Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
7.9.11 11:15

asi se pak v klidu zkusim zaregistrovat znova pod jinym jmenem, uz me nic jinyho nenapada.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 11:20

Zkusím to ještě, Pořád to nějak hapruje. Dloubá mi to v hlavě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 11:23

Už to tam je. Nevím, jak jsem to už udělala, ale předtím jsi to měla dobře, ale zobrazoval se jen jeden graf. Já jsem tam potřebovala dostat poslední dva. A už tam jsou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 11:23

Takže teď ten tvůj odkaz, co jsi posílala funguje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 11:35

Holky, copak copak? nějak to tu umřelo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 11:39

jeeeeeeeeeee ty ses nej nej nej nej nej nej nejlepsi :-) dekuju dekuju.. Ja akorat obedvam u pocitace housku s pomazankou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 11:42
aakaficko píše:
jeeeeeeeeeee ty ses nej nej nej nej nej nej nejlepsi :-) dekuju dekuju.. Ja akorat obedvam u pocitace housku s pomazankou :-)
:oops: Děkuji, ale myslím, že to byla spíše náhoda. :D
Já mám vždycky takové štěstí, že se mi něco povede a já ani nevím jak. :D :zed: :jazyk:
Tak to dobrou chuť. No já vlastně taky nebyla tak úplně na obědě… Vždycky jdu kamarádovi jako doprovod a on si koupí kafe. Já pak dostávám kafe gratis, protože pán z bufetu mě má rád. Já kafe vemu na kuřárnu a kamarád mi ho vypije, takže on si dá dvě kafe a já jsem o suchu. :D
Já nevím, ještě, co budu papat. :D :think: Asi si koupím bulku, mám tu debrecínku a bude. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 11:44

tak to mas podobnej obed jako ja.. Teply mivam vetsinou az vecere-teda jak kdy.. Dneska jdeme akorat na veceri k budouci tchyni, tak to bude urcite nejaka dobrota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 11:48

No já jsem chodívala na teplá jídla, ale v poslední době mi to moc nesedí a tak jsem si vařívala doma, ale mám tam teď v mrazáku jen velké kusy masa a nechci to rozmrazovat jen kvůli jednomu obědu, tak musím prve nakoupit. :D
Jéje, slovo tchýně a její jídlo mi nahání husí kůži…
Tchýně totiž vyvařuje jako divá a rozmazlila mi manžela a navíc jsem s ní rok a půl bydlela… a nebyla to dobrá zkušenost… Ale rozhodně to byla ZKUŠENOST! Už nikdy víc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 11:54

tak svoji tchyni mam fakt mooc rada, ale bydlet bych s ni nechtela ani nahodou, stacilo mne 14 dni s ni v Chorvatsku v jednom apartmanu :mrgreen:
ale vari fakt bajecne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 11:59

No já jsem si myslela, že je hodná a má mě ráda. Pak jsem si říkala, že asi ne, ale kde je problém? Pořád se bavila a měla ráda švagrovu přítelkyni (nepracovala co byla rok ze školy, všechno platil švagr, pořád na něj byla uštěpačná, nestarala se o domácnost atd… )
No a já jsem byla přesný opak. Hodná, milá, starala jsem se, pracovala jsem už několik let, kdy jsem našla práci 3 měsíce po maturitě… šetřila jsem, vydělávám vcelku normálně…
Pak jsme se tam sestěhovali a bylo peklo… No ale prostě… prošla jsem si svoje a ne, už nikdy.
Jinak vaří taky dobře, ale já to nemusím. To jsou pořád knedlíky a kačeny a tak… Sice jsem tlustá jak bečka, ale zrovna tyhle věci nemám ráda. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 12:02

jee tak takovyhle veci nemam taky rada, po nech mne byva mega blbe.. To tchyne nastesti vari docela moderne - hlavne skvely francouzsky brambory, mnam mnam :-)
teda ja uz budu muset asi koncit a zacit neco delat, doted sem tomu v praci moc nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 12:03

Tak přeji, ať ti práce jde dobře od ruky a zvládneš to dohnat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 12:05

:lol: radej pekne v klidku a v pohode, prace neutece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 12:17

:D Taky se tu louskám v poště a neženu. :D
Ani nemám proč. Tohle má být za 14 dní „zpracované“ a dnes udělám převážnou většinu. :D Pak můžu hongat nohama. :D Je blbé, že zakázky jsou tak nárazové… Někdy člověk nemá do čeho píchnout a jindy by se po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí