Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@tinkerbelll to je kousek to nevim
možná taky panenka ne
ještě mimino by byl záhul ![]()
@tinkerbelll píše:
@Markéta80 si to rozklikni, vlevo dole, však jsem to tam zvýraznila
. Asi jó čéče ![]()
No takze jsem nevidela blbe, ze primo v rohu je v nejake sedacce mimco?
Zakl.ty mas opravdu ještě mimino? Ono to asi tak horké nebude, co? Co manžel na to? Chjo cucham certovinu.
Nejak to cele nechapu. Manzel je kde? Proc socialka prisla? Na udani sousedu? To neni zadna pomoc pro matku co ma tri postizene deti? Socialce se nedivim, ze neuverila tomu, ze bordel je za jeden den. 15 jogurtu za den? Uf uf
@marra2 píše:
Zakl.ty mas opravdu ještě mimino? Ono to asi tak horké nebude, co? Co manžel na to? Chjo cucham certovinu.
taky se mi to nezdá, možná nás zakLadatelkA lakuje
Děti zalehli manžela nemám v obou kočárkách jsou panenky miminko opravdu nemáme. Dětem 7 a 8 let. Náš autík mmiluje mimina krade je takže mě poradilin panenku co vypadá jako živá
@Anonymní píše:
Děti zalehli manžela nemám v obou kočárkách jsou panenky miminko opravdu nemáme. Dětem 7 a 8 let. Náš autík mmiluje mimina krade je takže mě poradilin panenku co vypadá jako živá
a odkud jsi? co vím tak tady má spousta holek známosti, nebo dělají i na sociálkách, úřadech atd tak by ti třeba někdo poradil kam se obrátit o pomoc.
@Blackova.K píše:
a odkud jsi? co vím tak tady má spousta holek známosti, nebo dělají i na sociálkách, úřadech atd tak by ti třeba někdo poradil kam se obrátit o pomoc.
kousek od Plzně
@Anonymní píše:Žiješ sama jo? No a chůva od státu pro vycercata? Nebo na úklid? Zakl.me se to nezdá.
kousek od Plzně
@AdelaHores viděla jsem plíseň, ale rozhodně bych v životě nenapsala, aby plíseň neřešila, plíseň je potřeba řešit okamžitě, je zdraví nebezpečná.
@marra2 píše: Žiješ sama jo? No a chůva od státu pro vycercata? Nebo na úklid? Zakl.me se to nezdá.
Ano žiji s dětma sama. Chůva je nárok myslím jen do 3 let při trojčatech.
@Pizlam píše:
Nejak to cele nechapu. Manzel je kde? Proc socialka prisla? Na udani sousedu? To neni zadna pomoc pro matku co ma tri postizene deti? Socialce se nedivim, ze neuverila tomu, ze bordel je za jeden den. 15 jogurtu za den? Uf uf
15 jogurtů za den bych zrovna pochopila. Děti mají 7 a 8 let a středně těžkou a těžkou mentální retardaci, takže budou na úrovni dětí menších a to rozhodně o víc než o rok, o dva, takže věřím, že maminka občas může být hodně ráda, že do nich něco dostane a pokud to jsou jogurty, proč ne
lepší než párky.