Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ach jo, tolik jsem věřila
… no třeba po ránu, s tou teplotkou je to totiž fakt divné… a nemohla být ovu později???
koukni na graf..
http://www.womenzone.cz/…l/grafy.aspx?…
myslim, ze to mam dobre vypocitany ne?? posledni nizka teplota (ovulace) byla 23.8. ne?? Uz sem z toho magooor ![]()
no možná bys mohla být dnes 11 DPO, pak to tam ještě stouplo a drží se to v rovině… no já nevím, koukni někde na ten můj, vypadá podobně… až když to stouplo ještě víc, bylo po ovulce… a ten pokles by byl tedy 10 DPO - zahnízdění a teprve 1 den by se uvolňovalo to hcg… ale nevím…
takovym nazorem si mne udelala uplne radost.. To je taky mozny…
Je na prd, ze na tom womenzone ti to poradne ovu nevypocita ale anglicky ja poradne neumim, tak si netroufam udelat graf na tech tvejch strankach.. No uvidim rano, jestli neco nebude..
jj to hned podle teplotky budeš vědět a kdyby byla nahoře, tak možná bych být tebou testovala až další den
vím, že to bude kdyžtak těžké vydržet, ale bude to lepší
![]()
no uvidim rano podle teploty a jak to budu stihat, ale mam jeste 4 testiky, takze to asi nevydrzim ![]()
jé tak to chápu s takovýma zásobama
… já si teď objednala z toho sebetesty 10ks těhu testů, tak se těším až přijdou, i když vím, že mě to bude nutit testovat
… počítám ale, že přijdou nejdřív ve středu - to budu teprve 6 DPO, tak to mě to ještě lákat nebude, ten 9 DPO chci zkusit OVU test a potom kdyžtak kdyby byla čárka výrazná, tak 10 DPO těhu test… kdyby nebyla, tak vydržím do 12 DPO ![]()
Kočky já to tu dneska balím… užijte si krásný večer
a budu se na vás zítra těšit, určo budu zase brzy strašit
![]()
jj vidis me - je lepsi vydrzet jinak porad koukas na jednu carku.. Ale zatim to jeste uplne nevzdavam.. Uz chci rano 6 hod ![]()
tak ahoj babettko, taky jdu odpocivat.. Zitra si zase pisneme ![]()
Ahoj holky,já přišla z práce a vy jste pryč co? ![]()
kafi klídek zkus ráno a uvidíš,může být brzy taky můžeš patřit k té skupině kterým se// objeví klidně až týden po vynechání
babett co příznaky?já šimrání a pálení bradavek to už přešlo a bolůí mě hlava občas podbříšek ![]()
Teda holky,nejsem tu pár hodin a další 3 stránky?Jste to pěkně rozjely ![]()
Kafu:já bych to určitě tak negativně neviděla,sice BT nerozumím,ale to,že se ti zatím neukázala // nemusí nic znamenat!!Pořád držíme palce ![]()
Jinak já vám musím říct,že jsme se bavili s mužem o tom zítřku,tak sice na tu konzultaci půjdu sama,samozřejmě zapomněl,že je to už zítra,ale mám zjistit co a jak a na vyšetření PŮJDE
Já mám takovou radost,že jsem ho málem zlíbala od hlavy až k patě ![]()
Hezký večer Marci ![]()
No tak u mě taky bradavka bolí míň, ale za to mám snad ještě víc toho bílého výtoku, když se utřu tak je vždy na toaleťáku a i na kalhotkách…Tak nevím, ale určo to beru jako dobré znamení
… V podbříšku mě taky občas popíchává, někdy víc, někdy míň… no říkám si, že je brzy, ale tohle se fakt děje, co myslíš
… Taky mám úplně děsně nafouklé bříško, ale fakt jako balón
no jsem zvědavá, co z toho bude ![]()
Zítra už 5 DPO, není to tak hrozné
ale kéž by bylo o týden víc ![]()