Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
7.9.11 15:20
aakaficko píše: :-) tak to jo, to uz by mohlo byt po 10. dnu a to uz by ti mamatest10 mohl klidne ukazat :palec:
drzim palecky, at to tak je a druha / sili a sili :-)

moc moc děkuju ale zatím se nechci nějak předčasně radovat. Když jsme byli poprvé tak moc natěšený tak to dopadlo špatně ale fakt moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 15:23

neni za co, verim, ze se clovek boji.. A bohuzel to tak bude cely tehotenstvi - mam ted tehotnou kamosku v 4. mesici a ta se jednou rano probudila a krvacela, hroooznej sok, nastesti je uz v poradku, byl to jen hematom, ale chapu, jak to vystrasi.. A pak az se prcek narodi, tak strach bude pokracovat.. ale to stesticko miminko za to stoji.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.9.11 15:31

Stojí to za to to určitě :) taky se nemůžem dočkat až se to povede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.9.11 16:00

Ahoj holky už jsme tu konečně. :lol:
tak já jdu dočítat :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.9.11 16:04

Holky, našla jsem docela dobrou stránku s BT garfíkama. Najdete tam, že všechno je možný :lol: :lol:
 http://merenibt.xf.cz/priklady.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 16:08

jj tohle jsou ty nejlepsi stranky, je tam fakt uplne vsechno o BT :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.9.11 16:09
aakaficko píše:
jj tohle jsou ty nejlepsi stranky, je tam fakt uplne vsechno o BT :-)

To jo, fakt koukám, co všechno ke možný. Některý ty grafy jsou fakt hodně divoký, ale těhu z toho nakonec bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 16:12

takhle je to jeste zajimavejsi:
http://merenibt.xf.cz/index2.html
na leve strane je vsechno k BT, k ovu testum k tehu testum, no proste vsechno.. Uz sem to pekne nastudovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.9.11 16:17
aakaficko píše:
takhle je to jeste zajimavejsi:
http://merenibt.xf.cz/index2.html
na leve strane je vsechno k BT, k ovu testum k tehu testum, no proste vsechno.. Uz sem to pekne nastudovala :-)

Jojo, super!!! Doporučuju!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 16:18

fakt super povedeny stranky, budou uz par let stary, ale stejne super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.9.11 16:22

jejda vy sjte toho napsali :mrgreen:
Mamasek ty jsi určitě těhulka tohle vypadá víc než nadějně :palec: ráno bych zkusila ten těhu jak říkaj holky dušík už by měl býti.já se tak těším jak si ráno přečtu super zprávičky :dance:
babett tu horkost mám taky je mi jak kdybych měla teplotu,ale tu nemám měřila jsem :nevim: v práci se mi pěkně zamotala hlava,ale to může bejt od páteře a začli bolet jakoby ne celý prsa ale jn jako dvorce kolem bradavek :nevim: já bych chtěla zkusit testík v úterý to budu mít volno,ale asi to stejně nevydržim a zkusim v neděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.9.11 16:24

akafičko:je m líto že přišla MS ale nezoufej :hug:
jinak holky jak ste tu psali s tim kouřenim tak mě přítel zakázal kouřit asi před 14ti dny takže jako nekouřim před nima,ale přiznávám že si tak ty 3denně jako dám no když je pryč :oops: nejde to ze dne na den,ale až fakt budu mít pozitivní testík už se toho nedotknu tim jsem si jistá.zatm ale hřeším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.9.11 16:25

babett koukám že si droboučká asi vid?to na tobě bude bidět brzy bříškoa,le na mě by taky mohlo já mám 170cm a 60kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elisia
7.9.11 16:34

tak jsem zpátky od mudr a brečím tu jak želva opět jsem vyfasovala duphaston a prý to mám vydržet… že je to potřeba když to mám takové ty cykly ale co mě dorazilo že mi dává ještě pár měsíců asi tak do konce roku a pak by nasadila na půl roku antikoncepci aby se mi nelozlezla endometrióza … to nezvládnu nevím co budu dělat … pak se nemám stresovat

• Citovat
  • Upravit
4648
7.9.11 16:36

Elisia a co zkusit vyměnit doktora? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat