Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
5.9.11 10:36

Neboj mamasku, to určitě vyjde a když ne teď tak příště. Proto jsme tu, aby jsme si navzájem pomohly. Myslim, že se na to tak nějak upínáme všechny, takže ani v tom nejsi sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.9.11 10:38
Marciii píše:
renesi píše:
Marciii píše:
Ježiš holky víte co mi včera řek ten trouba můj?že kočárek se kupovat nebude že bude stačit po něm co je na půdě :mrgreen: :mrgreen: já myslela že ho praštim ted ale nevim jestli to jako myslí vážně nebo co 8-o :roll:
Jo :potlesk: oni se teď ty koženkový vracej do módy :lol: :lol:
no ale já mám strach že je toho fakt schopnej 8-o 8-o ho zabiju ten kočár je starej 27let :pocitac:

Jde s dobou,teď jsou zase v módě retro kočárky a stojí spoustu peněz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
mamasek píše:
renesi píše:
mamasku: úplně to vypadá jako těhu test jak to má modrý to držadlo :lol:
To máš pravdu,ale na tom modrým držadle je u tt napsáno HCG,kdežto u tohodle ovu LH :lol:

tak vem fixu a přečmárej to :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
mamasek píše:
Marciii píše:
renesi píše:
Marciii píše:
Ježiš holky víte co mi včera řek ten trouba můj?že kočárek se kupovat nebude že bude stačit po něm co je na půdě :mrgreen: :mrgreen: já myslela že ho praštim ted ale nevim jestli to jako myslí vážně nebo co 8-o :roll:
Jo :potlesk: oni se teď ty koženkový vracej do módy :lol: :lol:
no ale já mám strach že je toho fakt schopnej 8-o 8-o ho zabiju ten kočár je starej 27let :pocitac:
Jde s dobou,teď jsou zase v módě retro kočárky a stojí spoustu peněz :mrgreen:

tak dík za uklidnění no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.9.11 10:39
renesi píše:
Neboj mamasku, to určitě vyjde a když ne teď tak příště. Proto jsme tu, aby jsme si navzájem pomohly. Myslim, že se na to tak nějak upínáme všechny, takže ani v tom nejsi sama :palec:

Já vím,ale jestli jsi četla všechny moje příspěvky tak to mám trošku složitý s mužem,zítra máme jít na konzultaci do CARU a já ještě pořád nevím jestli tam se mnou půjde.Takže tohle by byla výhra oboustranná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.9.11 10:45

mamasek: jojo, četla. S těma chlapa je to někdy těžký. Ale pro ně to taky neni jednoduchý. To snažení a sex v určitou dobu a třeba ty vyšetření..je to nápor na ego. Ale určitě víš jak na něj! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.9.11 10:50
renesi píše:
mamasek: jojo, četla. S těma chlapa je to někdy těžký. Ale pro ně to taky neni jednoduchý. To snažení a sex v určitou dobu a třeba ty vyšetření..je to nápor na ego. Ale určitě víš jak na něj! :srdce:

No právě,že v tomhle případě nevím :zed: Kdyby ano,tak už jsme v tom CARU byli před třema měsícema,někdy mám pocit,že mě radši opustí než aby ten kelímek odevzdal :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 10:50

mamasku to vypadá fakt dobře… můžeš zkusit třeba další ještě zítra a ono to funguje jako těhu test, tak by to mělo dílit ;-)… no a 7 DPO to už je možné ;-)

renesi přesně ono to nejde se neupínat… a jak říkala té kamarádce ta fyzioterapeutka - jen se upínejte, ale jen v tom dobrém - fakt myslet třeba na ty kočárky a na věcičky :-) na jméno/a :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 10:52
renesi píše:
mamasek píše:
renesi píše:
To máš pravdu,ale na tom modrým držadle je u tt napsáno HCG,kdežto u tohodle ovu LH :lol:
:lol: to by chtělo :-) kéž by to už byl těhu test :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 11:02

Holky určitě nám to všem vyšlo :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
5.9.11 11:03

Teda holky já vás nestíhám :lol: vy toho nakecáte :mrgreen: sem v práci a pak mrknu a 5 stránek navíc :lol: jinak uhnizďování je nějak 10 den po ovu ne?Teda abych nekecala..já to teda měla před MS..
Jinak sem zvědavá na testík :mrgreen: vypadá to slibně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.9.11 11:05
babettka píše:
renesi píše:
mamasek píše:
renesi píše:
:lol: to by chtělo :-) kéž by to už byl těhu test :-)

Nad tt bych skákala radostí :dance: Ale nad klučičím jménem mám jasno,bude to Matýsek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 11:05

Andrejko to uhnizďování může být růžně - nejčastěji mezi 7-10 DPO, ale klidně i už 5 DPO nebo naopak déle, jak 10 DPO… no kdo se v tom má vyznat :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 11:06

uhnizdování je různé ale uvádí se 6-12den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 11:07

tak to by mě zajímalo proč už mě ted 4den bolí v podbříšku :mrgreen: