Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
6.9.11 12:24

ja byla nastesti pokazde v jine lekarne :mrgreen: ale ted uz budu muset do te stejne pro pripadne dalsi testy, takze budu delat jako ze nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 12:41

no já abych mohla do jiné, tak to by tu museli postavit novou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 12:41

Holky, já chodím furt do jedné lékárny tady… No vlastně do dvou a v jedné je chlap… To musíte vidět ty pohledy. :D Jednou to jsou testy, pak teploměr (na BT). :D Pak vitamíny (brala jsem si tam Calibrum babyplan a nakonec ho teď stejně neberu, protože mám B6 na zkrátcení lut. fáze, klíčkový olej a homeopatika). :D Mají ze mě radost. :D
Ale ty testy jsem přes net objednávala taky a bylo to bezva, dojde jich pakl a brzy. Mě teda došly až za tři dny. Ty jsi to neplatila předem???? Při platbě předem je (bylo)poštovné zdarma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.9.11 12:50

Hele, holky a jite kyselinu listovou? Ja chodim do drogerie a vcera jsem si kupovala testiky a zrovna jsem je nechtela nechavat jen tak lezet a tak hned po zaplaceni jsem je dala do kabelky a jdu normalne ven a ony zacaly u dveri pipat, protoze je pokladni neodpipla. No, tak jsem se vratila a cela drogerie videla, ze sem si kupovala testiky… :zed: :zed: taky dobry, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.9.11 12:52

jj kyselinu listou jim uz asi 5 mesicu, teda pokud nezapomenu..snad to k necemu je.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 12:57

Já ji měla. Prve nějakou co si nepamatuju, pak acidofolan… A stejně jsem potratila… A teď mám ta homeopatika, tak ji neberu. Teď mám jen B6 na lut. fázi… :nevim:
Ale možná časem budu brát B-komplex. Někdo říká, že se nemá brát, někdomu to zase dr. doporučuje a já nevím, co si myslet. Nicméně ho mám stejně už doma, tak jen čekán na to, kdy doberu tu samotnou B6 a pak jdu do komplexu. Co se má stát se stane. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 12:59

Mě B-komplex doporučila stejně oční. ;) :D
To byla taky historka. Byla jsem tam kdysi kvůli řidičáku a říkám, já blbě vidím, co mi je? Dlouho zaostřuji… A ona: „jo, to máte pravdu. No ale to je normální, na to vám žádné brýle nepomůžou, to má každá druhá ženská, to se vám do třiceti spraví. A berte B-komplex“. :D Tím to skončilo… A já si jen říkala, že jestli budu do třiceti takto mžourat, tak se mi to nejen nepsraví, ale taky spíš budu slepá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.9.11 13:02

Holky ja beru tohle. Je tam vsechno, kyselina listova, vit B6+B12+C+E nevim, nejak tam pisou, ze se dohromady dobre aktivuji. Myslim, ze je to neco asi jako to Calibrum v CR, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 13:03

Janie místo toho, aby byli rádi, že jim děláš takový kšeft, tak čučej… jj to znám :roll: :-D
No manžel nechtěl abych to platila předem, že kdyby to byl podvod… no a že nás prý těch 50 korun nevytrhne :roll: ani jsem s ním nehla :-( paličák jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 13:05

baumgi ježiš to je střevo ta pokladní… no hlavně, když kupuješ něco takového, no a samozřejmě to všichni zvědavě sledují :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 13:07

Já teď beru právě ten acidofolan a omegu :-)
Jé už máme 30 stran :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 13:16

Něco podbného jako BAUMGHI jsem měla tu první listovku. Jmenovalo se to sice jinak, ale myslím, že to měli v područí taky rakušáci nebo němci… A taky to byla taková krabice… A myslím tam byla ještě vláknina… :think:
No vidíš a prej ten acidofolan má listovky zase MOC. :nevim: Neřeším to. Já myslím, že tělo si s tím poradí a co nespotřebuje, to vyloučí. ;) Takže moc nebo málo. Já prostě dodržuju dávkování a je!
To je to samé, jak mi tady jedna holčina napadla klíčkový olej. říká se, že je dobrý na otěhu a na udržení. ža jako klíček je znamení života nebo něco takového. Ale zdálo se mi, že je to dobré… No a ona mi řekla, že je tam vitamín A a že by už nikdy vitamín A v těhu nejedla, že je to jed pro plod. :nevim: Ani poté, co jsem na netu vyčíhla dávkování a ten olej má sotva půlku vitamínnu A než je neškodná dávka vitamínu A denně. … :nevim:
Já prostě už opravdu nevím, co si myslet. Vyzkoušela jsem ledacos, zatím mám vyzkoušeno, že s B6 je fakt líp a moje lut. fáze se prodlužuje a to mi stačí… Mimochodem, teď mi zase kamarádka psala, že se B6 nemá brát dlouhodobě… :D ALe nenapsala proč, tak teď čekám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.9.11 13:19

Holky, asi neco bysme trochu mely brat, ale ono se narodilo tolik zdravych deti a maminky to ani nevedely a urcite neplanovaly, takze trochu neco urcite neuskodi. Myslim, ze dneska jsou dobry ty vitaminy vsechny, co pisete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 13:23

Já taky myslím, že vitamínama se nic nezkazí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 13:25

Mimochodem holky, dnes jsem si ulítla na pohádce „Jak vycvičit draka“. Moc se mi to líbilo a to jsem si pořád myslela, že na to tady ani nebylo moc reklamy, tak že to bude kravina a oddalovala jsem to. Včera jsem se rozhodla to stáhnout a dnes jsem to shlédla. No jsem unešená. Miluju takové pohádky. :oops: :roll: 8-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí