Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aakaficko píše:tak to jo, to uz by mohlo byt po 10. dnu a to uz by ti mamatest10 mohl klidne ukazat
drzim palecky, at to tak je a druha / sili a sili
moc moc děkuju ale zatím se nechci nějak předčasně radovat. Když jsme byli poprvé tak moc natěšený tak to dopadlo špatně ale fakt moc díky
neni za co, verim, ze se clovek boji.. A bohuzel to tak bude cely tehotenstvi - mam ted tehotnou kamosku v 4. mesici a ta se jednou rano probudila a krvacela, hroooznej sok, nastesti je uz v poradku, byl to jen hematom, ale chapu, jak to vystrasi.. A pak az se prcek narodi, tak strach bude pokracovat.. ale to stesticko miminko za to stoji.. ![]()
Stojí to za to to určitě
taky se nemůžem dočkat až se to povede..
Holky, našla jsem docela dobrou stránku s BT garfíkama. Najdete tam, že všechno je možný
![]()
http://merenibt.xf.cz/priklady.html
jj tohle jsou ty nejlepsi stranky, je tam fakt uplne vsechno o BT ![]()
aakaficko píše:
jj tohle jsou ty nejlepsi stranky, je tam fakt uplne vsechno o BT
To jo, fakt koukám, co všechno ke možný. Některý ty grafy jsou fakt hodně divoký, ale těhu z toho nakonec bylo ![]()
takhle je to jeste zajimavejsi:
http://merenibt.xf.cz/index2.html
na leve strane je vsechno k BT, k ovu testum k tehu testum, no proste vsechno.. Uz sem to pekne nastudovala ![]()
aakaficko píše:
takhle je to jeste zajimavejsi:
http://merenibt.xf.cz/index2.html
na leve strane je vsechno k BT, k ovu testum k tehu testum, no proste vsechno.. Uz sem to pekne nastudovala
Jojo, super!!! Doporučuju!!!
![]()
fakt super povedeny stranky, budou uz par let stary, ale stejne super ![]()
jejda vy sjte toho napsali ![]()
Mamasek ty jsi určitě těhulka tohle vypadá víc než nadějně
ráno bych zkusila ten těhu jak říkaj holky dušík už by měl býti.já se tak těším jak si ráno přečtu super zprávičky ![]()
babett tu horkost mám taky je mi jak kdybych měla teplotu,ale tu nemám měřila jsem
v práci se mi pěkně zamotala hlava,ale to může bejt od páteře a začli bolet jakoby ne celý prsa ale jn jako dvorce kolem bradavek
já bych chtěla zkusit testík v úterý to budu mít volno,ale asi to stejně nevydržim a zkusim v neděli ![]()
akafičko:je m líto že přišla MS ale nezoufej ![]()
jinak holky jak ste tu psali s tim kouřenim tak mě přítel zakázal kouřit asi před 14ti dny takže jako nekouřim před nima,ale přiznávám že si tak ty 3denně jako dám no když je pryč
nejde to ze dne na den,ale až fakt budu mít pozitivní testík už se toho nedotknu tim jsem si jistá.zatm ale hřeším ![]()
babett koukám že si droboučká asi vid?to na tobě bude bidět brzy bříškoa,le na mě by taky mohlo já mám 170cm a 60kg
tak jsem zpátky od mudr a brečím tu jak želva opět jsem vyfasovala duphaston a prý to mám vydržet… že je to potřeba když to mám takové ty cykly ale co mě dorazilo že mi dává ještě pár měsíců asi tak do konce roku a pak by nasadila na půl roku antikoncepci aby se mi nelozlezla endometrióza … to nezvládnu nevím co budu dělat … pak se nemám stresovat