Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.9.11 14:43
misa999 píše:
Ahoj holky, omlouvám se že se takhle vměšuju ale potřebuju poradit. Začnu takhle v červnu jsem přišla o miminko ve 13tt. Pak jsem čekala na MS 6 týdnů a nic. Doktorka mi řekla, že když to dodalších dvou týdnů nedostanu, že mi dá injekci. My sme tedy pak jeli na dovču a co se nestalo. Přistálo letadlo a já to dostala asi 9 týden po revizi. Na jednu stranu jsem byla šťasná že koncečně a že už se nemusim nervit. Nicméně doktorka mi řekla ať začnu brát antikoncepci, ale já nějak nechci, brala sem jí 8 let a sem ráda, že sem se jí zbavila. Nicméně máme s přítelem nechráněný sex. MS sem měla od 16.8. do 23.8, podle výpočtů ovu byla někdy 31.8, ovutesty jsem nedělala, ale mám vždy silnější výtok. Patřím mezi ty nedočkavce s testováním, takže testy už proběhli asi 3, vždy tam byla slabounká a tenoučká narůřovělá 2. čárka. Dnes ráno už tam byl spíš pruh, ale je to takovej spíš duch. BT jsem ještě včera měla na 36,5 a dnes 36,8. Celý týden mám migrény. Měla jsem s nima problém ale ne každý den, vždy tak 2× do měsíce. Moc děkuju za váš názor. jsem z toho dost zmatená. :roll:

No já bych řekla,že bys mohla být těhu.Když máš už tři dny po sobě druhou čárku.Být tebou tak pádím na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 14:44

Ono to je potvrzené,že po potratu je to jak pohnojené a fakt,jsem se setkala s holkama co o mimi přišly a už jsou těhotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 14:45

ahoj Miso a dalsi MS bys mela dostat kdy? a BT si nemeris?? ze bys sem hodila grafik a my se na nej podivaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.9.11 14:47

Já vím, že se to říká, taky jsem se toho snažila držet :-) Četla jsem o tom i nějaké nejnovější studie ze skotska a tam to taky říkaj, čím dřív tím líp. žádný půl roku. Akorád fakt nevim ten test ono to tam tožiž spíš vidět není než je, ale já to vidim :lol: a věřim, že ukázat to příteli tak tam nic neuvií :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.9.11 14:50
aakaficko píše:
ahoj Miso a dalsi MS bys mela dostat kdy? a BT si nemeris?? ze bys sem hodila grafik a my se na nej podivaly?

ahoj, ms bych teoreticky měla mít okolo 13.9, ale nevím, když sem vysadila Ant. tak sem jí měla po 35 dnech. Pak 1. těhu a vlastně ta co byla teď byla úplně první po tom všem, takže fakt nevím. BT si měřím ale nějak to nezapisuju, akorád poslední 3 dny to bylo nějak takhle 36,5, 36,5, 36,8. tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 14:50
babettka píše:
renesi píše:
Ahoj holky, jsem zpět :pankac:
tak Janie zkoušim kopírovat My Ovulation Chart
No myslím, že když není 3. den o ty 0,2 vyšší, tak se čeká na 4. den a tam myslím, že snad nesmí jenom klesnout ;-)… ale ovu byla ;-) tak žádný stres

A opravdu se podle teploty ta ovulka ukáže?Já mám strach,že se mi ani z té teploty neukáže a to bude na mašlu.Mám teprve první cyklus měření,takže jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 14:52

:-) hroozne bych ti to prala, ale myslim, ze na jistotu je jeste brzo.. ze 3 teplot pozname uplne prd.. urcite bych zkusila testnout tak za 2-3 dny a carka by mela byt silnejsi, nebo si skoc na krev at vis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 14:53

ver mi Luciferko, ze ukaze, ja to mam po 17 dnech a je to fakt paradne videt.. Takze jak budes merit dalsi mesic, tak to uvidis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 14:56
misa999 píše:
aakaficko píše:
ahoj, ms bych teoreticky měla mít okolo 13.9, ale nevím, když sem vysadila Ant. tak sem jí měla po 35 dnech. Pak 1. těhu a vlastně ta co byla teď byla úplně první po tom všem, takže fakt nevím. BT si měřím ale nějak to nezapisuju, akorád poslední 3 dny to bylo nějak takhle 36,5, 36,5, 36,8. tak nevím…

no mě tam pak mezi tou druhou a třetí přijde skok, jak na ovulku :nevim: … já teda když měřím, tak mám před ovu kolem 36,5, ale ne víc… a po ovu pak kolem 36,8…
ale jestli máš pozitivní testík, tak zřejmě jsi těhule ;-)
a co máš Miško za značku testu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 14:56
aakaficko píše:
ver mi Luciferko, ze ukaze, ja to mam po 17 dnech a je to fakt paradne videt.. Takze jak budes merit dalsi mesic, tak to uvidis :-)

JJ škoda ,že jsem neměřila dřív už bych v tom měla jasno,kdy je nebo není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 14:57
Luciferka1979 píše:
babettka píše:
renesi píše:
No myslím, že když není 3. den o ty 0,2 vyšší, tak se čeká na 4. den a tam myslím, že snad nesmí jenom klesnout ;-)… ale ovu byla ;-) tak žádný stres
A opravdu se podle teploty ta ovulka ukáže?Já mám strach,že se mi ani z té teploty neukáže a to bude na mašlu.Mám teprve první cyklus měření,takže jsem zvědavá

na teplotku je spolehnutí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.11 14:59
babettka píše:
Luciferka1979 píše:
babettka píše:
renesi píše:
na teplotku je spolehnutí ;-)

No tak to jsem fakt zvědavá.Jestli mi to teplotka ukáže tak začnu těm bylinkám věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 14:59

jeste Misko pises, zes mela ovulaci 31.8. a mas uz 3 pozitivni TT, to je taky divny, ze by se ti to ukazalo hned treba 5. den po ovulaci.. Znam tak 10. den, ale 5. je fakt moc brzo..?? S tou ovulaci si ses jista, nemas ji spis ted??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.9.11 15:10
aakaficko píše:
jeste Misko pises, zes mela ovulaci 31.8. a mas uz 3 pozitivni TT, to je taky divny, ze by se ti to ukazalo hned treba 5. den po ovulaci.. Znam tak 10. den, ale 5. je fakt moc brzo..?? S tou ovulaci si ses jista, nemas ji spis ted??
aakaficko píše:
jeste Misko pises, zes mela ovulaci 31.8. a mas uz 3 pozitivni TT, to je taky divny, ze by se ti to ukazalo hned treba 5. den po ovulaci.. Znam tak 10. den, ale 5. je fakt moc brzo..?? S tou ovulaci si ses jista, nemas ji spis ted??

pardon trochu sem se sekla, je fakt že sem si ovu počítala na netu podle těch kalkulaček a všude mi vycházela okolo 26.8.-30.8. fakt sem to zkoušela počítat asi na 10 kalkulačkách. Předtím jsem to špatně napsala. Den D byl 29.8, nebo 27.8 a BT jsem měla okolo 36,7 a měla jsem i (pardon že to te´d tak popíšu) bílý hustý výtok. tak nevím. Test mám mamatest 10. U toho prvního těhotenství mi to ukazálo docela brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 15:13

:-) tak to jo, to uz by mohlo byt po 10. dnu a to uz by ti mamatest10 mohl klidne ukazat :palec:
drzim palecky, at to tak je a druha / sili a sili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí