Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
7.9.11 19:21

babett vydrž to aspon do 10DPO dřív je to velká náhoda kdyby se t něco objevilo škoda testíků :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 19:23

to je super Marci ;-)… no mě zas bolelo než jsem usla celé tělo od zadku dolů - bylo to úplně takové divné :nevim: … no to je taky zajímavé, to určo svědilo - člověk se pak drbe podvědomě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 19:25

no jenže já mám těch testíků právě tolik, že mi to úplně ničí všechnu snahu vydržet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.9.11 19:26

:mrgreen: já mám naštěstí jen dva takže zkusim vydržet prootže kdybych pak posílala kolegyni do lekárny pro další asi by si klepala trochu na čelo :mrgreen: a já se do města nedostanu .no při nejhoršim pak řeknu mamce at mi přiveze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.9.11 19:28

nevim co jako to prso blblo,ale prej se jako tlemil že to bylo docel akomický.já to vůbec nevim já odpadla dřív martin ještě koukal na telku.no a když přišel do ložnice já už chrněla a byla jsem v nejlepším s drbáním prsa :mrgreen: bože jaktože si člověk takovýhle věci nepamatuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 19:38

no a nechceš si také objednat ty z netu z toho sebetesty??? - je jich 10 za 180 korun… :-) a přišlo mi to hned druhý den, takže tobě by to určo přišlo v pátek :-)
no to je docela sranda, když se to pak člověk dozví :-D… já třeba i když mě třeba manžel někdy vzbudí, tak si s ním třeba povídám a ráno o tom vůbec nevím, tak mi to vypráví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.9.11 19:45

jo babett taky mám púoslední dva dny strašně živý sny.dneska jak sem spala přes den tak mě vzbudilo hrozný bešení srdce tak nevim jeslti se mi něco zdálo občas s emi to stává.já jsem zvědavá na mamaska určitě je těhu ten ovu test nesílí jen tak :dance: no hele radši si nic objednávat nebudu protož bych testovala jak debil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 19:47

Teda holky vy mě pěkně napínáte,jsem strašně zvědavá,která z vás se jako první bude chlubit //.Doufám,že postupně všechny.Držím mooooc palečky.Já mám stále pobolívání a trochu pálení na vaječníku,uvidíme podle zítř ovu testu jestli to cítím správně a blíží se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 19:48

Byly bychom 2 :-D… no s těmi sny mi povídej - mě se dvakrát zdálo o porodnici a jednou o tom, že máme doma malá dvojčátka - holčičku a chlapečka, to byl krásný sen… no a dnes se mi zdálo, že jsem prostě těhotná :-) ale to jsem pak ještě docela zaspala :-)… Taky chodím v noci na záchod, i když se třeba ani moc nenapiju než jdu spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 19:49
Marciii píše:
jo babett taky mám púoslední dva dny strašně živý sny.dneska jak sem spala přes den tak mě vzbudilo hrozný bešení srdce tak nevim jeslti se mi něco zdálo občas s emi to stává.já jsem zvědavá na mamaska určitě je těhu ten ovu test nesílí jen tak :dance: no hele radši si nic objednávat nebudu protož bych testovala jak debil :mrgreen:

To znám jednu dobe jsem testovala i v době,kdy to nebylo pravděpodobné,ale to je závislost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 19:49

no holky myslím, jak psala Marcí, že mamásek je těhule a zítra oznámí // :-)
no a hned budeme mít první těhulku pod čarou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 19:50
Luciferka1979 píše:
Marciii píše:
jo babett taky mám púoslední dva dny strašně živý sny.dneska jak sem spala přes den tak mě vzbudilo hrozný bešení srdce tak nevim jeslti se mi něco zdálo občas s emi to stává.já jsem zvědavá na mamaska určitě je těhu ten ovu test nesílí jen tak :dance: no hele radši si nic objednávat nebudu protož bych testovala jak debil :mrgreen:
To znám jednu dobe jsem testovala i v době,kdy to nebylo pravděpodobné,ale to je závislost :lol:

Přesně :-)… já si prostě taky nemohla pomoc a dokud jsem měla zásobu testů, tak jsem testovala :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 19:52

Kočky moje já dnes končím… :-) Zase se ukážu brzy ráno a budu se na vás moc těšit ;-)
Přeji krásný večer ;-)a ranním testovatelkám úplně nejvíc štěstí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.9.11 19:53

mě to uplně stačilo minulej měsíc jak jsem měla ty duchy testovala jsem i dvakrát denně magor no a řekla jsem si když dorazila mrcha hnusná že už nikdy víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 19:53
babettka píše:
Luciferka1979 píše:
Marciii píše:
To znám jednu dobe jsem testovala i v době,kdy to nebylo pravděpodobné,ale to je závislost :lol:
Přesně :-)… já si prostě taky nemohla pomoc a dokud jsem měla zásobu testů, tak jsem testovala :-D :lol:

stavím se později dere se mi tu syn tak ho uspím pohádkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital