Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tamtama píše:
blázníš?!Když kvůli ní byl takovej řev!
![]()
U nás je to tak, že za týden si už na to ani nevzpomenou. A hlavně u toho o co se nejvíc hádali ![]()
@Danikoof stačí najít odstavec kde začíná jarni rovnodennost
http://www.slovanskykruh.cz/2015/02/spolek/
@Anonymní píše:
@Danikoof stačí najít odstavec kde začíná jarni rovnodennost
http://www.slovanskykruh.cz/2015/02/spolek/
pardon toto je ta záložk http://www.slovanskykruh.cz/…rubehu-roku/
@lucenka píše:
A není tedy vymyvani mozku i věta: takhle se to u nás nedělá, takhle se to dělat nebude, tohle je sexistický,..
Byla by, kdyby byla absolutnim zakazem a primo dana bez dalsiho vysvetleni, bez toho, aby ta dana osoba vedela, ze to i jinde chodi jinak.
@Lumius dcera byla MC donaldu (né mou vinou :-p) a jsou tam podobné blbosti.. A šmoulinka už nebyla.. A jí je to líto :-p
@Tamtama píše:
U nás byl kvůli nadílce i řev, a to mám dva klukyoba dostali maxi kinder vejce, starší chtěl s žábou, mladší s ovcí, mladší hned rozbaloval, starší že teď nechce, mladší v něm měl šmoulí domeček se šmoulinkou a starší okamžitě začal ječet, že to bylo jeho vejce, že chtěl ovci, že v žábě bude něco jinýho
tak jsem mu řekla, že chtěl žábu, ať neprudí a taky si ho otevře.. no co myslíte? Měl ho tam!
Domeček se šmoulinkou.
No ty blaaaho
,musela jsi byt vic nervni nez on, pri rom rozbalovani coz
..Bozi Mlyny melou vzdy spravedlive ![]()
@jita22 píše:
Hele, u nas chodí i holkyJá jsem všem holkam důrazně řekla, ze šupou kluci a holky maji rozdávat vajíčka. Jak k tomu pak ty moje přijdou? Ale dneska je moderní genderová rovnost, tak přece nebudeme holky šidit
No, ty moje stejne ze svého nerozdávají a sladkosti taky dnes měly, tak nijakou újmu nevidím.
Tajně doufám, že se ty holky nedaly, co chodily „šupat“, nedaly takovou mírně zapšklou tetkou jako ty odradit. A jestli daly, jejich smůla. ![]()
Potřebujeme víc urážných holek a míň „sedávej panenko v koutě“. Punk is not dead a vůbec ![]()
@Králičice píše:
@Lumius dcera byla MC donaldu (né mou vinou :-p) a jsou tam podobné blbosti.. A šmoulinka už nebyla.. A jí je to líto :-p
@Eemii píše:
No ty blaaaho,musela jsi byt vic nervni nez on, pri rom rozbalovani coz
..Bozi Mlyny melou vzdy spravedlive
to jsem teda byla ![]()
@Lumius píše:moje děcka šmoulove nějak neberou. Ale koukal jsem že jich je i plný Lidl
hochu, berou neberou, když je to ve vajíčku a „On má šmoulinkůůů!“
![]()
Nesnasim a prici se mi ceska tradice velikonoc
kez by to bylo jako jinde napr hledani vajicek po zahrade atd..
ale jsem zvedava jak to budu delat az bude mit syn trochu rozum..hold si budu muset vymyslet nejaky vlastni velikonoce ![]()
@Bábrdl píše:
Tajně doufám, že se ty holky nedaly, co chodily „šupat“, nedaly takovou mírně zapšklou tetkou jako ty odradit. A jestli daly, jejich smůla.Potřebujeme víc urážných holek a míň „sedávej panenko v koutě“. Punk is not dead a vůbec
Aha, takže tradice vymre sama.Kdyz budou vsechny holky i kluci chodit na koledu, tak jim budu otvírat sama a nebo treba jen manžel. Uz to vidím, jak všichni dospeli v okolí vyslou deti koledovat a sami budou otvírat. Protoze teda pro me to bez deti je pěkná traparna, s dětmi mi to prijde jako hezká tradice, kdy se mládež potkává.
@jita22 píše:
Aha, takže tradice vymre sama.Kdyz budou vsechny holky i kluci chodit na koledu, tak jim budu otvírat sama a nebo treba jen manžel. Uz to vidím, jak všichni dospeli v okolí vyslou deti koledovat a sami budou otvírat. Protoze teda pro me to bez deti je pěkná traparna, s dětmi mi to prijde jako hezká tradice, kdy se mládež potkává.
Tak doma můžou sedět ty holky, které baví nechat se vyšupat, ne?
![]()
Ale kdyz to vidím asi taky začnu odjizdet na Velikonoce pryč. Protože holky posílat na koledu nechci a aby jako jediné seděly doma, to se mi taky nelíbí.
@Bábrdl píše:
Tak doma můžou sedět ty holky, které baví nechat se vyšupat, ne?![]()
Jo? Tak to ale neni o dodržování tradic.