Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
asi se pak v klidu zkusim zaregistrovat znova pod jinym jmenem, uz me nic jinyho nenapada.. ![]()
Zkusím to ještě, Pořád to nějak hapruje. Dloubá mi to v hlavě. ![]()
Už to tam je. Nevím, jak jsem to už udělala, ale předtím jsi to měla dobře, ale zobrazoval se jen jeden graf. Já jsem tam potřebovala dostat poslední dva. A už tam jsou. ![]()
jeeeeeeeeeee ty ses nej nej nej nej nej nej nejlepsi
dekuju dekuju.. Ja akorat obedvam u pocitace housku s pomazankou ![]()
aakaficko píše:
jeeeeeeeeeee ty ses nej nej nej nej nej nej nejlepsidekuju dekuju.. Ja akorat obedvam u pocitace housku s pomazankou
tak to mas podobnej obed jako ja.. Teply mivam vetsinou az vecere-teda jak kdy.. Dneska jdeme akorat na veceri k budouci tchyni, tak to bude urcite nejaka dobrota ![]()
No já jsem chodívala na teplá jídla, ale v poslední době mi to moc nesedí a tak jsem si vařívala doma, ale mám tam teď v mrazáku jen velké kusy masa a nechci to rozmrazovat jen kvůli jednomu obědu, tak musím prve nakoupit. ![]()
Jéje, slovo tchýně a její jídlo mi nahání husí kůži…
Tchýně totiž vyvařuje jako divá a rozmazlila mi manžela a navíc jsem s ní rok a půl bydlela… a nebyla to dobrá zkušenost… Ale rozhodně to byla ZKUŠENOST! Už nikdy víc. ![]()
tak svoji tchyni mam fakt mooc rada, ale bydlet bych s ni nechtela ani nahodou, stacilo mne 14 dni s ni v Chorvatsku v jednom apartmanu ![]()
ale vari fakt bajecne ![]()
No já jsem si myslela, že je hodná a má mě ráda. Pak jsem si říkala, že asi ne, ale kde je problém? Pořád se bavila a měla ráda švagrovu přítelkyni (nepracovala co byla rok ze školy, všechno platil švagr, pořád na něj byla uštěpačná, nestarala se o domácnost atd… )
No a já jsem byla přesný opak. Hodná, milá, starala jsem se, pracovala jsem už několik let, kdy jsem našla práci 3 měsíce po maturitě… šetřila jsem, vydělávám vcelku normálně…
Pak jsme se tam sestěhovali a bylo peklo… No ale prostě… prošla jsem si svoje a ne, už nikdy.
Jinak vaří taky dobře, ale já to nemusím. To jsou pořád knedlíky a kačeny a tak… Sice jsem tlustá jak bečka, ale zrovna tyhle věci nemám ráda. ![]()
jee tak takovyhle veci nemam taky rada, po nech mne byva mega blbe.. To tchyne nastesti vari docela moderne - hlavne skvely francouzsky brambory, mnam mnam ![]()
teda ja uz budu muset asi koncit a zacit neco delat, doted sem tomu v praci moc nedala ![]()
Tak přeji, ať ti práce jde dobře od ruky a zvládneš to dohnat. ![]()
Taky se tu louskám v poště a neženu. ![]()
Ani nemám proč. Tohle má být za 14 dní „zpracované“ a dnes udělám převážnou většinu.
Pak můžu hongat nohama.
Je blbé, že zakázky jsou tak nárazové… Někdy člověk nemá do čeho píchnout a jindy by se po…