Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SiriusGG píše:
Doufal jsem, že na tuto citaci odpoví autorka původního příspěvku. Když ona ne, tak alespoň někdo odpovědělNepřipadá mi to jako výkřik do tmy. Na něj se obvykle neozve 160 odpovědí.
SIRIUS MÁ ASI DOST POHODOVÝ VZTAH A PLNĚ SE VĚNUJE RODINĚ…
SEDÍ U PC NA E MIMINU A REMCÁ BLÁBOLY
CELÉ ODPOLEDNE…
![]()
@yum-yum26 píše:
Koukám, že už jsi na tom začal pracovat.
ASI SE NUDÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ![]()
@Kallkapa píše:
Máš se asi ještě co učit… Na takových to fórech reagují lidi především na takové „výkřiky do tmy“. Na rozumné věci, podložené rozumnými argumenty není nutno zakladatele přesvědčovat, že je to jináč.
Když myslíte. Já si zas myslím, že s Vaším přísupem by vlastně tohle diskuzní fórum nemělo existovat.
Rozumní lidé, s rozumnými příspěvky, sem vlastně nechodí a nepřispívají sem, protože by na ně nikdo nereagoval, když není třeba. Takže témata na které někdo odpoví jsou vlastně jen výkřiky do tmy.
Teď už to asi chápu… Ne vlastně nechápu. ![]()
A ještě jednu věc jsem tady pochopila, že jsou na světě velmi různí lidé, které v běžném životě nepotkávám, nebo potkávám, ale nebavím se s nima. Takže takový sociálně-psychologický průzkum.
Nepř. G12..tak dík..
vzhledem k tomu, že my dvě jsme většinou za jedno..
![]()
@SiriusGG píše:
Nepřipadá mi to jako výkřik do tmy. Na něj se obvykle neozve 160 odpovědí.
Ale ano, právě na výkřiky do tmy se ozve nejvíc reakcí - a nejen na Emiminu. Na každém diskusním serveru.
Čím je diskuse nesmyslnější, čím více provokuje, kárá, moralizuje nebo čím větší hloupost se v ní nadnese - tím víc lidí cítí potřebu se k tomu vyjádřit.
I v každé jednotlivé diskusi je nejvíce reakcí na ty „nejbláznivější“ příspěvky - a ty nejklidnější a nejvěcnější, jen prostá, smysluplná a konstruktivní konstatování či pojmenování situace, ta žádné vášnivé emoce nevyvolají. Proč také. ![]()
@SiriusGG píše:
Když myslíte. Já si zas myslím, že s Vaším přísupem by vlastně tohle diskuzní fórum nemělo existovat.
Rozumní lidé, s rozumnými příspěvky, sem vlastně nechodí a nepřispívají sem, protože by na ně nikdo nereagoval, když není třeba. Takže témata na které někdo odpoví jsou vlastně jen výkřiky do tmy.
Teď už to asi chápu… Ne vlastně nechápu.
Věř mi, že chodí
.
@erinv píše:
Nepř. G12..tak dík..vzhledem k tomu, že my dvě jsme většinou za jedno..
![]()
![]()
![]()
Jakože nechceš být jiná? Chceš být stádo? ![]()
@SiriusGG píše:
Teď už to asi chápu… Ne vlastně nechápu.
Nechceš jít do politiky? Překrucování Ti opravdu jde ![]()
PS : na podobných diskuzních fórech se tyká ![]()
@gabki píše:
SIRIUS MÁ ASI DOST POHODOVÝ VZTAH A PLNĚ SE VĚNUJE RODINĚ…SEDÍ U PC NA E MIMINU A REMCÁ BLÁBOLY
CELÉ ODPOLEDNE…
![]()
O mém vztahu nevíte vůbec nic a píšete blbosti. Ano, sedím dnes celý den u PC a krom něco málo domácích prací jsem dneska nic jiného nedělal a ani nebudu. Užívám si zasloužený odpočinek po náročném pracovním týdnu. Co se týče manželky, tak ta si lebedí na gauči, čte si svojí oblíbenou knížku a je ráda, že má momentálně klid a nic po ní dnes nechci.
PS: Caps Lock se nachází nalevo klávesnice, obvykle třetí tlačídko odspodu.
Ještě než nám, milý zakladateli utečeš…
tak prosím zodpověz otázku, která mě fakt zajímá.
Dobře, tak nejsi ten úchyl, co tady lovil dušičky minule…
Ale přesto, CO prosím vede šťastně a sluníčkově ženatýho chlapa, aby vlezl na dámský server a rozvinul podobnou diskuzi???
Kde máš svoji manželku, nebo se nad tím bavíte sami?
Neměl bys jí radši líbat pod třešní, udělat jí bábovku nebo steak? Nebo namasírovat záda??? Prostě řešit JI a ne desítky cizích bab na anonymním fóru?
Asi by mi bylo fakt divný, kdybych jako manželka zjistila, že manžel se baví tím, že moralizuje cizím babám.
Pokud to teda není prča pro oba nebo to chlap nedělá profesně…
Děkuji za odpověď
NiKi
Diskusi ctu jen letmo a mozna tudiz uz zaznelo..Nicmene, co nektera z nas povazuje za prkotiny, to jina ma za duvod k baleni kufru
Jsme lidi a kazdy jsme jiny, kazdy sneseme neco jineho a pak k tomu i velkym podilem prispiva „stesti na partnera“.Proto nekdo doma toho pana dokonaleho ma a toleruje mirne otresy a jina proste za tou dokonalosti stavenou pro ni jde…A proc ne
Me se stat v manzelstvi vec, co je pro me hodne pres caru jdu okamzite pryc- ja neodpoustim, nelituju, nevysvetluju.
..jo a eště bych zmínila, že tady člověk na jednom místě najde tolik neuvěřitelnejch věcí.. jako dítě se švagrem, sex s hadem, život s magorem na 1000 způsobů.. viz já..
![]()
Aha, tak než jsem to poslala, tak tu už je odpověd.
Super.
Takže.
Vím, kde je CAPS LOCK a proto ho zapínám:
O NAŠICH VZTAZÍCH VÍŠ PRD, TAK NEPLÁCEJ BLBOSTI…
![]()
@Kallkapa píše:
Nechceš jít do politiky? Překrucování Ti opravdu jdePS : na podobných diskuzních fórech se tyká
Věřím, že ukecanej na to sem dost
, ale neměl by jsem na to žaludek ![]()