Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak jsem koukala, že už je nás 9 v tabulce, to je úplně úžasné, mám z toho vážně dobrý pocit
Děkuju vám ![]()
Teď už vážně asi půjdu koukat s manželem na nějaký film
a moc se budu ráno těšit ![]()
Ten zatracenej mobilní internet,vypadnul mi zrovna když jsem odesílala takovou dlouhou zprávu
Tak ještě jednou,děkuju vám moc holky za milá slova,kdybyste znali mýho muže tak byste pochopili co ho to svolení na vyšetření muselo stát sil,tak jsem opravdu šťastná jak blecha a musela jsem se s vámi o tu radost podělit
Že se mnou zítra nejde mi moc nevadí,možná naopak,je mi jasný,že tam budu čekat dýl i když jsem objednaná,Petr by byl nervózní jak prase,takhle se na všechno v klidu zeptám a doma přetlumočím,hlavní je,že půjde na vyšetření.Kdyby to miminko k nám nechtělo tak takhle aspoň budu vědět,že jsme pro to udělali oba maximum.Tak to je dobrý znamení holky,jedna má výtok,druhá vyžírá lednici,jasný příznaky ranního těhotenství
Mě bolej prsa pořád,teď už nejen po stranách,ale celá,výtok mám taky,ale spíš bílý,zato úplně cítím jak mi vytýká na kalhotky,tak mám radši slipovou vložku,taky jasný příznaky,že?
Je mi to jasný,mám to vsugerovaný.Tak mi zítra držte palce a já až přijdu od dr.tak se ozvu,dobrou noc zlatíčka a hezké sny ![]()
uf, já to vždycky zapnu a zase spousta stran
No já teda nemám jediný příznak, což se teda zatím není čemu divit, ale já dobře vím, že od té doby, co se snažíme mám snad všechny příznaky, které jsou známé…čili, nevěřím ničemu, protože vím, že to mám když tak všechno v hlavě. Uvěřím až testu. Dneska jsem zhřešila a šla s taťkou na pivko :/ ale jedna bioložka mi říkala, že to pár dní poo vůlbec nijak nevadí no. Uvidíme.
No a teď mám takový asi blbý dotaz, ale napadlo mě…dá se vůbec otěhotnět i mimo ovu?
aakaficko…..31 DC.....OVU 17 DC.....14 DPO
Aandrejka….24 DC…..OVU 14 DC.....10 DPO
renesi.......…24 DC….OVU 15 DC.....9 DPO
baumgi.........26 DC.....OVU 18 DC.....8 DPO
mamasek .....21 DC.....OVU 13 DC.....8 DPO
babettka.......22 DC..…OVU 17 DC.....5 DPO
Marciii...........16 DC…..OVU 11 DC.....5 DPO
Monca85.......21 DC.....OVU 19 DC.....2 DPO
Janie Bast.......7 DC
Krásné brzké ráno děvčátka ![]()
Tak jsem zas už vzhůru, ale dospím to někdy během dne ![]()
Dneska moje teplotka zase 36,8, tak jsem ráda že se drží
…
kafí tak jak jsi dopadla
co teplotka? doufám, že nahoře ![]()
jé Andrejka už je v dvojciferných číslech s DPO
Tak, kdy hodláš dělat testík? Myslím kolik DPO? ![]()
Mončo no záleží jak se to vezme
- vzhledem k tomu, že spermijky vydrží v dobrém hlenu až 5 dní, tak teoreticky by někdo mohl mít sex 4 dny pře ovulkou a bude těhu, ale to není tak vysoká šance, takže čím blíž k ovulce, tím lepší jsou vyhlídky na těhu ![]()
Taky se hrozně těším až to ukáže testík a čárky budou pak jen sílit a sílit ![]()
No vídíš Mamasku, neboj ono to tentokrát dopadne
.. taky je fajn, že jsi pozitivně naladěná ![]()
Moc se těším až písneš, jak to tam s tebou pořešili a určitě to nebude nijak závažné… no a třeba to ani nebude třeba ![]()
V půl třetí Marci? Jé tak to je docela síla… tak to se pak musíš pěkně dospat
…
Jak se cítíš 5 DPO???
já zase od rána výtok, jsem nafouknutá a měla jsem sen zase o porodnici ![]()
dobre ranko holky moje,
tak uz jsem vzhuru, noc silena, nejak me bolel zaludek tak sem porad litala na zachod, takze sem nevyspana a zaludek stejne porad boli.. Tak sem si testik udelala i ted a porad bilej - jen nevim jestli je ranni moc ta, kdyz sem i hodinu predtim byla na zachode.. No neva zatim neresim, kdyztak testnu ve ctvrtek nebo v patek .. BT je 36,9 takze zatim nahore.. Kazdopadne uz chci dostat MS nebo mit pozitivni testik, tohle je hroooozne stresujici jak clovek nevi…
Krasny den vsem - za chvili bezim do prace, tak tam se zase prihlasim.. ![]()
Ahojky aakaficko, tak za tu teplotku jsem moc ráda, podle ní to vypadá dobře
tak snad jsi opravdu třeba ten případ, kterému se to ukáže později
… pořád moc doufám… ale chápu, jak to myslíš - jako že buď to nebo ono… pořád jenom na něco čekáme
![]()
jo kočky, víte jak tu řešíme ty ovu testy X těhu testy, tak jsem našla fotečku je z 9 DPO, tak snad se autorka nebude zlobit
těhu test byl Wondfo a ovu neuvádí ![]()
Dobré ránko holky. Byla jsem zvědavá, co kafíčko, tak jsem koukla na konec a teď jdu dočítat.
Mimochodem, proč jsi neudělala testík z úplně první moči? … ![]()
No nic, jdu dočítat.
Hezké ráno Janie
Taky jsem byla nedočkavá ![]()
Vždycky když se chystám testovat, tak nemůžu dospat, takže nakonec si testík dělám uprostřed noci
…
Kdy čekáš ovulku???
určitě už budeš mít brzy plodné dny, ne? ![]()
Tak jsem teď koukala do mailu a normálně ty testíky už jsou od včerejšího večera ve stavu Odeslané, tak mám na jednu stranu radost, ale počítala jsem, že přijdou tak koncem týdne, takhle je můžu očekávat už během zítřka a možná dneska, takže na druhou stranu vím, jak to, že mám tady 10 testů mě bude deptat
![]()
Jéje, vezmu to popořadě. ![]()
Tak ze sebetesty mi došly testíky už za 3 dny a to oni ještě čekali na platbu předem, takže fakt fofr. Miluju je. ![]()
Další věc.
Baumgi. Já mám taky cyklus 25-26 dní (ovu 14-16 DC) a TT byl negativní ještě první den zpožděné MS. Až druhý den zpoždění se mi ukázal pidi duch, takže nevím, jestli není brzy. Každopádně nevěš hlavu. U mě bohužel ukáže dříve zpožděná MS těhu dřív, než test. ![]()
Zbytek jsem projistotu zapomněla. ![]()
Babettko, počítám s ovu tak 14-16 DC, což je za týden, takže ještě je dost času…
Na to, jak mám krátký cyklus, tak se mi ovu vleče. ![]()
Teď ale zase beru vitamíny, tak bude spíše těch 14DC.
![]()
babettka píše:
Tak jsem teď koukala do mailu a normálně ty testíky už jsou od včerejšího večera ve stavu Odeslané, tak mám na jednu stranu radost, ale počítala jsem, že přijdou tak koncem týdne, takhle je můžu očekávat už během zítřka a možná dneska, takže na druhou stranu vím, jak to, že mám tady 10 testů mě bude deptat![]()
No vidíš, než jsem ti to stihla napsat, tak to víš. ![]()
Janie tak to ti plodné dny začnou už vlastně za 4 dny
… to uteče uvidíš, i když teda někdy mi ty dny připadali nekonečné… no do té ovulky to ještě šlo, ale pak ty DPO… než jsem se dočkala aspoň těch 10 DPO, tak jsem myslela, že vykvetu
…