Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5237
6.9.11 13:28

nejhorší je snad, když si vezmete, jak se dřív děti rodily a nikdo nic nebral… ach jo v tomhle je ta doba pitomá :zed: … a podle mě bude hůř v dalších letech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.9.11 13:33

Jo, presne. A vite, na co nadavam ja? Tady je spousta Turku a ti maji kazdej vic nez 5-6 deti… Jak to delaji oni, ze se jim to tak dari? Bud na tom lezi porad nebo fakt nevim.. Ti si urcite zadny plodny dny nemeri a taky neberou zadny vitaminy… Holky, ja myslim, ze u nas to je tou dobou, ze zensky chodi hodne do prace a proste na „to“ neni takova chut i ze strany chlapu, kdyz hodne pracujou… Samo, ze chute maji, ale vetsinou taky hodne starosti a to to tlumi.. nevim, myslim si to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
6.9.11 13:34

Holky já beru Kyselinu listovou aktiv s řadou vitamínu B - B2, B6 a B 12..a pak mám ještě v šuplíčku Acidum folicum :lol: nemůžu jiné vitamíny, protože ve všech je jód a ten já nesmim kvůli štítný žláze..před 4 měsícemi měli ještě Elevit, to byly snad jediný prášky, kde nebyl jód a oni je přestali vyrábět..neznáte nějaký bez jódu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 13:34

NO já nevím, jestli je to dobou. Už dříve byly potraty, ale tolik se o tom nemluvilo a nevědělo. Teď si vem, jaká je informovanost. Nebo otěhotnění taky nebylo hned. Mamka taky říkala, že dříve to bylo tak, jako teď, jen teď se o tom víc ví… :nevim:
jedna teta taky potratila, druhá zase nemohla otěhotnět… To tu bývalo vždycky. … ALe nebyly UTZ, nebyly informace, nebylo emimino, měření atd…
Ale jinak to bylo dle mého stejné… a podle mě se tenkrát rodilo i více postižených dětí. Teď na to přijdou a můžeš si vybrat. Máme tady kolem nějaké ústavy pro TP a už tam nevidím tolik postižených a hlavně ne dětí, tak snad se opravdu trochu mění doba. Možná je to hnusné a těžké zabít vlastní dítě… Ale já osobně bych se asi nemohla starat o postižené dítě. Musí to být moc těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 13:36
Aandrejka píše:
Holky já beru Kyselinu listovou aktiv s řadou vitamínu B - B2, B6 a B 12..a pak mám ještě v šuplíčku Acidum folicum :lol: nemůžu jiné vitamíny, protože ve všech je jód a ten já nesmim kvůli štítný žláze..před 4 měsícemi měli ještě Elevit, to byly snad jediný prášky, kde nebyl jód a oni je přestali vyrábět..neznáte nějaký bez jódu?

a tobě nestačí tydle vitamíny? :D
Já teda beru ten klíčkový olej a tam je jen E, C, A a klíčkový olej (který nevím, co jako takový obsahuje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 13:39

Ahoj kecalky,to budu mít zase co dočíst :lol: Já jsem před chvíli dorazila od dr. a byla jsem v práci odevzdat lístek na peníze.U dr.úplná pohodička,byla jsem nervní,že jsem dorazila o 3/4 hodiny dřív,pak jsem samozřejmě čekala se vším všudy asi hodinu a půl,bylo vážně dobře,že se mnou manža nešel,by vylítnul z kůže :nevim: Pak doktor mě vyšetřil,něco říkal,že mám něco na 6mm a měla bych mít 8mm,ale nevím co,ale že to je v normě,utz mě tak bolel,ještě nikdy jsem to nezažila.Nabral mi krev,druhý den MS mám jít znovu na krev a 8.den na utz na průchodnost vaječníků,Petr může přinést vzorek kdykoliv v té době,dokonce mi sestřička říkala,že kdyby mělo dojít k umělku tak ten vzorek můžeme přinést též,akorát že tam muž musí aby to podepsal,že je to jeho a s OP :lol: Půjde jen jednou na krev kvůli pohlavním chorobám,tak myslím,že z toho vyšel v poho,teda zatím,dokud se neobjeví nějaký problém.Nedalo mi to a když jsem přišla tak jsem si udělala další ovu test,čárka tam je stejně jako včera,možná trošičku tmavší,ale ne moc,ale ještě to není úplně zaschlý.Každopádně se na to nechci upínat,teď budu pod dohledem a musí to jednou klapnout :lol: Teď budu vypadat asi jako debil,ale on je na měření BT nějakej spešl teploměr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.9.11 13:41

ahoj,
na mereni BT staci normalni teplomer. a tech 6mm si mela asi velkou sliznici, pokud to chapu dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 13:48
aakaficko píše:
ahoj,
na mereni BT staci normalni teplomer. a tech 6mm si mela asi velkou sliznici, pokud to chapu dobre :-)

Tak to je dobře,měřím se normálním.Já fakt nevím co měl na mysli,jen se ptal kdy že jsem měla poslední MS a pak jsem postřehla těch 6mm.Nevíš co to znamená když je takhle „velká“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 13:49

mamasku, tak to jsem moc ráda, že to takhle dopadlo, že tě poctivě prohlédli a řekli co a jak… těch 6 mm byla určitě výška sliznice, ptž tam se myslím uvádí jinak 8 mm… no ale to kdyby byl problém v tom, tak se jen nasadí třeba Utrogestan a pak naroste ;-)… manža z toho vyšel skvěle, tak určo bude spokojený… nakonec sám bude rád, že se to dalo do pohybu… Moc přeju, aby vše dopadlo jak má ;-)
No tak s tím ovu testíkem je to zajímavé - právě, když je tmavší, tak by mohlo jít o těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 13:52

no holky mám další příznak - jsem už od včera pořád hrozně žíznivá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 13:53

Ty teploměry jsou normální, ale když máš třeba dost podobné teploty, tak máš kupovat teploměr, který má dvě desetinná místa. Já stejně nakonec koupila s jedním desetinným místem. :D :lol:
JJ, to bude výška sliznice. ;) No čím více, tím lépe, ale pokud je to v normě, tak OK. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 13:56

A ta sliznice se asi v průběhu cyklu nějak mění viď?Když je takhle nízká,mohla bych vůbec otěhotnět normálně?Příznaky samozřejmě pořád :lol: píchá mě v podbřišku,dneska o hodně víc než včera,prsa bolí strašně,na :poblion: dnes ne a to jsem se až teď od rána pustila do jídla,ale mám dojem,že mám čípek čím dál tím víc vzadu a je tvrdej,to znamená co?Já jsem oproti vám fakt úplně tupá :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 13:59
Janie Bast píše:
Ty teploměry jsou normální, ale když máš třeba dost podobné teploty, tak máš kupovat teploměr, který má dvě desetinná místa. Já stejně nakonec koupila s jedním desetinným místem. :D :lol:
JJ, to bude výška sliznice. ;) No čím více, tím lépe, ale pokud je to v normě, tak OK. ;)

no je dobré když je vysoká, ale já jí měla narostlou až moc a pak jsem špinila… dr. říkala, že když je zase moc, tak je nekvalitní a většinou odejde s MS… :-) jenom z mé zkušenosti… myslím, že ideální je 8-10 mm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 14:00
Janie Bast píše:
JJ, to bude výška sliznice. ;) No čím více, tím lépe, ale pokud je to v normě, tak OK. ;)

Vyšší by prý mohla být,ale v normě to je,tak sna :think: Je mi líto Jamie,že jsi přišla o :andel: ,ale neboj,ono to vyjde,kór když máš takovýho výbornýho dr.kterému důvěřuješ.Všimla jsem si data revize,já se v pátek 13.vdávala,schválně jsem si to datum vybrala,protože se mi líbí,13.vůbec je moje číslo a pátek je jako bonus,ale vím,že se toho lidi spíš obávají a v tvém případě asi právem :-( Nepotkaly jsme se spolu už v nějaké diskuzi?Já mám pocit,že znám tu tvou fotečku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.9.11 14:00

kamaradka mela sliznici 6 mm rekli ji ze je to docela malo a ted je v 5 mesici tehotenstvi a v poradku.. Jen bere ten utrogestan nebo co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí