Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
babett vydrž to aspon do 10DPO dřív je to velká náhoda kdyby se t něco objevilo škoda testíků
![]()
to je super Marci
… no mě zas bolelo než jsem usla celé tělo od zadku dolů - bylo to úplně takové divné
… no to je taky zajímavé, to určo svědilo - člověk se pak drbe podvědomě ![]()
no jenže já mám těch testíků právě tolik, že mi to úplně ničí všechnu snahu vydržet
…
já mám naštěstí jen dva takže zkusim vydržet prootže kdybych pak posílala kolegyni do lekárny pro další asi by si klepala trochu na čelo
a já se do města nedostanu .no při nejhoršim pak řeknu mamce at mi přiveze ![]()
nevim co jako to prso blblo,ale prej se jako tlemil že to bylo docel akomický.já to vůbec nevim já odpadla dřív martin ještě koukal na telku.no a když přišel do ložnice já už chrněla a byla jsem v nejlepším s drbáním prsa
bože jaktože si člověk takovýhle věci nepamatuje ![]()
no a nechceš si také objednat ty z netu z toho sebetesty??? - je jich 10 za 180 korun…
a přišlo mi to hned druhý den, takže tobě by to určo přišlo v pátek ![]()
no to je docela sranda, když se to pak člověk dozví
… já třeba i když mě třeba manžel někdy vzbudí, tak si s ním třeba povídám a ráno o tom vůbec nevím, tak mi to vypráví ![]()
jo babett taky mám púoslední dva dny strašně živý sny.dneska jak sem spala přes den tak mě vzbudilo hrozný bešení srdce tak nevim jeslti se mi něco zdálo občas s emi to stává.já jsem zvědavá na mamaska určitě je těhu ten ovu test nesílí jen tak
no hele radši si nic objednávat nebudu protož bych testovala jak debil ![]()
Teda holky vy mě pěkně napínáte,jsem strašně zvědavá,která z vás se jako první bude chlubit //.Doufám,že postupně všechny.Držím mooooc palečky.Já mám stále pobolívání a trochu pálení na vaječníku,uvidíme podle zítř ovu testu jestli to cítím správně a blíží se
Byly bychom 2
… no s těmi sny mi povídej - mě se dvakrát zdálo o porodnici a jednou o tom, že máme doma malá dvojčátka - holčičku a chlapečka, to byl krásný sen… no a dnes se mi zdálo, že jsem prostě těhotná
ale to jsem pak ještě docela zaspala
… Taky chodím v noci na záchod, i když se třeba ani moc nenapiju než jdu spát…
Marciii píše:
jo babett taky mám púoslední dva dny strašně živý sny.dneska jak sem spala přes den tak mě vzbudilo hrozný bešení srdce tak nevim jeslti se mi něco zdálo občas s emi to stává.já jsem zvědavá na mamaska určitě je těhu ten ovu test nesílí jen takno hele radši si nic objednávat nebudu protož bych testovala jak debil
To znám jednu dobe jsem testovala i v době,kdy to nebylo pravděpodobné,ale to je závislost ![]()
no holky myslím, jak psala Marcí, že mamásek je těhule a zítra oznámí // ![]()
no a hned budeme mít první těhulku pod čarou ![]()
Luciferka1979 píše:Marciii píše:To znám jednu dobe jsem testovala i v době,kdy to nebylo pravděpodobné,ale to je závislost
jo babett taky mám púoslední dva dny strašně živý sny.dneska jak sem spala přes den tak mě vzbudilo hrozný bešení srdce tak nevim jeslti se mi něco zdálo občas s emi to stává.já jsem zvědavá na mamaska určitě je těhu ten ovu test nesílí jen takno hele radši si nic objednávat nebudu protož bych testovala jak debil
Přesně
… já si prostě taky nemohla pomoc a dokud jsem měla zásobu testů, tak jsem testovala
![]()
Kočky moje já dnes končím…
Zase se ukážu brzy ráno a budu se na vás moc těšit ![]()
Přeji krásný večer
a ranním testovatelkám úplně nejvíc štěstí ![]()
mě to uplně stačilo minulej měsíc jak jsem měla ty duchy testovala jsem i dvakrát denně magor no a řekla jsem si když dorazila mrcha hnusná že už nikdy víc ![]()
babettka píše:Luciferka1979 píše:PřesněMarciii píše:To znám jednu dobe jsem testovala i v době,kdy to nebylo pravděpodobné,ale to je závislost
… já si prostě taky nemohla pomoc a dokud jsem měla zásobu testů, tak jsem testovala
![]()
stavím se později dere se mi tu syn tak ho uspím pohádkou