Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja byla nastesti pokazde v jine lekarne
ale ted uz budu muset do te stejne pro pripadne dalsi testy, takze budu delat jako ze nic ![]()
no já abych mohla do jiné, tak to by tu museli postavit novou ![]()
Holky, já chodím furt do jedné lékárny tady… No vlastně do dvou a v jedné je chlap… To musíte vidět ty pohledy.
Jednou to jsou testy, pak teploměr (na BT).
Pak vitamíny (brala jsem si tam Calibrum babyplan a nakonec ho teď stejně neberu, protože mám B6 na zkrátcení lut. fáze, klíčkový olej a homeopatika).
Mají ze mě radost. ![]()
Ale ty testy jsem přes net objednávala taky a bylo to bezva, dojde jich pakl a brzy. Mě teda došly až za tři dny. Ty jsi to neplatila předem???? Při platbě předem je (bylo)poštovné zdarma. ![]()
Hele, holky a jite kyselinu listovou? Ja chodim do drogerie a vcera jsem si kupovala testiky a zrovna jsem je nechtela nechavat jen tak lezet a tak hned po zaplaceni jsem je dala do kabelky a jdu normalne ven a ony zacaly u dveri pipat, protoze je pokladni neodpipla. No, tak jsem se vratila a cela drogerie videla, ze sem si kupovala testiky…
taky dobry, co?
jj kyselinu listou jim uz asi 5 mesicu, teda pokud nezapomenu..snad to k necemu je.. ![]()
Já ji měla. Prve nějakou co si nepamatuju, pak acidofolan… A stejně jsem potratila… A teď mám ta homeopatika, tak ji neberu. Teď mám jen B6 na lut. fázi… ![]()
Ale možná časem budu brát B-komplex. Někdo říká, že se nemá brát, někdomu to zase dr. doporučuje a já nevím, co si myslet. Nicméně ho mám stejně už doma, tak jen čekán na to, kdy doberu tu samotnou B6 a pak jdu do komplexu. Co se má stát se stane. ![]()
Mě B-komplex doporučila stejně oční.
![]()
To byla taky historka. Byla jsem tam kdysi kvůli řidičáku a říkám, já blbě vidím, co mi je? Dlouho zaostřuji… A ona: „jo, to máte pravdu. No ale to je normální, na to vám žádné brýle nepomůžou, to má každá druhá ženská, to se vám do třiceti spraví. A berte B-komplex“.
Tím to skončilo… A já si jen říkala, že jestli budu do třiceti takto mžourat, tak se mi to nejen nepsraví, ale taky spíš budu slepá. ![]()
Holky ja beru tohle. Je tam vsechno, kyselina listova, vit B6+B12+C+E nevim, nejak tam pisou, ze se dohromady dobre aktivuji. Myslim, ze je to neco asi jako to Calibrum v CR, ne?
Janie místo toho, aby byli rádi, že jim děláš takový kšeft, tak čučej… jj to znám
![]()
No manžel nechtěl abych to platila předem, že kdyby to byl podvod… no a že nás prý těch 50 korun nevytrhne
ani jsem s ním nehla
paličák jeden
baumgi ježiš to je střevo ta pokladní… no hlavně, když kupuješ něco takového, no a samozřejmě to všichni zvědavě sledují ![]()
Něco podbného jako BAUMGHI jsem měla tu první listovku. Jmenovalo se to sice jinak, ale myslím, že to měli v područí taky rakušáci nebo němci… A taky to byla taková krabice… A myslím tam byla ještě vláknina… ![]()
No vidíš a prej ten acidofolan má listovky zase MOC.
Neřeším to. Já myslím, že tělo si s tím poradí a co nespotřebuje, to vyloučí.
Takže moc nebo málo. Já prostě dodržuju dávkování a je!
To je to samé, jak mi tady jedna holčina napadla klíčkový olej. říká se, že je dobrý na otěhu a na udržení. ža jako klíček je znamení života nebo něco takového. Ale zdálo se mi, že je to dobré… No a ona mi řekla, že je tam vitamín A a že by už nikdy vitamín A v těhu nejedla, že je to jed pro plod.
Ani poté, co jsem na netu vyčíhla dávkování a ten olej má sotva půlku vitamínnu A než je neškodná dávka vitamínu A denně. … ![]()
Já prostě už opravdu nevím, co si myslet. Vyzkoušela jsem ledacos, zatím mám vyzkoušeno, že s B6 je fakt líp a moje lut. fáze se prodlužuje a to mi stačí… Mimochodem, teď mi zase kamarádka psala, že se B6 nemá brát dlouhodobě…
ALe nenapsala proč, tak teď čekám. ![]()
Holky, asi neco bysme trochu mely brat, ale ono se narodilo tolik zdravych deti a maminky to ani nevedely a urcite neplanovaly, takze trochu neco urcite neuskodi. Myslim, ze dneska jsou dobry ty vitaminy vsechny, co pisete.
Mimochodem holky, dnes jsem si ulítla na pohádce „Jak vycvičit draka“. Moc se mi to líbilo a to jsem si pořád myslela, že na to tady ani nebylo moc reklamy, tak že to bude kravina a oddalovala jsem to. Včera jsem se rozhodla to stáhnout a dnes jsem to shlédla. No jsem unešená. Miluju takové pohádky.
![]()