Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky já si přijdu fakt úplně taková malátná a docela se i těhotně cítím… jé já už chci víkend a testovat a testovat…
sakra to bude rána, když to nevyjde… a taky mě to bude moc bolet, kdyby to náhodou nevyšlo někomu jinému ![]()
super holky uragán? nene tohle přesně potřebuju ty diskuse kde se za den dá 1-2 příspěvky jsou trošku nudné a člověk pak nemá pořádný kontakt
jsem 16 DC ovulka bohužel nevím typiju 13-15 DC ale to je asi zbytečné tam psát
.. jinak mrchu dostanu určitě už tak 25 DC mám krátké luteální fáze a zrovna zítra jdu k mudr a budu to s ní řešit ![]()
Elisia taky si myslím, že je paráda, jak to tu žije… hlavně si můžeme navzájem radit a vlastně povídat o čemkoliv ![]()
já to nějak nacpu do té tabulky ![]()
Hoky půjdu do hajsn mám dneska fakt dost.mám fak tpěkný bedary doufám,ž se ještě dovyklubou
Elisia koukám že bereš Femibion,můžu se zeptat jak jsi s ním spokojená?četla jsem že někdo po něm má větší chut k jídlu…tak se ptám ![]()
A Magne b6 mám doma taky na co je to dobrý hořčík se taky má brát? ![]()
aakaficko..........31 DC........OVU 17 DC........14 DPO
Aandrejka..........24 DC…....OVU 14 DC........10 DPO
renesi............…24 DC......OVU 15 DC.........9 DPO
baumgi..............26 DC......OVU 18 DC.........8 DPO
mamasek ..........21 DC......OVU 13 DC.........8 DPO
babettka...........22 DC....…OVU 17 DC..........5 DPO
Marciii................16 DC.......OVU 11 DC..........5 DPO
Elisia.................16 DC.......OVU 13-15 DC…1-3 DPO
Monca85...........21 DC.......OVU 19 DC..........2 DPO
Janie Bast...........7 DC
Luciferka1979....…6 DC
Příspěvek upraven 06.09.11 v 21:14
Vikend bude napinavej, to je pravda. Mam tehotensky testik jen jeden a mela bych to vydrzet.
Dala jsem sem moji fotku, abyste vedeli s kym si povidate…
Holcicky, ja pujdu asi taky na TV nebo spat, jeste nevim. Rozhodne Vam preju vsem hezky sny o miminkach a o vsem ostatnim a zitra se na Vas tesim. ![]()
Marci tak si pěkně odpočiň
… Dobrou noc
… Neboj ono to zmízí v těhu bývá pak krásná pleť až se ustálí hormony ![]()
babettka píše:
jo a ten hleník mám teď takový krémový až drobivý
Sakra babettko,tohle mi nedělej
Přesně to samý jsem psala odpo,myslím,že jsi tady zrovna nebyla…jinak mám už jenom jeden ovu a dva tt
Elisia píše: super holky uragán? nene tohle přesně potřebuju ty diskuse kde se za den dá 1-2 příspěvky jsou trošku nudné a člověk pak nemá pořádný kontakt jsem 16 DC ovulka bohužel nevím typiju 13-15 DC ale to je asi zbytečné tam psát.. jinak mrchu dostanu určitě už tak 25 DC mám krátké luteální fáze a zrovna zítra jdu k mudr a budu to s ní řešit
Blba otazka, jako vzdy, ale moje:
Jakej je problem, kdyz jsou kratky lutealni faze???
Janie Bast píše:
No holky, člověk tu chvilku není a už zase aby dočítal romány.
Jé, luciferko, tak to jsme skoro stejné.JInak jsou tu všechny holky už (potvůrky) po ovulce a opravdu čekají.
ELi, to je bezva, že jsi sem přišla.Jen nevím, jestli to není pro tebe tady moc velký uragán, co se tu děje, ale snad ne.
JJaspon nebudeš sama pozadu.No snad ovulka proběhne,ted začínám s měřením teploty,tak snad mi to ten graf ukáže
Holčičky tak já to asi taky zabalím… s vámi ten čas tolik letí… ani jsem si nevšimla, že je už půl 9
…
Tak všem krásné sníky… nejlíp o // a miminkách
… no to mám teď pořád já a blázním z toho ![]()
No tak prostě jakékoliv krásné sny!…
Marciii píše:
Hoky půjdu do hajsn mám dneska fakt dost.mám fak tpěkný bedary doufám,ž se ještě dovyklubou
Elisia koukám že bereš Femibion,můžu se zeptat jak jsi s ním spokojená?četla jsem že někdo po něm má větší chut k jídlu…tak se ptám
Ahoj no já mám plnou bradu bedaru a to jsem po MS,divné netrpím na to a v podbřišku mám takové pobolívání jako před MS,no a žáha ta už mě otravuje tak 7 dní
baumgi píše:Elisia píše: super holky uragán? nene tohle přesně potřebuju ty diskuse kde se za den dá 1-2 příspěvky jsou trošku nudné a člověk pak nemá pořádný kontakt jsem 16 DC ovulka bohužel nevím typiju 13-15 DC ale to je asi zbytečné tam psátBlba otazka, jako vzdy, ale moje:.. jinak mrchu dostanu určitě už tak 25 DC mám krátké luteální fáze a zrovna zítra jdu k mudr a budu to s ní řešit
Jakej je problem, kdyz jsou kratky lutealni faze???
no vajíčko se třeba nemusí dost zahnízdit a odejde s MS, ale snadno se to řeší hormonama ![]()
mamasek píše:babettka píše:Sakra babettko,tohle mi nedělej
jo a ten hleník mám teď takový krémový až drobivýPřesně to samý jsem psala odpo,myslím,že jsi tady zrovna nebyla…jinak mám už jenom jeden ovu a dva tt
jé to je paráda, já si myslela, že jsem to někde i viděla, ale přečetla jsem tady toho tolik, že už se mi to plete
.. tak snad je to na dobré cestě ![]()
no možná bych zkusila ten ovu a s těhu počkala o ten den dýl, ale vůbec nevím ![]()