spíše jako opravdu takové poznání.
Vím, že homeopatie je výborná. Už se pana doktora ani neptám, co léky vlastně mají udělat. Prostě je beru a věřím mu, protože vím, že můžu. Proto jsem při začátku braní homeopat přestala brát vitamíny, i když s nimi se mi trochu srovnaly teploty, které souvisí i s hormony, takže ráda říkám, že se mi srovnaly hormony. ![]()
Po jednom měsíci jsem zjistila, že homeopata neovlivňují hormony a ani ovulku, tak jsem zase nasadila vitamíny. Výhoda je, že homeopatie se může kumulovat s vitamíny, i když pan doktor říkal, že je to zbytečné.
Jedinné, co nesmím, tak je máta. A to mi zase tak nevadí. ![]()
Marciii píše:babettka píše:to si piš
Marcii, zlato asi se zasměješ, ale normálně jsem si šla teď čistit zuby a najednou mě taky hrozně zapíchalo v podbříšku… holky my tu všechny budeme těhule… to by bylo skvělý![]()