Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5237
6.9.11 06:58
Janie Bast píše:
babettka píše:
Tak jsem teď koukala do mailu a normálně ty testíky už jsou od včerejšího večera ve stavu Odeslané, tak mám na jednu stranu radost, ale počítala jsem, že přijdou tak koncem týdne, takhle je můžu očekávat už během zítřka a možná dneska, takže na druhou stranu vím, jak to, že mám tady 10 testů mě bude deptat :-D :roll:
No vidíš, než jsem ti to stihla napsat, tak to víš. :D

jsem rychlík :-D… ale děkuji ;-) fakt je to fofr, vůbec jsem to nečela v dobrém slova smyslu… většinou si všude dávají na čas :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
6.9.11 07:00

Souhlas..od ovu se to táááááááááááááááááááhle jak snopel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 07:02

No jo, vlastně plodné dny budou už za 4 dny :pankac:
Manžel bude mít radost. Plodné dny budou zase na jeho odpolední. :D To má určo radost. Uvařený z práce a ještě „výkony“ :D
No on by si to představoval jak hurvajs válku. :D
Minule totiž jsme se snažili asi 2 měsíce a nic a třetí měsíc jsem měla už ovu testy a zrovna 13DC jsem byla u gyn a ten mi řekl, že brzy bude ovu. Tak jsem ten večer znásilnila manžela a vyšlo to. :D Pak, když jsem potratila, tak manžel se koukl a říká: „neboj, zajdeš k doktorovi, on ti to změří a zase to vyjde.“ :D Jsem se začla smát i pod těma slazama, že si myslí, že pan doktor má jen mě za pacientku a bude mi dělat UTZ každý den. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 07:03

Jo a od ovu se to táhne… A nálada (aspoň u mě) houstne. :D Protože jak chci, aby už to b ylo, tak jsem nervozní a štěkám. :D Jsem fakt nesnesitelná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 07:07
Monca85 píše:
Souhlas..od ovu se to táááááááááááááááááááhle jak snopel.
:-D to každopádně, teď jsem zase zírala do kalendáře, no a už začínám uvažovat, že když budu mít tolik testíků, tak manžel jde v sobotu ráno na 24 a vrací se až v neděli kolem 8 ráno, tak to už budu 10 DPO, tak že bych možná mohla zkusit :-D… ježiš já sem uchylák :-D potřebovala bych na ten týden někam zamknout :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 07:10

Janie no ono je to docela síla někdy to snažení, já tenhle měsíc byla úplně vyčerpaná, ani už jsem na to neměla chuť :-D teď už 4 dny abstinujem a vůbec mi to nevadí :-D
No hezky to vyřešil :-D popravdě by to byl asi nejlepší způsob pro načasování sexíku, ale kdo bude pořád lézt na gyndu a hlavně který dr. je tak ochotný… chtělo by to nějaký domácí utz :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 07:12

Berušky zkuste tyhle stránky, jsou tam od holek popisovány první příznaky :-) a fakt je to docela zajímavé i dobře zpracované :-)
 http://www.futurebaby.estranky.cz/…ky-paid.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 07:15

Mě povídej, já testovala už taky 10 DPo, ale stejně se to ukázalo až 12DPO. Nejsi úchyl, to je bohužel normální…
Já naštěstí manžu do sexu nenutím, když nechce a já, když nechci, tak taky ne… Pokud je mi blbě, bolí mě hlava nebo tak… Nechci to lámat přes koleno. Pak mám totiž pocity, že to moc hrotím. :roll:
I když je fakt, že když je ovu nebo tak… řeknu manžovi normálně, že chci sex a proč. :D Už si zvykl a ptá se, jestli byly dvě čárky na ovu testu, že chci sex. :D Občas se ptá i v nevhodnou dobu a já se na něj utrhnu, že ne, že jen mám chuť. :D
No ono to existuje, myslím, že se tomu říká folikulometrie nebo nějak tak… ale to se chodí myslím až po roce, když to nejde… Sleduje, jestli ovuluješ a kdy… Chodí se cca 7-13 DC myslím a nějak ob den… To není tak hrozné. ;)
Ale já myslím, že prozatím je přirozená cesta lepší. :D Tenkrát to byla náhoda, že jsem tam byla těsně před ovu. :D Ani jsem nevěděla, že to jde tak poznat. Až pak mi Dr. vysvětlil, co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 07:18
babettka píše:
Berušky zkuste tyhle stránky, jsou tam od holek popisovány první příznaky :-) a fakt je to docela zajímavé i dobře zpracované :-)
http://www.futurebaby.estranky.cz/…ky-paid.html

To jsou bezva stránky, taky jsem z nich čerpala. Po potratu jsem to přestala „hrotit“. Teď se snažím se tolik nepozorovat. Pak je to totiž zklamání, jako minulý měsíc. To jsem měla stejné příznaky jako při opravdovém těhu… a nic… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 07:30

no sice se nám už nachtělo, ale kdyby to vyšlo, tak to za to rozhodně stojí :-)… víš, já už zkoušela na to nemyslet a docela to šlo, ale k ničemu to nevedlo, tak jsem tenhle měsíc si řekla, že to zkusím opačně, i když je to rozhodně lepší, jak říkáš ty - nenutit se do ničeho ;-)
ale tak za zkoušku nic nedám :-) navíc ani nějak nešlo na to teď nemyslet - brala jsem 1. měsíc Clostík, tak jsem čekala ovu mezi 12-16 DC, nakonec teda přišla 17, ale i tak pohoda…
No ten potrat to je s prominutím svinstvo… :-( myslím, že teď i kdyby to vyšlo, tak se z toho ani nedokážu ze začátku naplno radovat, ptž vím, že zdaleka není vyhráno a může se situace během týdne, během dne změnit :-(
Ale chci být optimistická :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 07:36

Jak říkáš, nemyslet na to nejde, to je jasné. ;)
Já na to taky myslím, i když nechci. A samo, že kolem ovu se snažíme víc tulit. ALe prostě když manžel fakt nemůže, tak prostě ho nechám… :nevim:
No potrat, to je fakt mazec. Taky jsem se zpočátku radovala tak na půl, zbytek byly rezervy. Ale teda vůbec jsem s tím nepočítala. Byla jsem u dr a pohoda a pak jsem šla na kontrolu a dr se mě ptal, jak mi je. Říkala jsem, že je mi zle od žaludku. ještě řekl, že to je dobře… A pak UTZ, dlohé ticho… a bum. Prostě konec. … Ale holt, tak to chodí.
Pak jsem po revizi byla u homeopata, aby mě dal brzy fyzicky dohromady. Děloha se brzy stáhla a zacelila, tak to byla pohoda. Cyklus trochu rozhozený. Pak jsem tam byla pro léky na otěhotnění (už tak léčil babiččinu snachu a vyšlo jim to 2×). říkal, že pak se mám ozvat, až budu těhule, abychom to udrželi. Tvrdí mi, že udrží i těhotenství, která ani gynekologové neudrží. Věřím mu, protože ho znám přes dvacet let a vždy pomohl. Neudrží prý jen ty těhotenství, která jsou neslučitelná se životem. Tak teď jsem trochu klidnější. Vím, že když otěhu, tak to bude vpořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
6.9.11 07:43

Dobré ránko děvčata :lol: jsem dnes 10 DPO :lol: už se mi to blíží :lol: bojim bojim..testík bych chtěla dělat ve čtvrtek, ale teď mi to tak došlo, že vám to MOŽNÁ budu moc říct až v pátek jak to dopadlo, protože MOŽNÁ odjíždíme :lol: to je na prd, takže bych to zkusila už zítra,Ale to stejně nebude ještě nic vidět..
Kaficko neboj, dokud nemáš MS, tak je pořád naděje, chci tě jen uklidnit, při posledním těhu se mi úplně neviditelný duch ukázal až týden po očekávané MS, takže můžeš být stále v klidu :lol:
Babettko máš pravdu, i když bych byla těhu, tak se radovat nebudu, protože jsem nikdy nebyla těhu déle než 7 tt.. :-? radovat se začnu až porodim zdravé mimi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 07:46

Andrejko, tak jestli tit není líto testů, tak určitě budeme rády, když testneš zítra, abychom věděli aspoň prozatímní výsledky. ;)
Vždycky jsem myslela, že těhulkování je radost a pak jsem viděla, jaký je to neustálý strach… :( Je to škoda. Maminky by si to měly spíšer užívat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 07:48

tak to je moc hezké, to takhle slyšet :-) jak vůbec to ti homeopati dělají, to snad musí mít nějaký dar :-)
hlavně tedy, aby to brzy vyšlo :-) a nezabývat se tím, myslím, nemyslím na to :-)… jsem moc ráda, že to tu mám s kým pořešit všechno…
No tak to jsi na tom byla daleko hůř než já, tohle si snad ani nedokážu představit! 8-o … u mě to odešlo samo asi po týdenním zpoždění, bez revize… takže jsme se hned mohli snažit dál, ale měla jsem hrozné ty cykly, myslím úplně rozházené hormony :-( často jsem špinila, vždy se radovala, že možná zahnizďování a ono houby… nakonec přišla vždy MS :-(… no teď jak jsem dostala ten Clostil, tak zatím vůbec nešpiním od začátku cyklu, tak snad je to na dobré cestě… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 07:52

Ahojky Andrejko,
je to ale docela smutné, když si to tak vezmeš - člověk by v tu chvíli chtěl být tím nejštastnějším a ono to prostě nejde, když někdy předtím se to neudrželo :-(… když jsem otěhotněla, vůbec by mě nenapadlo, že to odejde a taky jsem si nedokázala představit, jak moc to bude bolet… fuj, už to nechci zažít :-(
Ale holčiny, až mi teď otěhulíme, možná už jsme těhu, tak to prostě dotáhneme do konce! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí