Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no můžeš to zkusit, ale hlavně žádné nervy, kdyby byl testík čistý
…
No já už ani nevím, jak to všechno bylo a kdy jsme na něj narazily a čím si nás opravdu omotal pan doktor, ale je pravda, že vždy vše vyřešil. On byl dokonce normální praktický lékař dříve. …
Ale je fakt, že on je „šarlatán“. Má opravdu asi dar, protože k němu chodí lidé i z velké dálky a když je nejhůře, tak stačí fotka člověka a on se podle ní snaží nastavit ty správné léky, které pak zasílá na dobírku a co vím, tak opravdu to funguje. ![]()
Je nevýhoda, že se u něj čeká dlouho, ale pak si člověk pokecá s těma lidma v čekárně a vidí, že opravdu není sám, kdo tomu věří a komu to pomáhá…
Netuším, jak udrží to, co gyn. ne, ale on není lhář, takže asi udrží.
Teď tam zase byla v čekárně paní a vyzvedávala léky pro kamarádku z Ostravy… Nevím, jak se dostala do Kroměříže.
Nicméně netuším, co budu dělat, až to pan doktor pověsí na hřebík…
Už je mu dost a dost let…
Ahoj holky,
tak ja sem testovala vcera odpoledne (ja vim jsem blba, ma to byt z ranni moci), ale nemohla jsem to vydrzet a samozrejme byl bilej. Ale porad mne picha u vajecniku a musim chodit casto na zachod. Ja vim, ze mam jeste cas. Holky, ale ja nemam zadnej vytok… to je asi blby, co? Jinak Vam musim rict, ze jste pisatelky jedna radost! Jsem moc rada, ze jsem se sem prihlasila, protoze jste proste superni! A navic holky, ja nejsem v CR, proto je to pro mne o to hezci podelit se se zazitkama jeste navic v materskym jazyce. Dekuju!!! ![]()
Muj manza jde na vysetreni 20.9. a ja si myslela, ze by bylo superni, kdybych do ty doby byla tehotna, aby tam nemusel. No, uvidime. Dneska rano jsem netestovala, nejak mne to nebralo, tak snad to vydrzim do pondelka, to uz by mohlo byt jisty. Ale pri mym stesti (smule) to urco v nedeli dostanu.
![]()
jj, máš čas, ale nevěš hlavu. Výtok není jasná známka těhu. Já taky výtok neměla.
Jen jeden den a už an nevím kdy… A pak zase nic.
Nekoukej na příznaky jiných. Každá jsme jiná, takže můžeš mít úplně jiné příznaky. ![]()
Víš co? Přečti si tohle a vždycky si říkej, co by prcek dělal asi teď.
Já se tím utěšovala, když jsem chtěla otěhotnět. ![]()
http://moje.dama.cz/blog.php?…
A hlavně, dostaň se do klidu… Chce to čas. Bohužel… Nic jiného. A MS nedostaneš. ![]()
![]()
Ahoj berušky
Tak jsem dorazila zpráce ještě mě čeká odpolední ![]()
Babett:no žádné změna ani .prsa cejtim ale jak říkám ty mě bolí pokaždé týden před MS akorát že ted začali asi ještě o 5dní dříve
jinak stále výtok a občas píchnutí v podbříšku.a začínaj se mi dělat boláky ![]()
aakaficko:ještě je brzo na testík ![]()
holky já zaůkolovala kolegyni aby mi došla do lékárny pro ten Femibion a při tý příležistosti mi tam koupila jeden mamatest ![]()
Máš hodné kolegyně. ![]()
Já jsem se teď rozkoukala na „jak vycvičit draka a čůrám tu smíchy“…
Dnes je jeden den z tisíce, kdy si tohle můžu dovolit. Jinak mi tu pořád někdo chodí.
![]()
ahoj,
tak uz sem taky v praci, sme ted meli skoleni.. ![]()
no testik na prd, fakt uplne bilej, tak ted to proste necham a zkusim az tak ve ctvrtek nebo spis v patek.. Pokud do te doby teda nedorazi MS..
Jee, Janiebast - to je hezky, to jsem jeste necetla! Dikejs… Hele holky, Vy to takhle komunikujete s kolegynema? No, to si vubec nedovedu predstavit! Tady to kazdej taji a rika, ze deti nechce a pak najednou prijdou a reknou, ze se to nejak povedlo… proste neuprimny… nemam to rada… je super, ze s Vama to muzu rict na rovinu. ![]()
No hele, já to taky v práci a s kamarádkama nechtěla hned probírat. Ne, že bych byla neupřímná. Jen prostě nechtěla jsem ty otázky jako, tak co, už se povedlo? atd.. Navíc mi to už jednou nevyšlo… V práci jsem to tajila i když mi bylo blbě. Sice šéfová něco tušiala dobírala si mě, že jsem těhule a já, že nééééé. ![]()
No a řekla jsem jim to, až jsem potratila… ![]()
baumgi píše:
Jee, Janiebast - to je hezky, to jsem jeste necetla! Dikejs… Hele holky, Vy to takhle komunikujete s kolegynema? No, to si vubec nedovedu predstavit! Tady to kazdej taji a rika, ze deti nechce a pak najednou prijdou a reknou, ze se to nejak povedlo… proste neuprimny… nemam to rada… je super, ze s Vama to muzu rict na rovinu.
no tak my třeba jsme v práci 4ženský a 3z toho ze srdce nesnášim.tahle je zároven i kamarádkou jezdí zamnou i když nejsme v práci a chodíme na skleničku taky občas.jinak jako zbytku kolektivu oznámím hotovou věc,ale týhle o tom sem řekla ona je totiž o dost starší a už 3děti má taks e mi hodí její informace.jo a holky ta¨hle holčina do třetího měsíce netušila že je v tom protože měla 3měsíce normální menstruaci stejně silnou a na den přesně chodila.pak na gyndě docela čuměla když si myslela že je ve 4týdnu a ne ve 4 měsíci ![]()
Tak je to normalni, takhle si to predstavuju i ja, ale stejne je blby, kdyz nekdo tvrdi, ze dite vubec nechce a pritom se snazi. To vis, ze bych se neptala, tak co, jak je to, nebo neco takovyho, ale myslela jsem neuprimnost v tom, ze rikaji, ze deti nechteji a pritom se o to snazi.
Jee, to bych si taky prala, myslet si, ze jsem ve 4. tydnu a byla bych pritom ve 4. mesici.. to by bylo superni. Ale to se nam stat holky nemuze, protoze delame testy nanecisto… ![]()
já nad timhle taky právě přemýšlím.kolektivu bych to neřekla až tak ten 4 měsíc ale šéfovi bych musela protože chci hned na neschopenku ,ale u mě je to dosti lsožité prootže za prvý můj přítel je nejlepší kamarád s mym šéfem a za druhý přítele mamka mě dělá učetní.takže takové dosti komplikované na to aby to nikdo nevěděl ze začátku
![]()
baumgi píše:
Jee, to bych si taky prala, myslet si, ze jsem ve 4. tydnu a byla bych pritom ve 4. mesici.. to by bylo superni. Ale to se nam stat holky nemuze, protoze delame testy nanecisto…
no nám určitě ne ![]()