Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
s tim koncem fakt nevim co delam spatne.. ![]()
ale ovulace mne vysla tak jako na womenzone
Tak chyba lávky. Oběd ještě nebyl, zatím byla kouřová. ![]()
Obídek za chvilku.
Zkoušela jsi to nastavit podle té druhé fotky???
Jako zobrazuje se to, jen něco tam chybí… ![]()
Jani nechci prudit ale nechceš cigára zahodit?
.. já se držím 5 měsíců ![]()
Eli, neprudíš… No co ti na to říct, když jsem otěhu, tak jsem skončila, ale po potratu jsem zase začla. Je to pro mě relax. ![]()
ja nekourim od silvestra ![]()
hele fakt na to nemuzu prijit..
nemohla bys me tam jen zaregistrovat a ja ze bych si pak jen doplnila teploty - aby to bylo v poradku?? Ja fakt uz nevim co delam spatne ![]()
Tak mi napiš do soukromé zprávy údaje (jméno a heslo), já se ti na to zkusím podívat, to co máš. Ať to nepřepisuješ. A snad to půjde. ![]()
Neboj, já to pak smažu. Nebudu ti tam chodit, na co by mi to bylo. ![]()
jeste neco vyzkousim, treba to zvladnu sama, ale ses nej nej a diky za pomoc ![]()
Určitě zkoušej. ![]()
Jinak ráda pomůžu. Víš, ne, že bych nechtěla pomoct hned. Jen mi přijde třelé někomu nabídnout, že mi má dát údaje a já to udělám. TO pak se člověk cítí blbě, aby si druzí nemysleli, že mu chci „vykrást“ účet. ![]()
Navíc s tímto jsem taky zápasila a už přesně nevím, jeslti bych to udělala hned dobře. ![]()
Pořád bez teplot…
Ale jinak vypadá, že je to jako dobře. jen jsi nám asi nepovolila vidět teploty… ![]()
poslala sem ti soukromou zpravu, muzes na to prosim kouknout co tam mam teda blbe??
dik
Koukám… Ty jsi nedoplňovala teploty? … Zkusím jednu naklepnout a podívat se, jestli to jde z toho odkazu, co jsi poslala.
Myslela jsem, že jsi tam dopsala na každý den teploty. ![]()
jj napsala, ale na tom kalendari musim klepnout na sipky zpet, jako drivejsi datum..
mmnt, jdu na ten oběd. Háže mi to nějaké divné věci…
Stále jeden graf…
Pak zase druhý…
Musím se na to pořádně juknout.
sem asi zase neco podelala na zacatku.. tak se na to vyprdni, te s tim nebudu otravovat.. Dobrou chut