Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marciii píše:
mě to uplně stačilo minulej měsíc jak jsem měla ty duchy testovala jsem i dvakrát denně magor no a řekla jsem si když dorazila mrcha hnusná že už nikdy víc
já si to po těhlech testovacích záchvatech taky říkám, ale pak jak se to blíží, tak se mi úplně na ten test klepou ruce
![]()
Tak krásný večer a zítra 7 DPO ![]()
babettka píše:Janie Bast píše:Neboj, za pár hodin se to zase prohodí
JÉ, AUSTRÁLIE. No tak to je teda pěkný kus.
A už jdeš domů. TO je mazec.
TO já jsem teď pořádně začla pracovat.
Dobre rano, dobry vecer, tak uz to tu mame
vstavani do prace, teplota stoupla o jeden stupinek na 36.9 tak mam hned lepsi naladu:-)
babettka píše:
Aandrejka…......25 DC….…OVU 14 DC........11 DPO
renesi................25 DC......OVU 15 DC.........10 DPO
baumgi..............22 DC......OVU 12 DC.........10 DPO
mamasek ..........22 DC......OVU 13 DC.........9 DPO
babettka...........23 DC....…OVU 17 DC.........6 DPO
Marciii................17 DC.......OVU 11 DC........6 DPO
maybe baby.......27 DC........OVU 22 DC........5 DPO
Elisia.................17 DC.......OVU 13–15 DC…2–4 DPO
Monca85...........22 DC……OVU 19 DC.........3 DPO
Janie Bast...........8 DC
Luciferka1979.....7 DC
aakaficko…........1 DC
TĚHULKY
Příspěvek upraven 07.09.11 v 19:05
baumgi píše:
Holky, tohle to pekne vystihuje a vysvetluje: vlevo jsou ovulacni testiky a vpravo jsou tehotensky
Jéé,ty jsi šikulka
,to mi zase stoupla nepatrně naděje,já jsem 10 den teprve zítra
tak uvidíme ![]()
Janie Bast píše:
Jé, promiň, zapomněla jsem, že testujeme těhu i ovu testama.A to jsem ještě por jistotu četla, že to jsou ovu testy. Oni totiž i před ovu sílí.
No tak snad… Držím palce.
No bau, podle toho, co jsem pochopila, tak je to takhle:
Ovu test určuje hladinu LH, který je v nějaké rovině, pak se zvýší tesně před ovu, proběhne ovu a zase se sníží a jde v rovině jako na začátku. Ale když je holka těhu, tak se zvyšuje hladina HCG i LH. Aspoň tak jsem to pochopila z jedné diskuse tady.
to je zajimavy,to taky budu muset vyzkouset to je takovy testovani nanecisto pro ty co to nemuzou vydrzet
stejne clovek nema jistotu ale aspon se neco deje…no uvidime
Tak holky,stručně dnešek,z Jílovýho jsme přijeli až po osmé hodině,cestou tam do nás nabouralo auto do kterého nabourala odtahová služba s nabouraným autem na korbě,docela prča,auto máme teprve dva měsíce(i když 6.letý,paráda)no nic,pojišťovna to jistí,doma rychle večeře,nádobí,vyvenčit psa a teď tu tak nějak zhruba dočítám příspěvky.
Aakafi:je mi to líto,že jsi to dostala,ale neboj,příště to určitě vyjde.
Babettko:tebe jsem moc nestihla přečíst,ale zaregistrovala jsem,že tě dneska v bříšku moc nepíchá?Tak to mě taky ne,mám zácpu jako blázen,nemám vůbec chuť k jídlu,ráno akorát snídaně a večer doma jsem si dala slunečnicovej chleba a papriku,to miluju,teď mě pěkně pálí žáha a vrací se mi to
Prsa bolej stále a stejně,výtok mám na slip.vložce,tak jsem z toho fakt jelen.Zítra zkusím tt,ale moc nadějí si nedělám,to se mi prostě nemůže stát,ovu už nemám,tak nemůžu zkusit jestli čárka sílí,ale co psala „baumi“(nepamatuju si přesně její přezdívku)tak snad nějaká nepatrná šance je,ale moc tomu nedávám.Zítra tu budu zase sporadicky,ráno jdeme s Nikčou na očkování a pak přijede mamka na celý den,je až z Libiše,tak aby se jí to vyplatilo,tak se sem asi nedostanu,ale ráno v půl šestý až půjde Petr do práce si udělám test a určo sem hodím nějakou zprávu,pak asi až večer.Tak hezký zítřejší den všem a držím každé z nás palce.
Marci:díky za podporu,už nevím přesně co,ale to co jsi psala mě hrozně pohladilo na dušičce ![]()
Tak pa zítra a krásné sny zlata moje ![]()
tak jsem to taky vyzkousela, ovulacni test 5-6 dni po ovulaci, mam tam uplnou dalnici, tak ja uz fakt nevim.....mrknete
aakaficko píše:
no nevim jestli ji mam, jako teplota mne stoupa, to je na grafiku videt - http://www.womenzone.cz/…l/grafy.aspx?…
ale copak je to jistota, ze vazne ovuluju..??
Na gynde sem byla asi pred 4 mesici a to mne jen ukazala vajicka uvnitr vajecniku nebo co a to bylo vse, ale to jestli se uvolnuji nebo tak fakt nevim.. Uz si zacinam myslet, ze musi bejt neco spatne, kdyz to furt nevychazi, i kdyz vim, ze nemusi.. Ale proste potrebuju nejakou jistotu.. a za ni zaplatim cokoliv.. Vim ze i holky na jinejch diskuzich psaly, at si necham udelat hormonalni profil, jestli mam o.k. vsechny hormony.. Ted jak pujdu toho 26,9, tak bych mela byt po ovulaci, to by na ultrazvuku poznala ne??
ja myslim ze ovulace byla urcite to by ti nestoupla ta teplota, mela jsem par cyklu bez ovulace vetsinou po dlouhem letu jak pendluju mezu australii a ceskou rep.a teplota vubec nestoupla, tot moje zkusenost ale vis jak to je, mozne je uplne vsechno…neboj, nastesti par tydnu utece jako voda a uz zase bude testovaci obdobi
![]()
aakaficko píše:
no nevim jestli ji mam, jako teplota mne stoupa, to je na grafiku videt - http://www.womenzone.cz/…l/grafy.aspx?…
ale copak je to jistota, ze vazne ovuluju..??
Na gynde sem byla asi pred 4 mesici a to mne jen ukazala vajicka uvnitr vajecniku nebo co a to bylo vse, ale to jestli se uvolnuji nebo tak fakt nevim.. Uz si zacinam myslet, ze musi bejt neco spatne, kdyz to furt nevychazi, i kdyz vim, ze nemusi.. Ale proste potrebuju nejakou jistotu.. a za ni zaplatim cokoliv.. Vim ze i holky na jinejch diskuzich psaly, at si necham udelat hormonalni profil, jestli mam o.k. vsechny hormony.. Ted jak pujdu toho 26,9, tak bych mela byt po ovulaci, to by na ultrazvuku poznala ne??
ja myslim ze ovulace byla urcite to by ti nestoupla ta teplota, mela jsem par cyklu bez ovulace vetsinou po dlouhem letu jak pendluju mezu australii a ceskou rep.a teplota vubec nestoupla, tot moje zkusenost ale vis jak to je, mozne je uplne vsechno…neboj, nastesti par tydnu utece jako voda a uz zase bude testovaci obdobi
![]()
renesi píše:aakaficko píše:To jo, fakt koukám, co všechno ke možný. Některý ty grafy jsou fakt hodně divoký, ale těhu z toho nakonec bylo
jj tohle jsou ty nejlepsi stranky, je tam fakt uplne vsechno o BT
Souhlasim, kdyz se divam na ty grafy tak je to fakt divocina,mozny je uplne vsechno
Aandrejka…......26 DC….…OVU 14 DC........12 DPO
renesi................26 DC......OVU 15 DC.........11 DPO
baumgi..............23 DC......OVU 12 DC.........11 DPO
mamasek ..........23 DC......OVU 13 DC.........10 DPO
babettka...........24 DC....…OVU 17 DC.........7 DPO
Marciii................18 DC.......OVU 11 DC........7 DPO
maybe baby.......27 DC........OVU 22 DC.......5 DPO
Elisia.................18 DC.......OVU 13–15 DC…3–5 DPO
Monca85...........23 DC……OVU 19 DC.........4 DPO
Janie Bast...........9 DC
Luciferka1979.....8 DC
aakaficko…........2 DC
TĚHULKY
maybe baby píše:
tak jsem to taky vyzkousela, ovulacni test 5-6 dni po ovulaci, mam tam uplnou dalnici, tak ja uz fakt nevim.....mrknete
Ahojky… no tak ten test vypadá úžasně
… myslím, že jestli je takhle tmavá čárka na ovu testu mohla bys třeba zítra zkusit těhu test, třeba se ti vajíčko uhnízndilo brzy ![]()
Krásné ráno berunky ![]()
Tak co Andrejko jak jsi na tom??? ![]()
Mamasku ty už jsi dala vědět, že až večer, tak to tu budu celý den napnutá, jak struna
![]()
renesi a baumgi co vy? kdy plánujete testík???
![]()
Marci, tak už máme týden za sebou - jsem zvědavá, co přijde dneska ![]()
kafí jakpak je??? Už jsi 2 DC, neboj ono to uteče a za chvíli zase budeš čekat na testování ![]()
maybe baby vážně je to moc zajímavé
… já jdu ještě zalehnout
jsou tu 4 hodiny ranní, ale bohužel trpík k ránu nespavostí
… tak musím být chvíli vzhůru a pak zase usnu…
… těším se, co ti napíší holky k fotečce ![]()
jo jinak moje dnešní teplotka byla 37, tak se drží nahoře, ale teda jsem fakt zvědavá jestli se udrží i další dny ![]()