Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mamasek píše:babettka píše:Nad tt bych skákala radostírenesi píše:mamasek píše:tak vem fixu a přečmárej torenesi píše:To máš pravdu,ale na tom modrým držadle je u tt napsáno HCG,kdežto u tohodle ovu LH
mamasku: úplně to vypadá jako těhu test jak to má modrý to držadlo![]()
![]()
![]()
to by chtělo
kéž by to už byl těhu test
Ale nad klučičím jménem mám jasno,bude to Matýsek
neboj budeme skákat všechny
… Tak to je hezký, chtěla by si chlapečka, ju?
… Já, když budu mít holčičku bude to Isabella a když chlapečka tak bude Míša po taťkovi a nebo to budou třeba oba, kdyby vyšla dvojčátka - kdyby dvě holčičky tak to bude ta Bella a druhá Terezka a kdyby dva chlapečci, tak to bude Míša a ten druhý to bych musela dovymyslet ![]()
marci, třeba to máme nějaké zrychlené
… třeba se jen vyhýbáme tabulkovým předpisům
… podle mě to může být, na to Fertility jsem viděla pozitivní testíky už třeba 6 DPO, tak to se jim určo nezahnízdilo vajíčko 6 DPO a později ![]()
Babettko:mě je to jedno co by to bylo,já mám holku i kluka,manža dvě holky,tak spíš kvůli němu,taky tenkrát ze srandy řekl,že do toho půjde jen když to bude konečně ten kluk
Tak proto mám jasno v Matýskovi,ale určitě bych vymyslela i pro holčičku,sice mi Pepina neprošla ani u jednoho člena rodiny,pes se zdržel hlasování,ale podřídím se v mezích možností,jen když to vyjde
![]()
mě ne mě bolí tak max dva dny před MS.babett asi je to fakt jak u koho no…jeslti měl někdo pozitivní test 6DPO muselo se teda zahnízdit 4DPO ![]()
aakaficko píše:
mne boli podbrisek vzdycky uz od ovulace az po menstruaci ..
no tak aspoň nejsme jediné
… však teď to vyjde
…
Já bych chtěla taky kluka Dominija nebo Matyáše ale ani jedno mi neprošlo.tak sme se domluvili že já si vyberu kluka a přítel holku ![]()
tak to u me jestli to vyslo, tak se zahnizdil az 11.-12. den.. teda jestli jak tam neco schovany.. ![]()
marci no právě, to je jako dnes my ![]()
mám vážně takový zvláštní pocit, že teď to bude ono
… Taky mi ráno přišlo, jako bych prostě v tom bříšku něco měla, ale to bude tím, jak se moc těším, že to snad vyjde
…
aakafičko, no vidíš, tak to je docela běžné
navíc poslední testík jsi dělala 11 DPO… a víš, jak to je - jeden den negativní, druhý klidně už pozitivní ![]()
Janie Bast píše:aakaficko píše:A nemůžeš si jít nějaký koupit?
to mne povidej, nejradej bych se testnula uz ted tady v praci, jeste ze tady zadnej test nemamJá jsem nedočkavá.
Taky jsem vážně napnutá, úplně se ráda dívám na pozitivní testíky ![]()
Marciii píše:
mě ne mě bolí tak max dva dny před MS.babett asi je to fakt jak u koho no…jeslti měl někdo pozitivní test 6DPO muselo se teda zahnízdit 4DPO
Já mívám taky bolesti až dva dny před MS. Když jsem byla těhu, tak jsem měla bolseti ož pár dní (cca 3 po ovu). až askoro do MS a ty dva dny, kdy to mělo začít, tak mi bolest skončila. V tu chvíli jsem pochopila, že je něco jinak. .. A byla jsem těhu. ![]()
babettka píše:
marci no právě, to je jako dnes my
mám vážně takový zvláštní pocit, že teď to bude ono… Taky mi ráno přišlo, jako bych prostě v tom bříšku něco měla, ale to bude tím, jak se moc těším, že to snad vyjde
…
U dcery jsem to taky tak měla,prostě po týdnu od
jsem věděla,že tam prostě je!A kdy čekáš MS?Teda lépe řečeno kdy čekáš,že nepřijde? ![]()
Už aby si testovala, že?
se těším, jak kdyby to byl můj testík
no my chceme Anežku a Matyáška nebo Tadeáška
tu Anežku chce přítel - nechce slyšet o jiném jménu..buď kluk Karel nebo holka Anežka, tak si myslím, že ta Anežka je lepší než Kája ![]()
Já než na něco reaguju, tak tu jsou další 2 jiný příspěvky
já teda nikdy nepoznala, že jsem těhu..akorát ty prsa