Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Luciferka1979 píše:mamasek píše:Ahojky je to 100g kontryhela,100g kopřivy,100g třezalky,50g hluchavky,30g měsíčku a 20g řebříčku,pije se třikrát denně,1lžíce se přelije 1/4l vroucí vody a 15 min luhovat.Tak snad se to tělo konečně umoudříLuciferka1979 píše:Ahooj nová drbalko
Ahoj děvčata mohu se k vám přidat?Snažíme se o druhé dítě už 18 měsícu,i clostilbegyt jsem měla nasazený a furt nic.Ted jsem začala pít nějakou bylinnou směs,co po dvouměsíčním pití otěhotnělo dost holek,tak jsem zvědavá.U mě clostík taky nezabral,tak sem s tou bylinn
ou směsí
Děkuju za receptík,zkusím nakoupit ingredience,míchá se to viď? a budu pít jako divá,co bych pro prcka neudělala ![]()
aakaficko…..31 DC.....OVU 17 DC.....14 DPO
Aandrejka….24 DC…..OVU 14 DC.....10 DPO
renesi.......…24 DC….OVU 15 DC.....9 DPO
baumgi.........26 DC.....OVU 18 DC.....8 DPO
mamasek .....21 DC.....OVU 13 DC.....8 DPO
babettka.......22 DC..…OVU 17 DC.....5 DPO
Marciii...........16 DC…..OVU 11 DC.....5 DPO
Monca85.......21 DC.....OVU 19 DC.....2 DPO
Janie Bast.........7 DC
Luciferka1979…6 DC
Elisia..............???
Příspěvek upraven 06.09.11 v 19:40
babettka píše:
Tak už vážně mizím, stává se ze mě závislák
Pa
Ze mě taky
,ale přišel manžel,jdu mu říct,co jsem se dozvěděla u dr. a kdyžtak se večer zase „uvidíme“.
Renesi: též držím palečky,tyhle příznaky ještě všechny nemám,ale zítra je mít určitě budu ![]()
Jinak babettko:čípek stále vzadu a dneska se okolo něj začíná dělat lepivej bílej výtok,trošku mi i na prstě zůstaly bílý kousíčky…omlouvám se za tak podrobný popis,ale jinak to napsat neumím ![]()
holky, vy toho tolik popíšete, co jsem v práci, já už nemám čas to číst no
budu se muset připojit nezasvěcená.
jj taky to nestiham…
a to bezim za chvili domu a prihlasim se asi az zitra.. to uz bude urcite aspon 45 stranek, takze budu mit rano co cist ![]()
mamasek píše:Luciferka1979 píše:Děkuju za receptík,zkusím nakoupit ingredience,míchá se to viď? a budu pít jako divá,co bych pro prcka neudělalamamasek píše:Ahojky je to 100g kontryhela,100g kopřivy,100g třezalky,50g hluchavky,30g měsíčku a 20g řebříčku,pije se třikrát denně,1lžíce se přelije 1/4l vroucí vody a 15 min luhovat.Tak snad se to tělo konečně umoudříLuciferka1979 píše:Ahooj nová drbalko
Ahoj děvčata mohu se k vám přidat?Snažíme se o druhé dítě už 18 měsícu,i clostilbegyt jsem měla nasazený a furt nic.Ted jsem začala pít nějakou bylinnou směs,co po dvouměsíčním pití otěhotnělo dost holek,tak jsem zvědavá.U mě clostík taky nezabral,tak sem s tou bylinn
ou směsí
JJ namícháš a skladovat v papírových sáčkách.Je toho dost,tak stačí poloviční dávka ,ale aspon mám zásobu
renesi píše:
Luciferko díky moc. Ale snažim se na to moc nemyslet. Nesleduju se, jenom mě to občas tak napadne..jako kéééž by to bylo onovšichni to určitě známe
JJ až moc,jednou jsem měla dokonce pozitivní test a ne jeden a i když přišla MSpořád pozitivní,no letěla jsem k dr,ale nic to je pak srážka na zem
Ahojky,jsem zpět z pracovního procesu ![]()
babett mám nové příznaky horkost v celém těle,pustila se do mě nehorázná únava a raší mi na obličeji spoustu bedarů
a prsa bolí čim dál víc normálně bolej týden před MS te dje to určo dřív.
ach ta psychika ![]()
Marciii píše:
Ahojky,jsem zpět z pracovního procesu
babett mám nové příznaky horkost v celém těle,pustila se do mě nehorázná únava a raší mi na obličeji spoustu bedarů![]()
![]()
a prsa bolí čim dál víc normálně bolej týden před MS te dje to určo dřív.
ach ta psychika
Já mám taky novej příznak,sedím u pc,zchroupla jsem jablko a najednou se mi zvednul kufr,mám to někde na prsou a chce se mi s menšíma intervalama ![]()
Psychika je fakt prevít ![]()
Mamasek snad to neni psychika ale těhu
já mám od dneška koupený ten Femibion tak od zítřka s edo něj pustím.sem fakt zvědavá jak dopadnem no.já začínám vypdat jak puberták podle těch pupínků
![]()
jinak v práci mě přepadla hrozná únava tak mě to překvapilo jsem zvyklá dost dělat a najendou bych tam pomalu usnula ![]()
ty moje prsa mě taky matou proč začli bolet takhle před tetmínem.holky no jsem fakt zvědavá. ![]()
Holky, já doufám, že z toho vážně bude těhulkování
hrozně se na to těším a úplně nejlepší by bylo kdyby nám to vyšlo všem
…
manžel má doma kamarády, tak jsem se hned zase vrhla za váma
…
Normálně tu únavu mám taky!
![]()
Marci zítra už jsme 6 DPO nevím proč, ale přijde mi to mnohem hezčí než 5 DPO
…
Marci:já mám to samý,mě normálně prsa nebolej ani před MS,málo kdy se stane,že bolej když to dostanu první den,pak už ale ne a teď mě bolej o soboty,viz nějakej příspěvek výše
,bradavky mám citlivý a včera jsem je měla horký když jsem se šla koupat,tak já fakt nevím,připadám si fakt už jako magůrek
Žaludek pořád na vodě a krkám ![]()