Odmítám velikonoční tradice - je to ještě někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10844
17.4.17 20:45
@Tamtama píše:
blázníš?! 8o Když kvůli ní byl takovej řev! 8o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
17.4.17 20:47
@Tamtama píše:
blázníš?! 8o Když kvůli ní byl takovej řev! 8o :mrgreen:

U nás je to tak, že za týden si už na to ani nevzpomenou. A hlavně u toho o co se nejvíc hádali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.17 20:50

@Danikoof stačí najít odstavec kde začíná jarni rovnodennost
 http://www.slovanskykruh.cz/2015/02/spolek/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.17 20:52
@Anonymní píše:
@Danikoof stačí najít odstavec kde začíná jarni rovnodennost
http://www.slovanskykruh.cz/2015/02/spolek/

pardon toto je ta záložk http://www.slovanskykruh.cz/…rubehu-roku/

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
17.4.17 20:52
@lucenka píše:
A není tedy vymyvani mozku i věta: takhle se to u nás nedělá, takhle se to dělat nebude, tohle je sexistický,..

Byla by, kdyby byla absolutnim zakazem a primo dana bez dalsiho vysvetleni, bez toho, aby ta dana osoba vedela, ze to i jinde chodi jinak.

• Citovat
  • Upravit
17027
17.4.17 20:56

@Lumius dcera byla MC donaldu (né mou vinou :-p) a jsou tam podobné blbosti.. A šmoulinka už nebyla.. A jí je to líto :-p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21914
17.4.17 21:06
@Tamtama píše:
U nás byl kvůli nadílce i řev, a to mám dva kluky :roll: oba dostali maxi kinder vejce, starší chtěl s žábou, mladší s ovcí, mladší hned rozbaloval, starší že teď nechce, mladší v něm měl šmoulí domeček se šmoulinkou a starší okamžitě začal ječet, že to bylo jeho vejce, že chtěl ovci, že v žábě bude něco jinýho :zed: tak jsem mu řekla, že chtěl žábu, ať neprudí a taky si ho otevře.. no co myslíte? Měl ho tam! :mrgreen: Domeček se šmoulinkou. :lol:

No ty blaaaho :mrgreen:,musela jsi byt vic nervni nez on, pri rom rozbalovani coz :lol:..Bozi Mlyny melou vzdy spravedlive :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.4.17 21:08
@jita22 píše:
Hele, u nas chodí i holky :( Já jsem všem holkam důrazně řekla, ze šupou kluci a holky maji rozdávat vajíčka. Jak k tomu pak ty moje přijdou? Ale dneska je moderní genderová rovnost, tak přece nebudeme holky šidit :( No, ty moje stejne ze svého nerozdávají a sladkosti taky dnes měly, tak nijakou újmu nevidím.

Tajně doufám, že se ty holky nedaly, co chodily „šupat“, nedaly takovou mírně zapšklou tetkou jako ty odradit. A jestli daly, jejich smůla. :lol:

Potřebujeme víc urážných holek a míň „sedávej panenko v koutě“. Punk is not dead a vůbec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
17.4.17 21:08
@Králičice píše:
@Lumius dcera byla MC donaldu (né mou vinou :-p) a jsou tam podobné blbosti.. A šmoulinka už nebyla.. A jí je to líto :-p
:mrgreen: moje děcka šmoulove nějak neberou. Ale koukal jsem že jich je i plný Lidl :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.4.17 21:24
@Eemii píše:
No ty blaaaho :mrgreen:,musela jsi byt vic nervni nez on, pri rom rozbalovani coz :lol:..Bozi Mlyny melou vzdy spravedlive :D

to jsem teda byla :lol:

@Lumius píše: :mrgreen: moje děcka šmoulove nějak neberou. Ale koukal jsem že jich je i plný Lidl :think:

hochu, berou neberou, když je to ve vajíčku a „On má šmoulinkůůů!“ :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.4.17 08:06

Nesnasim a prici se mi ceska tradice velikonoc :cert: kez by to bylo jako jinde napr hledani vajicek po zahrade atd.. :nevim: ale jsem zvedava jak to budu delat az bude mit syn trochu rozum..hold si budu muset vymyslet nejaky vlastni velikonoce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11419
18.4.17 11:53
@Bábrdl píše:
Tajně doufám, že se ty holky nedaly, co chodily „šupat“, nedaly takovou mírně zapšklou tetkou jako ty odradit. A jestli daly, jejich smůla. :lol:Potřebujeme víc urážných holek a míň „sedávej panenko v koutě“. Punk is not dead a vůbec :pankac:

Aha, takže tradice vymre sama.Kdyz budou vsechny holky i kluci chodit na koledu, tak jim budu otvírat sama a nebo treba jen manžel. Uz to vidím, jak všichni dospeli v okolí vyslou deti koledovat a sami budou otvírat. Protoze teda pro me to bez deti je pěkná traparna, s dětmi mi to prijde jako hezká tradice, kdy se mládež potkává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.4.17 11:55
@jita22 píše:
Aha, takže tradice vymre sama.Kdyz budou vsechny holky i kluci chodit na koledu, tak jim budu otvírat sama a nebo treba jen manžel. Uz to vidím, jak všichni dospeli v okolí vyslou deti koledovat a sami budou otvírat. Protoze teda pro me to bez deti je pěkná traparna, s dětmi mi to prijde jako hezká tradice, kdy se mládež potkává.

Tak doma můžou sedět ty holky, které baví nechat se vyšupat, ne?
:cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11419
18.4.17 11:56

Ale kdyz to vidím asi taky začnu odjizdet na Velikonoce pryč. Protože holky posílat na koledu nechci a aby jako jediné seděly doma, to se mi taky nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11419
18.4.17 11:58
@Bábrdl píše:
Tak doma můžou sedět ty holky, které baví nechat se vyšupat, ne? :cert: :pankac:

Jo? Tak to ale neni o dodržování tradic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová