Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Elisia myslím že po roce už by to měla řešit jinak než ti nasadit antiko to se mi nezdá jako dobrej přístup ![]()
Marcii, uz nezoufam, uz sem se s tim smirila,takze dobre, i kdyz to samozrejme malicko mrzi..
ja teda prestala kourit prave ze dne na den, na silvestra posledni a prvniho uz nic.. a to jsem davala tak 10 cigaret denne.. postupne toho nechavat bych nedokazala..
aakaficko:to kouření je hrozná závislost. ![]()
já to zvládla hodně omezit protože nic jinýho mi nezbejvá ![]()
ovšem šok pro mě byla zábava minule celou noc bez cigára as jednim pivem ![]()
jj posezeni nekde s lidma, s pivem nebo vinem, to je hrozny, to je fakt zkouska odvahy ![]()
ale da se, ja si treba od nekoho jedno dala, ale krabicku si koupit to uz vubec.. a ted uz bych si ani nepotahla.. hrooozna zavislost..
a kaficko:na druhou stranu dneska sem si dala jedno a víc ne páč mi to nechutná ![]()
to chapu, az prestanes uplne tak pockej jak ti cigara budou smrdet.. ja bych ted zabila lidi na zastace mhd kdyz kouri.. a jeste pred rokem sem tam stala s nima ![]()
jo já mám srach že začnu hrozně žrát a budu jak lokomotiva ještě dřív než těhu ![]()
nezacnes, ja taky nezacala.. max 2kg sly nahoru,ale ty taky hned zase sly dolu.. ![]()
kde jsou všici dneska?když sem tu nebyla to kecali že jsem to nestihla dočítat a ted nic ![]()
ja uz musim taky bezet - z prace domu a k tchyni na veceri.. tak papa
ahoj jé to bych si taky dala líbit aby mě někdo pozval na véču tak dobrou chut ![]()
Hezký večer berunky
…
Díkybohu já jsem nekuřačka… i manžel…
moc obdivuju lidi co přestanou - můj děda přestal po 40 letech ze dne na den ![]()
rodiče ty přestávají už několik let
ty už měli tolik „posledních“ cigaret, že by to jeden nespočítal ![]()