Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
6.9.11 14:22

No já bych taky byla ráda, abys už věděla výsledek. ;) Už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.9.11 14:23

taky sem ten testik dneska sledovala jak magor - jestli se tam neco neobjevi, ale fakt bilo bilo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 14:24
baumgi píše:
Holky mne to jako tlaci dole v podbrisku, ale hlavne bych to tady cely poblila kdyby to slo… :lol: ale nezvracim, ale je mi fakt blbe od zaludku a to tak dopoledne a pak odpoledne…

Podobně jsem to měla já když jsem čekala Nikču,ale až asi od druhýho měsíce,původně jsem si myslela,že je to chřipka,na :poblion: mi bylo celý den,spíš ale od odpoledne,měla jsem nízkej tlak,hodněkrát jsem šla k zemi,tak jsem chodila na kapačky,na hlavě imrvere mokrej ručník,to mi trochu pomáhalo,no a dneska je z toho dílka 12.letá cácorka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 14:25

No já prve testovala doma s testem 25mIU už 12 DPo a nic… pak jsem zahlédla něco… chvilku to tam bylo, pak zase nebylo… Toš jsem čuměla a nechápala…
Nakonec jsem to nevydržela, skočila do lékárny pro ten testík, jak se může počůrat přímo… Jo, tyčinkový. :D Jsem si nemohla vzpomenout… NO a na tom už to bylo trošku vidět. ;) Jak to bylo krásné období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 14:26

:-D jsme v tom „píchání“ spolu ;-) :-D… no jsem teprve 5 DPO a od té doby se tak to vajíčko uhnizďuje :-)…Moc doufám, že to vyjde - takové bodání, se fakt nedá vsugerovat a nepamatuju si, že bych to normálně měla…
No myslím, že právě v těhu má být vzadu a tvrdý, zavřený ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.9.11 14:27

to verim, ze to muselo byt krasny obdobi.. Bych byla razem nejstastnejsi zenska na svete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.9.11 14:28

mamasku, to by bylo superni! Stejne by to byla pecka, kdyby nam to tady vsem vyslo a treba bysme nekdy udelali i sraz s vytouzenyma ditkama!!! :) :lol: to by byla fakt prdka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 14:29

Janie je fajn, že jsou i ty 10 jednotkový testy, pro brzkou detekci :-)… i když je pak rozdíl, třeba dvou dnů než se // kdyžtak ukáží :-) ale všechny víme, že i jeden je moc :-D :roll:
JJ je krásné být těhulka… už aby to bylo, nemůžu se dočkat, úplně vím, jak si toho budu vážit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 14:30

baumgi jo to by bylo úplně zázračný - a zatím to tu vypadá nadějně, ať se dívám kam se dívám :-)… No a ten sraz, to by byla fakt síla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 14:32

zajímalo by mě, jak se cítí renesi ta už to má taky za pár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 14:32
Janie Bast píše:
No já prve testovala doma s testem 25mIU už 12 DPo a nic… pak jsem zahlédla něco… chvilku to tam bylo, pak zase nebylo… Toš jsem čuměla a nechápala…
Nakonec jsem to nevydržela, skočila do lékárny pro ten testík, jak se může počůrat přímo… Jo, tyčinkový. :D Jsem si nemohla vzpomenout… NO a na tom už to bylo trošku vidět. ;) Jak to bylo krásné období.

Jamie neboj,já jsem měla samovolný potra v 7tt ještě před synem,to mi bylo dvacet,ale strašně jsem to řešila,že jsem neschopná ani donosit dítě,kdesi cosi,taky mi test ukázal že těhotná nejsem,dokonce jsem byla v laboratoři na krvi,bylo to před 18 lety,tak tolik testů a tak citlivých nebylo,tam taky nic a já pořád tvrdila,že jsem těhotná,zjistilo se to taky pozdě,protože velikost prcka neodpovídala MS a jak říkám,nakonec jsem začala krvácet a v nemocnici samovolně potratila a a ni o tom nevím, nic jsem nepozorovala,prostě jsem se jenom vyčúrala a na dalším utz už nebylo nic vidět.Blbka mladá,nevěděla jsem,že musím dodržet 6.nedělí a vlítli jsme na to hned jak jsem přestala krvácet a je z toho příští rok v lednu 17.letej dacan…tenkrát mi dr.říkal,že to prostě bylo špatný,že si to příroda takhle zařídila,že to vyšlo ven a ať jsem radši,že to bylo takhle brzy,než by s tím nešlo nic dělat anebo bylo mimčo postižený.Tolikrát jsem si na to vzpomněla,ale tenkrát to bylo strašný,teď na to koukám jinak,protože mám dvě děti,ale to třetí tak moc chci,že budu magořit taky aby bylo všechno v pořádku,držím ti mooooc palečky,ať je to brzy a můžeš se radovat z miminka.
Aakaficko:taky myslím,že bílej test ještě nic neznamená,ještě chvíli vydž,je asi ještě moc brzo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 14:36
babettka píše: :-D jsme v tom „píchání“ spolu ;-) :-D… no jsem teprve 5 DPO a od té doby se tak to vajíčko uhnizďuje :-)…Moc doufám, že to vyjde - takové bodání, se fakt nedá vsugerovat a nepamatuju si, že bych to normálně měla…
No myslím, že právě v těhu má být vzadu a tvrdý, zavřený ;-)

Ježiši Babettko:to mi neříkej :lol: to je přesně to,co chci cítit,že tam prostě prcek je,už ho večer hladím a potichu mu přeju dobrou noc :lol: Souhlasím,to se nedá vsugerovat,ale ať si píchaj a pořádně se zavrtaj :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 14:38
babettka píše:
baumgi jo to by bylo úplně zázračný - a zatím to tu vypadá nadějně, ať se dívám kam se dívám :-)… No a ten sraz, to by byla fakt síla :-)

To by bylo báječný,jen by mě zajímalo,v jakém městě že bysme si to daly sraz?Aby to měly všechny tak na půl cesty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 14:43
mamasek píše:
babettka píše: :-D jsme v tom „píchání“ spolu ;-) :-D… no jsem teprve 5 DPO a od té doby se tak to vajíčko uhnizďuje :-)…Moc doufám, že to vyjde - takové bodání, se fakt nedá vsugerovat a nepamatuju si, že bych to normálně měla…
No myslím, že právě v těhu má být vzadu a tvrdý, zavřený ;-)
Ježiši Babettko:to mi neříkej :lol: to je přesně to,co chci cítit,že tam prostě prcek je,už ho večer hladím a potichu mu přeju dobrou noc :lol: Souhlasím,to se nedá vsugerovat,ale ať si píchaj a pořádně se zavrtaj :dance:

Mamasku a kdepak tě píchá přesně? mě hlavně na vaječníkách a jakoby to vystřeluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 14:44
mamasek píše:
babettka píše:
baumgi jo to by bylo úplně zázračný - a zatím to tu vypadá nadějně, ať se dívám kam se dívám :-)… No a ten sraz, to by byla fakt síla :-)
To by bylo báječný,jen by mě zajímalo,v jakém městě že bysme si to daly sraz?Aby to měly všechny tak na půl cesty :mrgreen:

ajo :-D to bysme ještě vymyslely :-) nějaký vhodný by se určo našlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí