Olomouc a okolí - maminky a těhulky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
923
11.2.08 16:37

jo ten sporták je pěkný, a v tom Vyškově mají i dobré ceny.
O patronu Bohemia jsem kdysi uvažovala, ale je to tank jak dělo :lol: takže nakonec vyhrál ten roan marita, vypadá luxusně, a v nejhorším by se pak nějaký sporták dokoupil:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
11.2.08 21:39

mě jako tank nepřipadá :lol: a malá v něm drandí pořád
je kvělej do terénu, my drandíme po lese a po polňačkách a taky jezdíme po městě ( v Litovli jsou chodníky malá, vlastně velká hrůza :P )
je ale pravda, že s ním nikam necestuju, nemusím ho tahat do tramvaje a autobusu, tak mi nevadí, že je težší

a jak se máš těhulko?
jsi unavená? a jak v noci spíš ? a kolik jsi už přibrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
12.2.08 15:43

Já spím dobře, ale na zádech :lol: ale přes den jsem stále unavená. jo přibrala jsem teda 6kg :D zatím.
Máme se skvěle:) a co vy dvě?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.2.08 16:39

dneska furt kadíme. teda Klárka, asi jí zase rostou zoubky. Jak se to začne v dásních chystat, má průjem a teplotu, ale jinak je samá sranda, před chvilkou rozpatlala po obýváku věneček, ještě žr máme parkety a ne koberec

já jsem mohla spát na pravým boku, když jsem se otočila mimčo začalo hned kopat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
13.2.08 15:35

:lol: téda máš doma veselo s prdolkou:)
to bude sranda až nám bude malej malovat po zdi. ještě chceme dát do chodby dlažbu místo koberce, aby se vše líp čistilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.2.08 21:17

jo to teda mám
už je to s kaděním lepší, cpu do ní Smektu, ale to je vždycky boj. Musím ji zalehnout, násilím otevřít pusu a leju ( doufám, že na mě nikdo kdo si to přečte nepoštve sociálku :lol: )

dívala jsem se na Erikovi stránky, móóóc pěkný. Zo mě u Klárky nenapadlo. Dělala jsem jí oslavu 1/2 narozenin a psala jsem jejím jménem takový povídání, jako jak se jí na tom světě líbí, co už umí a má …

my máme fotky tady na emiminu v galerii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
15.2.08 08:48

chudinka Klárka, už ji vidím zalehnutou ak to do ní cpeš:D

ty stránky mě tak nějak napadly, taky proto že jedna holčina od nás z diskuze udělala své holčičce stránky s povídáním, tak mi to přišlo jako dobrý nápad. Dostala jsem sice od kamarádky těhotenský deník, kam se mají zpisovat dojmy, údaje z těhu průkazky atd.. ale to mě nebaví, když mám přesně naškatulkované co kam kdy psát. taky uvidím jak dlouho mě to bude držet:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.2.08 22:38

ahoj,
já jsem byla včera v kině. po roce, to byl úžasnej zážitek. Sama bez dítěte večer venku no neuvěřitelný :lol: . Sice jsem napřed byla nervózní jak sáňky v létě, ale když jsem se uklidnila tak paráda. Táta doma všechno zvládl, když jsem přijela domů Klárka spala. Vytkoušeno že to funguja a můžu zase začít chodit mezi lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.2.08 22:39

teda to je děs, měla bych si to po sobě napřed přečíst než to odešlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
21.2.08 18:26

:lol: :lol: v pohodě, já to po dpbě taky musím číst a stejně jsou tam chyby. do kina jsme se chystala už nněkolikrát, ale nakonec se mnou nikdo nechtěl jít, a nebo se jim nelíbila na co chci jít, tak jsem vždy zůstala doma, protože sama nerada někam chodím. ted jsme slíbíla neteři - 5 let - že ji někdy vezmu do muzea až bude mít volno ze školky, ale asi to neklapne :) a do cukrárny o víkendu nevím nevím, když bude škaredě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
19.3.08 14:28

ahoj, už jsem tu dlouho nebyla, nějak nic nestíhám
koukala jsem na Erikovi stránky, ten už má nakoupeno věcí
a ty se už pěkně kulatíš. Jak se máš, malej už určitě kope jako fotbalista
my jsem 1.3. slavili rok, Klárka dostala velikánskej dort a spoustu dárků, mám dojem, že celej byt je jeden dětskej pokojíček, všude jsou roztahaný hračky, v kuchyni vytahaný nádobí…
až pochopím novej program na upravování fotek, dám do galerie Klárku i s dortem a dárkama, máme totiž nový PC a já s ním občas bojuju, manžel totiž nainstaloval úplně jiný programy a já nejsem žádnej IT genius, jen prostý uživatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
22.3.08 17:27

ahojky! taky jsem tu delší dobu nekoukala.
to muselo být u vás doma krásný :lol:
malej kope, ale ted 3 dny nic, tak jsme letěli do fakultky, a on odpočíval už hlavou dolů, za 2 dny jsem měla kontrolu a dareba si z nás dělal legraci, hlavu nahoře a okopával ten přístroj na monitor srdíčka :D takže máme veselo. už nedopnu žádné kalhotry, dokonce co jsem nosila na gumičku tak ty gumky jsou už krátké :lol: ale zvládáme to. panikařit budu tak týden před porodem :lol: :lol:

jinak stále odpočívám, polehávám 8)

Mějte se krásně, klidné Velikonoce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.5.08 21:57

ahoj,
koukám že už to máš za pár, to to uteklo.
Jak se cítíš? ještě chodíš nebo se už kutálíš :lol: ?
doufám že je ti dobře a že si užíváš posledních pár dní klidu domova

Klárka už začala chodit, zatím jsou to takové vratké krůčky, ale je den od dne odvážnější. A umí vylézt sama na skluzavku a sklouznout se dolů. jezdí po břiše hlavou napřed a hrozně se u toho směje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
8.6.08 12:39

ahoj:) já se tu dlouho nepohybovala. a zatím chodím, kutálet se naštěstí už asi ani nebudu ted jen čekám kdy to vypukne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.9.08 11:55

Ahojky holky..

chtěla bych se vás zeptat, jestli nevíte, kdy má být pouť v Dubu.. já si myslím, že tento víkend, ale nejsem si jista…anebo to bylo ten minulý a já to propásla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová