Olomouc Zumba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7797
23.1.12 13:11
mentolka píše:
verjanku píše:
Holky, já bych to potřebovala někde poblíž centra. Bydlím u Sigma stadionu…kvůli hlídání, ještě kojím, tak je to takový honem tam, honem domů :-D
Vercaa píše:
Verjanku ano je, cvičí právě od 18, 19hod…máme to stejně, takymusím čekat na přítele kvůli hlídání ;)
tak holky kdybyste někdy mohli v sobotu dopo tak se budu těšit:) seznámím vás s pásy a řeknu vám co a jak..na poprvé je to dřina ale jinak je to super cvíčko i s posilkem bříška:) to my ženský máme rády ;)

Mentolko a jak je to cenově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
23.1.12 13:13
mentolka píše:
verjanku píše:
Ahoj holky, jsem doma po porodu 5 měsíců a přemýšlím, že bych občas zašla na zumbu. ( Nikdy jsem to nezkoušela, ale když je to teď tak strašně ,,in" :lol: ) Poradíte, kam chodíte? A jestli to vůbec stojí za to zkusit, nebo radši vyzkoušet něco jinýho? ( Dřív jsem dělala aerobic a power full, ale to druhý už teď asi fakt nedám :lol: )
promin moc se omlouvám, tak jsem ti z toho udělala trošku jinou diskuzi že :roll: :oops:

Nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 13:28

indoor walking 6omin jednorázový vstup za rovnou 100,– bud si můžete lekce předplatit a nebo je možné si vložit třeba 1000kč kredit a ta cena je pak 95,– s tím že se ty penízky můžou vyčerpat i na pití atd.:)

a veru máš to vcentru:) u stadionu přímo vedle NH hotelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 13:28
verjanku píše:
mentolka píše:
verjanku píše:
Ahoj holky, jsem doma po porodu 5 měsíců a přemýšlím, že bych občas zašla na zumbu. ( Nikdy jsem to nezkoušela, ale když je to teď tak strašně ,,in" :lol: ) Poradíte, kam chodíte? A jestli to vůbec stojí za to zkusit, nebo radši vyzkoušet něco jinýho? ( Dřív jsem dělala aerobic a power full, ale to druhý už teď asi fakt nedám :lol: )
promin moc se omlouvám, tak jsem ti z toho udělala trošku jinou diskuzi že :roll: :oops:
Nevadí ;)

jo a je tam i ta zumba a doporučuju Zuzku Polesovou je úúúúžasná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 13:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
23.1.12 13:33

Jj, já spíš tak něco na vyblbnutí a odreagování, hubnutí ani ne, mám po porodu o 9 kg míň než před těhotenstvím. A zatím při kojení nechci nějak extra posilovat, dělám si doma akorát sklapovačky večer u televize na bříško..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 13:38
verjanku píše:
Jj, já spíš tak něco na vyblbnutí a odreagování, hubnutí ani ne, mám po porodu o 9 kg míň než před těhotenstvím. A zatím při kojení nechci nějak extra posilovat, dělám si doma akorát sklapovačky večer u televize na bříško..

týýýjo kolik vážíš jestli se můžu zeptat?:) já mám ted o kilo mín a neumím si představit že ještě něco zhubnu:( sklapovačky jak píšeš taky si občas dám ale tak jednou max dvakrát za týden, ty cvičíš denně?:)…po mně vždy někdo něco chce nebo malej dělá bugr tak se věnuju spíš mu:) než sobě bohužel: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
23.1.12 13:50
mentolka píše:
verjanku píše:
týýýjo kolik vážíš jestli se můžu zeptat?:) já mám ted o kilo mín a neumím si představit že ještě něco zhubnu:( sklapovačky jak píšeš taky si občas dám ale tak jednou max dvakrát za týden, ty cvičíš denně?:)…po mně vždy někdo něco chce nebo malej dělá bugr tak se věnuju spíš mu:) než sobě bohužel: :P

Před těhu jsem měla 63kg, mám 164 cm, teď mám 54kg. Snažím se denně, maximálně obden, většinou když je : Kdo přežije :-D Ale to až tak poslední tři týdny, jsem po císaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
23.1.12 16:37

Mentolko jsem z Břuchotína.
Veri tak to tě obdivuju,já večer padám unavou kolikrát! Pane jo,musíš být hubeňourek!!:) já se dostala max 4kg pod původní váhu,ale zase nabírám zpátky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 17:22
verjanku píše:
mentolka píše:
verjanku píše:
týýýjo kolik vážíš jestli se můžu zeptat?:) já mám ted o kilo mín a neumím si představit že ještě něco zhubnu:( sklapovačky jak píšeš taky si občas dám ale tak jednou max dvakrát za týden, ty cvičíš denně?:)…po mně vždy někdo něco chce nebo malej dělá bugr tak se věnuju spíš mu:) než sobě bohužel: :P
Před těhu jsem měla 63kg, mám 164 cm, teď mám 54kg. Snažím se denně, maximálně obden, většinou když je : Kdo přežije :-D Ale to až tak poslední tři týdny, jsem po císaři.

Veru tak to ja jsem asi už anorektička:( já měla před těhu 1,67cm a 52,5 kila a ted mám tak 51,5kg:) a nějak se to šine dolů a to žeru a žeru:) smažaky palačinky čokoládu denně:DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 17:26
Vercaa píše:
Mentolko jsem z Břuchotína.
Veri tak to tě obdivuju,já večer padám unavou kolikrát! Pane jo,musíš být hubeňourek!!:) já se dostala max 4kg pod původní váhu,ale zase nabírám zpátky..
prý se po kojení zase váha vrací…nebo to nemáš tím?:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.1.12 17:27

holky máte facebook?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
23.1.12 20:38

Mentolko kojím už málo,v noci a občas přes den, je to možné no…:((
fcb mám ale kromě Olom.maminek skoro nepoužívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
24.1.12 12:39

To já anorektička fakt nejsem, prsa mám 75F, ale postava je lepší, to zase jo :-D. Jj, fcb mám. - Veronika Janků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
25.1.12 17:36

Mentolko chtěla jsem jít v sobotu na tebe ale nebude hlídání:( tak snad jindy! Holky nedomluvíme se na některý den v týdnu večer, at nejdu sama?? na indoor cycling??:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková