Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já mám pocit už ted že tam něco je,a nakonec tam bude určitě prd ![]()
prosimte a jakej cipek bych ted mela mit ja?? V tomhle se porad moc nevyznam?? diky ![]()
aakaficko píše:
prosimte a jakej cipek bych ted mela mit ja?? V tomhle se porad moc nevyznam?? diky
ty bys ho měla mít vysoko,hůře dosažitelný a hlavně uzavřený a kolem hustý hlen a taky tvrdý
![]()
mne se zda ze v nem mam jakoby dirku, nebo ze je jakoby napul rozriznutej.. sem z toho jelen..
kaficko podle čípku poznáš jestli se chystá MS
tak ho zkontoluj ![]()
aakaficko píše:
mne se zda ze v nem mam jakoby dirku, nebo ze je jakoby napul rozriznutej.. sem z toho jelen..
no já ho taky nemívám uplně uzavřenej.ale když je ovu je znatelně víc otevřenej před ms to samý.ono ho nemusíš mít uplně uzavřený no ![]()
no tvrdsi je.. ale to jestli je dlouhej nepoznam.. sem si ho nikdy moc nezkoumala..
ale fakt je jakoby s dirkou.. ![]()
s dirkou je každej,horší by bylo kdyby byl bez dirky,a říká se že hlavně už ženský co dítě maj ho mají už napořád trošku pootevřenej.no av jakej je místech?dosáhneš snadno nebo hůř? ![]()
ja jeste miminko nemam, tak se v tom hur vyznam.. BT uz zvladam, ale cipek nic moc
.
dostanu tam trochu hur, ale ja mam fakt veliky ruce.. No nezbyde mne stejne nic jinyho nez se zitra testnout..
no ono stejně prd poznáš porotže každá sme jiná tohle chce študovat pravidelně abys viděla jak se čípek chová před MS po ní při ovu prostě celý cuklus.já podle toho poznávám hlavně plodný dny a mrchu bohužel taky odhadnu ![]()
je fakt že před MS je takovej rozlitej neni tvrdej těžko odhadneš tvar ![]()
ja si prave myslim, ze ted ho mam tak nejak jako bych mela dostat tu mrchu jednu osklivou.. Takze proto nejsem optimisticka s tim tehotenstvim.. ![]()
ale prosimtě neházej flintu do žita když čípek nesleduješ a nevíš jak reaguje nemůžeš říct že se chystá mrcha.to bys ho musel asledovat furt abys něco vyzjistila z toho a mohla dělat odhady.já ho sleduju často a stejně s jistotou nevim akolikrát mě mrcha překvapí ![]()