Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
6.9.11 15:56
Luciferka1979 píše:
mamasek píše:
Luciferka1979 píše:
Ahoj děvčata mohu se k vám přidat?Snažíme se o druhé dítě už 18 měsícu,i clostilbegyt jsem měla nasazený a furt nic.Ted jsem začala pít nějakou bylinnou směs,co po dvouměsíčním pití otěhotnělo dost holek,tak jsem zvědavá. :lol:
Ahooj nová drbalko :lol: U mě clostík taky nezabral,tak sem s tou bylinn :-D ou směsí
Ahojky je to 100g kontryhela,100g kopřivy,100g třezalky,50g hluchavky,30g měsíčku a 20g řebříčku,pije se třikrát denně,1lžíce se přelije 1/4l vroucí vody a 15 min luhovat.Tak snad se to tělo konečně umoudří

Děkuju za receptík,zkusím nakoupit ingredience,míchá se to viď? a budu pít jako divá,co bych pro prcka neudělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 15:57

Tabulka

aakaficko…­..31 DC.....O­VU 17 DC.....14 DPO
Aandrejka…­.24 DC…..OVU 14 DC.....10 DPO
renesi.......­…24 DC…­.OVU 15 DC.....9 DPO
baumgi.......­..26 DC.....O­VU 18 DC.....8 DPO
mamasek .....21 DC.....OVU 13 DC.....8 DPO
babettka.....­..22 DC..…OVU 17 DC.....5 DPO
Marciii......­.....16 DC…­..OVU 11 DC.....5 DPO
Monca85......­.21 DC.....OVU 19 DC.....2 DPO
Janie Bast.........7 DC
Luciferka1979…6 DC
Elisia..............???

Příspěvek upraven 06.09.11 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 15:59

Tak už vážně mizím, stává se ze mě závislák :-D
Pa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.9.11 16:02

Já taky běžím, jdem s malou do bazénu se vyřádit :pankac: pááá holky! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 16:13
babettka píše:
Tak už vážně mizím, stává se ze mě závislák :-D
Pa :huban:

Ze mě taky :lol: ,ale přišel manžel,jdu mu říct,co jsem se dozvěděla u dr. a kdyžtak se večer zase „uvidíme“.
Renesi: též držím palečky,tyhle příznaky ještě všechny nemám,ale zítra je mít určitě budu :-D
Jinak babettko:čípek stále vzadu a dneska se okolo něj začíná dělat lepivej bílej výtok,trošku mi i na prstě zůstaly bílý kousíčky…omlouvám se za tak podrobný popis,ale jinak to napsat neumím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
6.9.11 16:35

holky, vy toho tolik popíšete, co jsem v práci, já už nemám čas to číst no :( budu se muset připojit nezasvěcená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.9.11 16:44

jj taky to nestiham… :-) a to bezim za chvili domu a prihlasim se asi az zitra.. to uz bude urcite aspon 45 stranek, takze budu mit rano co cist :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.11 17:01
mamasek píše:
Luciferka1979 píše:
mamasek píše:
Luciferka1979 píše:
Ahoj děvčata mohu se k vám přidat?Snažíme se o druhé dítě už 18 měsícu,i clostilbegyt jsem měla nasazený a furt nic.Ted jsem začala pít nějakou bylinnou směs,co po dvouměsíčním pití otěhotnělo dost holek,tak jsem zvědavá. :lol:
Ahooj nová drbalko :lol: U mě clostík taky nezabral,tak sem s tou bylinn :-D ou směsí
Ahojky je to 100g kontryhela,100g kopřivy,100g třezalky,50g hluchavky,30g měsíčku a 20g řebříčku,pije se třikrát denně,1lžíce se přelije 1/4l vroucí vody a 15 min luhovat.Tak snad se to tělo konečně umoudří
Děkuju za receptík,zkusím nakoupit ingredience,míchá se to viď? a budu pít jako divá,co bych pro prcka neudělala :lol:

JJ namícháš a skladovat v papírových sáčkách.Je toho dost,tak stačí poloviční dávka ,ale aspon mám zásobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.11 17:03
renesi píše:
Luciferko díky moc. Ale snažim se na to moc nemyslet. Nesleduju se, jenom mě to občas tak napadne..jako kéééž by to bylo ono :lol: všichni to určitě známe :zed:

JJ až moc,jednou jsem měla dokonce pozitivní test a ne jeden a i když přišla MSpořád pozitivní,no letěla jsem k dr,ale nic to je pak srážka na zem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.9.11 19:00

Ahojky,jsem zpět z pracovního procesu :lol:
babett mám nové příznaky horkost v celém těle,pustila se do mě nehorázná únava a raší mi na obličeji spoustu bedarů :zed: :mrgreen: :mrgreen: a prsa bolí čim dál víc normálně bolej týden před MS te dje to určo dřív.
ach ta psychika :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 19:08
Marciii píše:
Ahojky,jsem zpět z pracovního procesu :lol:
babett mám nové příznaky horkost v celém těle,pustila se do mě nehorázná únava a raší mi na obličeji spoustu bedarů :zed: :mrgreen: :mrgreen: a prsa bolí čim dál víc normálně bolej týden před MS te dje to určo dřív.
ach ta psychika :zed:

Já mám taky novej příznak,sedím u pc,zchroupla jsem jablko a najednou se mi zvednul kufr,mám to někde na prsou a chce se mi s menšíma intervalama :poblion:
Psychika je fakt prevít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.9.11 19:18

Mamasek snad to neni psychika ale těhu :palec: já mám od dneška koupený ten Femibion tak od zítřka s edo něj pustím.sem fakt zvědavá jak dopadnem no.já začínám vypdat jak puberták podle těch pupínků :think: :mrgreen:
jinak v práci mě přepadla hrozná únava tak mě to překvapilo jsem zvyklá dost dělat a najendou bych tam pomalu usnula :roll:
ty moje prsa mě taky matou proč začli bolet takhle před tetmínem.holky no jsem fakt zvědavá. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 19:25

Holky, já doufám, že z toho vážně bude těhulkování :-) hrozně se na to těším a úplně nejlepší by bylo kdyby nám to vyšlo všem :-)
manžel má doma kamarády, tak jsem se hned zase vrhla za váma :-)
Normálně tu únavu mám taky! :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 19:27

Marci zítra už jsme 6 DPO nevím proč, ale přijde mi to mnohem hezčí než 5 DPO :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 19:28

Marci:já mám to samý,mě normálně prsa nebolej ani před MS,málo kdy se stane,že bolej když to dostanu první den,pak už ale ne a teď mě bolej o soboty,viz nějakej příspěvek výše :-) ,bradavky mám citlivý a včera jsem je měla horký když jsem se šla koupat,tak já fakt nevím,připadám si fakt už jako magůrek :lol: Žaludek pořád na vodě a krkám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí