Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neboj mamasku, to určitě vyjde a když ne teď tak příště. Proto jsme tu, aby jsme si navzájem pomohly. Myslim, že se na to tak nějak upínáme všechny, takže ani v tom nejsi sama ![]()
Marciii píše:renesi píše:no ale já mám strach že je toho fakt schopnejMarciii píše:Jo
Ježiš holky víte co mi včera řek ten trouba můj?že kočárek se kupovat nebude že bude stačit po něm co je na půdě![]()
já myslela že ho praštim ted ale nevim jestli to jako myslí vážně nebo co
![]()
oni se teď ty koženkový vracej do módy
![]()
![]()
ho zabiju ten kočár je starej 27let
Jde s dobou,teď jsou zase v módě retro kočárky a stojí spoustu peněz ![]()
mamasek píše:renesi píše:To máš pravdu,ale na tom modrým držadle je u tt napsáno HCG,kdežto u tohodle ovu LH
mamasku: úplně to vypadá jako těhu test jak to má modrý to držadlo
tak vem fixu a přečmárej to
![]()
mamasek píše:Marciii píše:Jde s dobou,teď jsou zase v módě retro kočárky a stojí spoustu penězrenesi píše:no ale já mám strach že je toho fakt schopnejMarciii píše:Jo
Ježiš holky víte co mi včera řek ten trouba můj?že kočárek se kupovat nebude že bude stačit po něm co je na půdě![]()
já myslela že ho praštim ted ale nevim jestli to jako myslí vážně nebo co
![]()
oni se teď ty koženkový vracej do módy
![]()
![]()
ho zabiju ten kočár je starej 27let
tak dík za uklidnění no ![]()
renesi píše:
Neboj mamasku, to určitě vyjde a když ne teď tak příště. Proto jsme tu, aby jsme si navzájem pomohly. Myslim, že se na to tak nějak upínáme všechny, takže ani v tom nejsi sama
Já vím,ale jestli jsi četla všechny moje příspěvky tak to mám trošku složitý s mužem,zítra máme jít na konzultaci do CARU a já ještě pořád nevím jestli tam se mnou půjde.Takže tohle by byla výhra oboustranná ![]()
mamasek: jojo, četla. S těma chlapa je to někdy těžký. Ale pro ně to taky neni jednoduchý. To snažení a sex v určitou dobu a třeba ty vyšetření..je to nápor na ego. Ale určitě víš jak na něj! ![]()
renesi píše:
mamasek: jojo, četla. S těma chlapa je to někdy těžký. Ale pro ně to taky neni jednoduchý. To snažení a sex v určitou dobu a třeba ty vyšetření..je to nápor na ego. Ale určitě víš jak na něj!
No právě,že v tomhle případě nevím
Kdyby ano,tak už jsme v tom CARU byli před třema měsícema,někdy mám pocit,že mě radši opustí než aby ten kelímek odevzdal
![]()
mamasku to vypadá fakt dobře… můžeš zkusit třeba další ještě zítra a ono to funguje jako těhu test, tak by to mělo dílit
… no a 7 DPO to už je možné ![]()
renesi přesně ono to nejde se neupínat… a jak říkala té kamarádce ta fyzioterapeutka - jen se upínejte, ale jen v tom dobrém - fakt myslet třeba na ty kočárky a na věcičky
na jméno/a ![]()
renesi píše:mamasek píše:tak vem fixu a přečmárej torenesi píše:To máš pravdu,ale na tom modrým držadle je u tt napsáno HCG,kdežto u tohodle ovu LH
mamasku: úplně to vypadá jako těhu test jak to má modrý to držadlo![]()
![]()
![]()
Teda holky já vás nestíhám
vy toho nakecáte
sem v práci a pak mrknu a 5 stránek navíc
jinak uhnizďování je nějak 10 den po ovu ne?Teda abych nekecala..já to teda měla před MS..
Jinak sem zvědavá na testík
vypadá to slibně..
babettka píše:renesi píše:mamasek píše:tak vem fixu a přečmárej torenesi píše:To máš pravdu,ale na tom modrým držadle je u tt napsáno HCG,kdežto u tohodle ovu LH
mamasku: úplně to vypadá jako těhu test jak to má modrý to držadlo![]()
![]()
![]()
to by chtělo
kéž by to už byl těhu test
Nad tt bych skákala radostí
Ale nad klučičím jménem mám jasno,bude to Matýsek ![]()
Andrejko to uhnizďování může být růžně - nejčastěji mezi 7-10 DPO, ale klidně i už 5 DPO nebo naopak déle, jak 10 DPO… no kdo se v tom má vyznat
![]()