Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jaké k té přítelkyni má závazky, že ji ještě neopustil a nešel k tobě?
ženatý s ní není, děti nemají, tak co mu brání? ![]()
Napíšu ti to z druhého pohledu (ženského). S partnerem jsme spolu dlouhá léta, nemáme děti, nejsme svoji. Pět let vztahu bylo fajn, když nám to ale přestalo klapat, nesla jsem to hodně špatně psychicky (byly v tom tedy další aspekty - zdraví, práce…) a měla jsem pocit, že můj celý život je na 💩. Cestu z depresí mi ukázal jiný muž, který mě vytáhl doslova z bahna. A musím se přiznat, že se pak k tomu přidal ještě třetí muž. Takže jsem v tu dobu vlastně vedla ne dvojí, ale trojí život. Samozřejmě se to po čase provalilo, muži číslo dvě a tři sice věděli o muži číslo jedna (se kterým mi to
před nimi samozřejmě neklapalo a chtěla jsem se rozejít), ale nevěděli o sobě. Oba mě ale tahali od muže číslo jedna. Muž číslo jedna nakonec zjistil muže číslo dvě a nakonec muže číslo tři a byli jsme v milostném čtyřúhelníku (muž č. dvě a tři o sobě stále nevěděli a nevědí). Nakonec jsem dvojku i trojku nechala jít a zůstala s jedničkou… A proč to tady tak dlouhosáhle vypisuji? Jediný důvod, proč jsem neodešla od jedničky byl ten, že dvojka ani trojka neměla perspektivu, kdežto od jedničky vím, co čekat - i když vztah z mého pohledu už není růžový. Je tedy možné, že ten tvůj je opravdu ve vztahu nespokojený, ale NĚCO mu brání opustit svojí jedničku (kde má to svý jistý) a vrhnout se někam do neznáma. To je celé. Pokud by byl zamilovaný a byl by přesvědčený, že ty jsi pro něj lepší jedničkou, sbalí svých pět švestek a je s tebou.
@Anonymní píše:
Napíšu ti to z druhého pohledu (ženského). S partnerem jsme spolu dlouhá léta, nemáme děti, nejsme svoji. Pět let vztahu bylo fajn, když nám to ale přestalo klapat, nesla jsem to hodně špatně psychicky (byly v tom tedy další aspekty - zdraví, práce…) a měla jsem pocit, že můj celý život je na 💩. Cestu z depresí mi ukázal jiný muž, který mě vytáhl doslova z bahna. A musím se přiznat, že se pak k tomu přidal ještě třetí muž. Takže jsem v tu dobu vlastně vedla ne dvojí, ale trojí život. Samozřejmě se to po čase provalilo, muži číslo dvě a tři sice věděli o muži číslo jedna (se kterým mi to
před nimi samozřejmě neklapalo a chtěla jsem se rozejít), ale nevěděli o sobě. Oba mě ale tahali od muže číslo jedna. Muž číslo jedna nakonec zjistil muže číslo dvě a nakonec muže číslo tři a byli jsme v milostném čtyřúhelníku (muž č. dvě a tři o sobě stále nevěděli a nevědí). Nakonec jsem dvojku i trojku nechala jít a zůstala s jedničkou… A proč to tady tak dlouhosáhle vypisuji? Jediný důvod, proč jsem neodešla od jedničky byl ten, že dvojka ani trojka neměla perspektivu, kdežto od jedničky vím, co čekat - i když vztah z mého pohledu už není růžový. Je tedy možné, že ten tvůj je opravdu ve vztahu nespokojený, ale NĚCO mu brání opustit svojí jedničku (kde má to svý jistý) a vrhnout se někam do neznáma. To je celé. Pokud by byl zamilovaný a byl by přesvědčený, že ty jsi pro něj lepší jedničkou, sbalí svých pět švestek a je s tebou.
A ta jednička je ščasná, že sis z těch tří nakonec vybrala jeho, že jo?
![]()
@bigl píše:
A ta jednička je ščasná, že sis z těch tří nakonec vybrala jeho, že jo?![]()
Ja se divim, ze se z prispevatelky nestala zena nula, kdyz muz jedna zjistil, ze existuji muzi dve a tri
no jsou ty vztahy nekdy fakt slozity… ![]()
Moc bych za to nedala, že se svojí přítelkyní pracuje na mimískovi, chudáček jeden nešťastnej ![]()
@Anonymní píše:
Pokud by byl zamilovaný a byl by přesvědčený, že ty jsi pro něj lepší jedničkou, sbalí svých pět švestek a je s tebou.
to je román jak od Rosamunde Philcher. Takže si nakonec i tak zůstala s přítelem číslo jedna?
Ano, odešel. On i já. Jsme téměř pět let manželé a máme dvě malé děti. Odvažuji si tvrdit, že nám to opravdu klape. Dali jsme se dohromady náhodou, znali jsme se dva roky. On byl ve vztahu dlouhodobě nespokojený(a důvody jsem poznala docela brzy) a já žila s manipulátorem a agresorem. On byl ten, kdo mi ukázal, že to jde i jinak. Oba dva jsme během pár týdnů spálili všechny mosty.
Zacala jsem si s chlapem, ktery mel pritelkyni a dite. Vidali jsme se dva tydny kdyz od nej pritelkyne odesla (dlouhodobe problemy) a on ji oficialne rekl, ze uz nekoho ma a je zamilovany. Zustali jsme spolu, mame miminko, ale nekolikrat mi v hadce rekl, ze si chtel po rozchodu uzivat a ne se zase vazat, ze toho lituje a ze me chtel jen vyuzit na to, aby pritelkyne konecne odesla. Mame mezi sebou neresitelne neshody a nejspis to dopadne, ze se rozejdeme.
Ano, stalo. Odešel od manželky a dvou dětí, kterým se ale pořád velmi věnoval a věnuje do teď. Jsme spolu 10 let a strach, že by odešel jinam, nemám. Vzal si první lásku a teď má mě, není to žádný proutník, ktery by to střídal jak ponožky. Prosím anonym.
@Morska vila Jojo. Jednička se ještě omlouvala za to, že se chovala tak sobecky, že nás do té krize přivedla. ![]()
Ovšem to nevylučuje, že pokud by se u mě objevila perspektivní dvojka, nestala by se mojí jedničkou. Stejně tak já musím počítat s tím, že se z ničeho nic můžu stát nulou.
![]()
Každopádně zadavatelka psala, že nerozumí tomu, proč se její objev nerozejde - můj případ příkladem.
Kdysi dávno ano, když se to provalilo, obě trubky jsme ho chtěly, tak si chudák nemohl vybrat… chvíli ta, chvíli ta…až „vyhrála“ třetí. Škoda zakladatelko, že zkušenosti jsou nepřenosné ![]()
Všichni tady mají jasno, ale těch důvodů může být milion, od nemyslí to s tebou vážně až po totální zmatek v hlavě, kdy ho s tou osobou pojí minulost a nedokáže se rozhoupat…
já jsem měla jeden šílený vztah, kdy jsem na tom člověku byla psychicky závislá a ikdyž on mě podvedl, já se s ním pak rozešla, když se provalila moje druhá nevěra, na první nepřišel…a začala jsem chodit s dvojkou, vydrželo to cca 2 měsíce a vrátili jsme se k sobě…pak po pár měsících jsme se rozešli defitivně, ikdyž jsme pak ještě jednou znovu skončili v posteli… no a když jsme se viděli naposledy, tak mi málem rozbil můj nynější vztah, naštěstí jsem odolala…
chci tím říct, že vztahy jsou fakt někdy hrozně komplikované…a kolikrát třeba ani on neví, co vlastně chce ![]()
Jak dlouho s tou pritelkyni je a rekl ti duvod proc s ni neni stastny?
Ano, odešel ke mě od manželky a dvou dětí, myslela jsem, že jsem ta pravá, že jsem ta, na kterou čekal…po třech letech 24/7 mě vyměnil zase za někoho, která je ta pravá a na kterou cekal… Kde je teď, co dělá a jestli je s ní nevím, mazu ho že života a nic o něm vědět nechci, ztráta dalšího času…