Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
5.9.11 18:15

fakt tam nevidim vuuubec nic - uplne bilej :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 18:19

ach jo, tolik jsem věřila :-(… no třeba po ránu, s tou teplotkou je to totiž fakt divné… a nemohla být ovu později???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.9.11 18:22

koukni na graf..
http://www.womenzone.cz/…l/grafy.aspx?…
myslim, ze to mam dobre vypocitany ne?? posledni nizka teplota (ovulace) byla 23.8. ne?? Uz sem z toho magooor 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 18:25

no možná bys mohla být dnes 11 DPO, pak to tam ještě stouplo a drží se to v rovině… no já nevím, koukni někde na ten můj, vypadá podobně… až když to stouplo ještě víc, bylo po ovulce… a ten pokles by byl tedy 10 DPO - zahnízdění a teprve 1 den by se uvolňovalo to hcg… ale nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 18:27

takhle aktuální ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.9.11 18:29

takovym nazorem si mne udelala uplne radost.. To je taky mozny… :-) Je na prd, ze na tom womenzone ti to poradne ovu nevypocita ale anglicky ja poradne neumim, tak si netroufam udelat graf na tech tvejch strankach.. No uvidim rano, jestli neco nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 18:34

jj to hned podle teplotky budeš vědět a kdyby byla nahoře, tak možná bych být tebou testovala až další den :-) vím, že to bude kdyžtak těžké vydržet, ale bude to lepší :-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.9.11 18:36

no uvidim rano podle teploty a jak to budu stihat, ale mam jeste 4 testiky, takze to asi nevydrzim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 18:40

jé tak to chápu s takovýma zásobama :-)… já si teď objednala z toho sebetesty 10ks těhu testů, tak se těším až přijdou, i když vím, že mě to bude nutit testovat :-D… počítám ale, že přijdou nejdřív ve středu - to budu teprve 6 DPO, tak to mě to ještě lákat nebude, ten 9 DPO chci zkusit OVU test a potom kdyžtak kdyby byla čárka výrazná, tak 10 DPO těhu test… kdyby nebyla, tak vydržím do 12 DPO :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 18:41

Kočky já to tu dneska balím… užijte si krásný večer ;-) a budu se na vás zítra těšit, určo budu zase brzy strašit :-D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245

jj vidis me - je lepsi vydrzet jinak porad koukas na jednu carku.. Ale zatim to jeste uplne nevzdavam.. Uz chci rano 6 hod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245

tak ahoj babettko, taky jdu odpocivat.. Zitra si zase pisneme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 19:32

Ahoj holky,já přišla z práce a vy jste pryč co? :roll:
kafi klídek zkus ráno a uvidíš,může být brzy taky můžeš patřit k té skupině kterým se// objeví klidně až týden po vynechání :palec: babett co příznaky?já šimrání a pálení bradavek to už přešlo a bolůí mě hlava občas podbříšek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.9.11 19:46

Teda holky,nejsem tu pár hodin a další 3 stránky?Jste to pěkně rozjely :palec:
Kafu:já bych to určitě tak negativně neviděla,sice BT nerozumím,ale to,že se ti zatím neukázala // nemusí nic znamenat!!Pořád držíme palce :wink:
Jinak já vám musím říct,že jsme se bavili s mužem o tom zítřku,tak sice na tu konzultaci půjdu sama,samozřejmě zapomněl,že je to už zítra,ale mám zjistit co a jak a na vyšetření PŮJDE :dance: :dance: Já mám takovou radost,že jsem ho málem zlíbala od hlavy až k patě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 19:48

Hezký večer Marci :-)
No tak u mě taky bradavka bolí míň, ale za to mám snad ještě víc toho bílého výtoku, když se utřu tak je vždy na toaleťáku a i na kalhotkách…Tak nevím, ale určo to beru jako dobré znamení :-)… V podbříšku mě taky občas popíchává, někdy víc, někdy míň… no říkám si, že je brzy, ale tohle se fakt děje, co myslíš :-)… Taky mám úplně děsně nafouklé bříško, ale fakt jako balón :-) no jsem zvědavá, co z toho bude :-)
Zítra už 5 DPO, není to tak hrozné :-) ale kéž by bylo o týden víc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital