Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
merde
20.11.14 21:22

Holky, problem s autisty je, ze v noci nechteji spat. Spi prerusovane nebo velmi kratce atd. Takze takova maminka si, kdyz je na vse sama, proste neodpocne. Nevim, jak v CR, ale v zahranici jsou ruzne charity, ktere pohlidaji deti, prispeji na dovolenou, aby nedoslo k vyhoreni rodicu.

• Citovat
  • Upravit
merde
20.11.14 21:28
@jowana píše:
Jak často straší takto v noci? Pokud dějají nějak často hluk a vyvádějí takto pozdě, tak se ani sousedům nedivím, že nějak zakročí. Máme vyvedené sousedy a neskutečně mě to točí, když chce člověk spát a nemůže..Sice nemám radu v momentální situaci, když už tam sociálka byla, ale jestli třeba toto není hlavní popud sousedů, pak by bylo vhodné alespoň ve večerních hodinách děto nějak krotit a zahnat do postele včas (chápu, že to je asi složité, ale když to v některých dnech jde..).

Kdyz do tech deti narves leky, ktere ovsem maji vedlejsi hnusne ucinky, tak to jde. Ne v tehle zavaznych pripadech je spis vhodnejsi, aby takove rodiny bydlely v samostatnych domcich a ne v bytech. Jenze to neni jednoduchy, navic v CR neexistuji mestske domy. Takze je to casto hnusna situace jak pro rodinu, tak pro sousedy.

• Citovat
  • Upravit
1056
20.11.14 21:32

Zastávám se zakladatelky, mám jedno dítě a přijde mi, že celý můj den se točí kolem úklidu, a ted opět sedim v zaneřáděné místnosti… mít 3 tak nevim… :zed: :zed: :zed:
je to také o tom, zda je dost úložného prostoru, a jak velký je byt… jinak dělá bordel cokoli co je položeno jinde než na svém místě.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
20.11.14 21:36

Ne, za tenhle „bordel“ ti deti neseberou a smekam…neumim si ani na 5 vterin predstavit tvuj zivot.

BTW-koukam, ze nektery z vas si sem chodej ventilovat vlastni pos.any zivoty! Kroutit hlavou nad tim, ze ma zakladatelka 3 deti, je vykon hodny jen lidmi se snizenou emocni a socialni inteligenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
20.11.14 21:37

@merde malej spal od mimina krásně někdy až moc a pak ze dne na den problém a začal usínat čím dál déle, ožil a pak sice vypadal unaveně ale usnout nemohl, jenže vedle něj má pokoj nejstarší který taky nemohl usnout tak nezbylo než mu léky začít dávat, nechtěla jsme ale on usínal klidně o půlnoci a ráno vyspával a nešel prostě probudit :lol: :lol: a to dřív šel do postýlky tam si chvíli pouštěl kolotoč a usnul a nejednou v postýlce řev a to jsme zkoušeli i zhasnout a řádil i po tmě :jazyk: a jemu nevysvětlim že už je doba spánku tak at jde spát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.11.14 21:39

No já tam teda miminko vidím, nebo se pletu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
20.11.14 21:41

@Markéta80 ja tohle neznam, mala spi v noci perfektne, nastesti. Ale je mi jasny, ze to kolikrat musi byt tezka volba zda leky dat nebo ne a ze nekdy je opravdu lepsi zkusit leky nasadit.

• Citovat
  • Upravit
59426
20.11.14 21:41

@tinkerbelll kde myslíš? na posteli leží školkové dítě a v kočárku je mimino- hračka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
20.11.14 21:42

@merde špatná situace to je, ale proč by to měli odnášet sousedi? Léky nemám ráda, ale říkám si, jestli u takových dětí není zas pravidelný spánek a delší odpočinek spíš lepší :nevim: i zakladatelka by si odpočinula víc, než ještě kolem nich lítat ve 2 v noci a pak třeba do práce. Jak pak mohou vstávat do školy? 8o Netuším co se dává za léky, ale třeba jde udělat nějaký trochu kompromis v minimální dávce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.11.14 21:44

@Markéta80 si to rozklikni, vlevo dole, však jsem to tam zvýraznila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.11.14 21:45

Já si myslím, že v takovéhle situaci by měla normálně nárok na nějakou pomocnici/ošetřovatelku. vždyť tohle nemůže člověk zvládnout, jako fakt myslím že ne. Každej potřebujem chvilku pro sebe, fakt bych se zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
20.11.14 21:45

@merde nejmladší usíná krásně, teda musim ležet u ní než usne a dnešní noc se obávam že se bude budit, nejstarší jí pouštěl videa s čertama :jazyk:. nedala bych ale fakt to nešlo, nejstarší vstával unavenej v 7h, malej se budil i v noci :?, ráno bere ad a večer léky na spaní :jazyk: ale usíná dobře a bez řevu ;), čekali jsme celé prázdniny jestli se to nezlepší a asi neměl potřebu spát :cert:, kdyby nespal a byl v klidu tak to jde ale on i šíleně ječel tak ač nerada léky má a spí celou noc ;), on má i adhd prý vražedná kombinace :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.11.14 21:47
@tinkerbelll píše:
No já tam teda miminko vidím, nebo se pletu? :think:

No tohle v rohu jsem myslela i ja..ne to v tom pruhovanym kocarku :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181

Zakladatelko, zkus si ta vyšetření na Crohna dodělat, nevím, jaká je Tvoje finanční situace, ale předpokládám, že moc veselé to nebude. S Crohnem bys měla nárok minimálně na částečný invalidní důchod (záleží na rozsahu potíží).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
@ne-silenamatka píše:
Ne, za tenhle „bordel“ ti deti neseberou a smekam…neumim si ani na 5 vterin predstavit tvuj zivot.BTW-koukam, ze nektery z vas si sem chodej ventilovat vlastni pos.any zivoty! Kroutit hlavou nad tim, ze ma zakladatelka 3 deti, je vykon hodny jen lidmi se snizenou emocni a socialni inteligenci.

poprvé v životě Ti musim dat palec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect