Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5237
6.9.11 20:20

holky já si přijdu fakt úplně taková malátná a docela se i těhotně cítím… jé já už chci víkend a testovat a testovat… :-D sakra to bude rána, když to nevyjde… a taky mě to bude moc bolet, kdyby to náhodou nevyšlo někomu jinému :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elisia
6.9.11 20:21

super holky uragán? nene tohle přesně potřebuju ty diskuse kde se za den dá 1-2 příspěvky jsou trošku nudné a člověk pak nemá pořádný kontakt

jsem 16 DC ovulka bohužel nevím typiju 13-15 DC ale to je asi zbytečné tam psát :mrgreen: .. jinak mrchu dostanu určitě už tak 25 DC mám krátké luteální fáze a zrovna zítra jdu k mudr a budu to s ní řešit :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5237
6.9.11 20:23

Elisia taky si myslím, že je paráda, jak to tu žije… hlavně si můžeme navzájem radit a vlastně povídat o čemkoliv :-)
já to nějak nacpu do té tabulky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.9.11 20:24

Hoky půjdu do hajsn mám dneska fakt dost.mám fak tpěkný bedary doufám,ž se ještě dovyklubou
Elisia koukám že bereš Femibion,můžu se zeptat jak jsi s ním spokojená?četla jsem že někdo po něm má větší chut k jídlu…tak se ptám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.9.11 20:25

A Magne b6 mám doma taky na co je to dobrý hořčík se taky má brát? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 20:30

Tabulka

aakaficko........­..31 DC........O­VU 17 DC........14 DPO
Aandrejka.........­.24 DC…....OVU 14 DC........10 DPO
renesi............­…24 DC.....­.OVU 15 DC.........9 DPO
baumgi............­..26 DC......O­VU 18 DC.........8 DPO
mamasek ..........21 DC......OVU 13 DC.........8 DPO
babettka.........­..22 DC....…OVU 17 DC..........5 DPO
Marciii........­........16 DC.....­..OVU 11 DC..........5 DPO
Elisia.......­..........16 DC.......OVU 13-15 DC…1-3 DPO
Monca85..........­.21 DC.......OVU 19 DC..........2 DPO
Janie Bast...........7 DC
Luciferka1979....…6 DC

Příspěvek upraven 06.09.11 v 21:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.9.11 20:30

Vikend bude napinavej, to je pravda. Mam tehotensky testik jen jeden a mela bych to vydrzet. :roll: Dala jsem sem moji fotku, abyste vedeli s kym si povidate… :hug: Holcicky, ja pujdu asi taky na TV nebo spat, jeste nevim. Rozhodne Vam preju vsem hezky sny o miminkach a o vsem ostatnim a zitra se na Vas tesim. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 20:33

Marci tak si pěkně odpočiň ;-)… Dobrou noc ;-)… Neboj ono to zmízí v těhu bývá pak krásná pleť až se ustálí hormony :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
babettka píše:
jo a ten hleník mám teď takový krémový až drobivý :-)

Sakra babettko,tohle mi nedělej :lol: Přesně to samý jsem psala odpo,myslím,že jsi tady zrovna nebyla…jinak mám už jenom jeden ovu a dva tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
Elisia píše: super holky uragán? nene tohle přesně potřebuju ty diskuse kde se za den dá 1-2 příspěvky jsou trošku nudné a člověk pak nemá pořádný kontakt jsem 16 DC ovulka bohužel nevím typiju 13-15 DC ale to je asi zbytečné tam psát :mrgreen: .. jinak mrchu dostanu určitě už tak 25 DC mám krátké luteální fáze a zrovna zítra jdu k mudr a budu to s ní řešit :pankac:

Blba otazka, jako vzdy, ale moje: :lol: Jakej je problem, kdyz jsou kratky lutealni faze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.11 20:34
Janie Bast píše:
No holky, člověk tu chvilku není a už zase aby dočítal romány. :D
Jé, luciferko, tak to jsme skoro stejné. ;) JInak jsou tu všechny holky už (potvůrky) po ovulce a opravdu čekají. :D
ELi, to je bezva, že jsi sem přišla. ;) Jen nevím, jestli to není pro tebe tady moc velký uragán, co se tu děje, ale snad ne. :D

JJaspon nebudeš sama pozadu.No snad ovulka proběhne,ted začínám s měřením teploty,tak snad mi to ten graf ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 20:35

Holčičky tak já to asi taky zabalím… s vámi ten čas tolik letí… ani jsem si nevšimla, že je už půl 9 :-D
Tak všem krásné sníky… nejlíp o // a miminkách :-) :-D… no to mám teď pořád já a blázním z toho :-D
No tak prostě jakékoliv krásné sny!…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.11 20:36
Marciii píše:
Hoky půjdu do hajsn mám dneska fakt dost.mám fak tpěkný bedary doufám,ž se ještě dovyklubou
Elisia koukám že bereš Femibion,můžu se zeptat jak jsi s ním spokojená?četla jsem že někdo po něm má větší chut k jídlu…tak se ptám :lol:

Ahoj no já mám plnou bradu bedaru a to jsem po MS,divné netrpím na to a v podbřišku mám takové pobolívání jako před MS,no a žáha ta už mě otravuje tak 7 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 20:36
baumgi píše:
Elisia píše: super holky uragán? nene tohle přesně potřebuju ty diskuse kde se za den dá 1-2 příspěvky jsou trošku nudné a člověk pak nemá pořádný kontakt jsem 16 DC ovulka bohužel nevím typiju 13-15 DC ale to je asi zbytečné tam psát :mrgreen: .. jinak mrchu dostanu určitě už tak 25 DC mám krátké luteální fáze a zrovna zítra jdu k mudr a budu to s ní řešit :pankac:
Blba otazka, jako vzdy, ale moje: :lol: Jakej je problem, kdyz jsou kratky lutealni faze???

no vajíčko se třeba nemusí dost zahnízdit a odejde s MS, ale snadno se to řeší hormonama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 20:37
mamasek píše:
babettka píše:
jo a ten hleník mám teď takový krémový až drobivý :-)
Sakra babettko,tohle mi nedělej :lol: Přesně to samý jsem psala odpo,myslím,že jsi tady zrovna nebyla…jinak mám už jenom jeden ovu a dva tt

jé to je paráda, já si myslela, že jsem to někde i viděla, ale přečetla jsem tady toho tolik, že už se mi to plete :-D.. tak snad je to na dobré cestě ;-)
no možná bych zkusila ten ovu a s těhu počkala o ten den dýl, ale vůbec nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí