Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5237
5.9.11 11:08
mamasek píše:
babettka píše:
renesi píše:
mamasek píše:
renesi píše:
mamasku: úplně to vypadá jako těhu test jak to má modrý to držadlo :lol:
To máš pravdu,ale na tom modrým držadle je u tt napsáno HCG,kdežto u tohodle ovu LH :lol:
tak vem fixu a přečmárej to :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
:lol: to by chtělo :-) kéž by to už byl těhu test :-)
Nad tt bych skákala radostí :dance: Ale nad klučičím jménem mám jasno,bude to Matýsek :lol:

neboj budeme skákat všechny ;-)… Tak to je hezký, chtěla by si chlapečka, ju? :-)… Já, když budu mít holčičku bude to Isabella a když chlapečka tak bude Míša po taťkovi a nebo to budou třeba oba, kdyby vyšla dvojčátka - kdyby dvě holčičky tak to bude ta Bella a druhá Terezka a kdyby dva chlapečci, tak to bude Míša a ten druhý to bych musela dovymyslet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 11:10

marci, třeba to máme nějaké zrychlené :-D… třeba se jen vyhýbáme tabulkovým předpisům :-D… podle mě to může být, na to Fertility jsem viděla pozitivní testíky už třeba 6 DPO, tak to se jim určo nezahnízdilo vajíčko 6 DPO a později ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.9.11 11:16

mne boli podbrisek vzdycky uz od ovulace az po menstruaci .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.9.11 11:16

Babettko:mě je to jedno co by to bylo,já mám holku i kluka,manža dvě holky,tak spíš kvůli němu,taky tenkrát ze srandy řekl,že do toho půjde jen když to bude konečně ten kluk :lol: Tak proto mám jasno v Matýskovi,ale určitě bych vymyslela i pro holčičku,sice mi Pepina neprošla ani u jednoho člena rodiny,pes se zdržel hlasování,ale podřídím se v mezích možností,jen když to vyjde :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 11:18

mě ne mě bolí tak max dva dny před MS.babett asi je to fakt jak u koho no…jeslti měl někdo pozitivní test 6DPO muselo se teda zahnízdit 4DPO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 11:19
aakaficko píše:
mne boli podbrisek vzdycky uz od ovulace az po menstruaci .. :-)

no tak aspoň nejsme jediné :-D… však teď to vyjde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 11:19

Já bych chtěla taky kluka Dominija nebo Matyáše ale ani jedno mi neprošlo.tak sme se domluvili že já si vyberu kluka a přítel holku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.9.11 11:20

tak to u me jestli to vyslo, tak se zahnizdil az 11.-12. den.. teda jestli jak tam neco schovany.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 11:20

marci no právě, to je jako dnes my :-)
mám vážně takový zvláštní pocit, že teď to bude ono :-)… Taky mi ráno přišlo, jako bych prostě v tom bříšku něco měla, ale to bude tím, jak se moc těším, že to snad vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 11:21

aakafičko, no vidíš, tak to je docela běžné ;-) navíc poslední testík jsi dělala 11 DPO… a víš, jak to je - jeden den negativní, druhý klidně už pozitivní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 11:22
Janie Bast píše:
aakaficko píše:
to mne povidej, nejradej bych se testnula uz ted tady v praci, jeste ze tady zadnej test nemam :mrgreen:
A nemůžeš si jít nějaký koupit? :D Já jsem nedočkavá. :D

Taky jsem vážně napnutá, úplně se ráda dívám na pozitivní testíky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
5.9.11 11:25
Marciii píše:
mě ne mě bolí tak max dva dny před MS.babett asi je to fakt jak u koho no…jeslti měl někdo pozitivní test 6DPO muselo se teda zahnízdit 4DPO :palec:

Já mívám taky bolesti až dva dny před MS. Když jsem byla těhu, tak jsem měla bolseti ož pár dní (cca 3 po ovu). až askoro do MS a ty dva dny, kdy to mělo začít, tak mi bolest skončila. V tu chvíli jsem pochopila, že je něco jinak. .. A byla jsem těhu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.9.11 11:26
babettka píše:
marci no právě, to je jako dnes my :-)
mám vážně takový zvláštní pocit, že teď to bude ono :-)… Taky mi ráno přišlo, jako bych prostě v tom bříšku něco měla, ale to bude tím, jak se moc těším, že to snad vyjde :-)

U dcery jsem to taky tak měla,prostě po týdnu od :hug: jsem věděla,že tam prostě je!A kdy čekáš MS?Teda lépe řečeno kdy čekáš,že nepřijde? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
5.9.11 11:27

Už aby si testovala, že? :lol: se těším, jak kdyby to byl můj testík :lol: no my chceme Anežku a Matyáška nebo Tadeáška :lol: tu Anežku chce přítel - nechce slyšet o jiném jménu..buď kluk Karel nebo holka Anežka, tak si myslím, že ta Anežka je lepší než Kája :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
5.9.11 11:28

Já než na něco reaguju, tak tu jsou další 2 jiný příspěvky :mrgreen: já teda nikdy nepoznala, že jsem těhu..akorát ty prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí