Omezila jsem nezdravé jídlo, ale chybí mi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
30.4.16 14:37
@Adrasteia píše:
Nesouhlasím, celozrnné pečivo je důležité, shodnou se na tom prakticky všichni odborníci na výživu. Cajthamlová jednu dobu trochu přibrala a uvedla, že se jí kvůli práci nedařilo dodržovat stravování tak, jak by chtěla. Potom ale zase zhubla. Já jsem si stravování podle ní vyzkoušela sama na sobě - zhubla jsem, neměla jsem hlad, cítila jsem se výborně, plná energie a nebyla jsem skoro nemocná. Její způsob stravování pomohl dosud všem, pokud dodržovali, co měli.
Každá máme jiný názor, nevadí. ;)

Promin, ale tobe nepripada trochu trapne, ze nekdo, kdo tocil porad o stravovani a chodil lidem kontrolovat do prace, zda maji krabicky z domu pripravene, prohlasi, ze se mu kvuli praci nedarilo dodrzovat stravovani jak by chtel..? Kazdeho za to perovala, kdyz se ten porad tocil, bylo ji jedno kde pracuje.. Jedine obdobi, kdy k necemu vypadala bylo, kdyz trenovala na Star Dance.
Ale jinak, neznevazuju to, jestli ti jeji rady pomohly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.4.16 14:37
@Miarr píše:
@fashion_victim83 Nemyslím si, že je dobré pečivo úplně vysadit. A nemysli si, taky jsem to dělala. Byla jsem bez pečiva úplně půl roku, ale když si vybíráš kvalitní pečivo a nebo si ho pečeš doma, tak je pečivo zdravé.A máš pravdu, genetika je svině. Mám kámošku taky co jde 2× týdně do posilky a má pekáč a jí pizzy, čokolády atp a já přiberu jen se na ně podívám, s váhou bojuju, cvičím (teda cvičila, před těhu) denně 1-2h a třeba teď vidím v těhu jak mám šílené rozestupy i tak. Je to nefér, ale co se dá dělat. :lol: Proto neodsuzuju tlustší holky, že to mají ze žraní, protože vidím, že kolikrát hubené holky jedí milionkrát hůř. :zed:

Naprostý souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.16 14:38

@Adrasteia co? dyt rikamspravne tuky…vyzivu studii ale ne tu co radi tihle proflakli vyzivovy poradci, ale ponekud jini odbornici ;) neres, hadat se nebudu… :kytka: ale prosi nerikej at si o tom neco prectu… :mrgreen: ja uz jsem dal.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.16 14:39

Jo a pecivo si dat mohu…ale ponekud jine…z jinemouky…z orechove…ale nejak moc ho nepotrebuji, je hodne syte…je to ted pro mne uz zakusek.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.16 14:40

Ale mame vsechny svobodu v tomvybrat si to chceme, ktery smer chceme.Pak se uvidi ze jo :)) :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15575
30.4.16 14:42

@KackaDoup víš co, ty jedeš úplně jinej režim, jedeš úplně jinou stravu, takže nemůžeš ostatním radit moc ;) Na každého funguje něco jiného ;) Na tebe třeba nefunguje strava od Havlíčka apod. ale funguje na tebe ovoce, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.4.16 14:44
@susinka88 píše:
Promin, ale tobe nepripada trochu trapne, ze nekdo, kdo tocil porad o stravovani a chodil lidem kontrolovat do prace, zda maji krabicky z domu pripravene, prohlasi, ze se mu kvuli praci nedarilo dodrzovat stravovani jak by chtel..? Kazdeho za to perovala, kdyz se ten porad tocil, bylo ji jedno kde pracuje.. Jedine obdobi, kdy k necemu vypadala bylo, kdyz trenovala na Star Dance.
Ale jinak, neznevazuju to, jestli ti jeji rady pomohly..

Vůbec mi to nepřipadá trapné. Už jsem to tu psala - to jestli to ona sama v nějakém období nezvládla přece neznamená, že to jako metoda nefunguje. A máš pravdu - vzhled těla mi nepřipadá jako vizitka toho, zda člověk žije zdravě. Můžeš mít krásnou postavu - ale způsob, jakým jsi se k ní dopracovala může být úplně špatný. Nejdokonalejší postavu jsem já sama měla v šestnácti, ale byla jsem už na prahu anorexie. Krásná postava neznamená automaticky zdravý jídelníček. Naopak - spoustu krásných hubených děvčat by kvůli svému zdraví potřebovalo trochu přibrat.
No a jak už jsem psala - obhauju je proto, že jsem je vyzkoušela a výsledky byly neskutečné - za mě je to ten správný způsob stravování. Podstoupila jsem potom i lékařské vyšetření a výsledky ukázali, že jsem nejenom hubenější, ale taky zdravější. Takže já jim tleskám. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.16 14:45

@kaja00 ja nikomu nic neradim, doporucuji cist co pisi. zdnou stravu od havlicka jsem nezkousela, je pro me o nicem, mam uz jine znalosti, ale jak jsem psala na predchozi strance jsme svobodni lide, muzeme si ke vsemu rikat co chceme…Libi se mi ale jedna vec, jak s elidem sahne na chleba, tak se hrozne vzekaji :mrgreen: ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.16 14:45

@Adrasteia v poradku… ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.16 14:47

Ja lituji jen jedne veci, ze jsem to k cemu jsem dospela, nevedela uz o hooodne driv, usetrila bych si mnoha trapeni :(

• Citovat
  • Upravit
3767
30.4.16 14:48
@KackaDoup píše:
@Adrasteia co? dyt rikamspravne tuky…vyzivu studii ale ne tu co radi tihle proflakli vyzivovy poradci, ale ponekud jini odbornici ;) neres, hadat se nebudu… :kytka: ale prosi nerikej at si o tom neco prectu… :mrgreen: ja uz jsem dal.

Mlžíš. Z tvého předchozího příspěvku jasně vyplynulo, že si myslíš, že Cajthamlová nedoporučuje tuky. A já jsem ti nepsala, ať si něco přečteš o výživě obecně, ale psala jsem, ať se podíváš na Cajthamlovou, pokud chceš vykřikovat, že to nefunguje a nevíš nic o tom, co doporučuje ONA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.16 14:55

@Adrasteia tak to sis nejak vymyslela ty :mrgreen: opravdu ne…nechapu oc ti ani jde…tuky jsou to posledni co me u nich na dietach zajima, to me ver. ;) ale vim co doporucuje, ale uz nemam duvid to sledovat, tenhle smer je pro ME osobne mrtvy a na tom nejde nic menit.Viz to jak byla tlusta v nedavne dobe :mrgreen: ;) ale fakt, fakt setady nechci hadat, pokud nekho neco zajima, rada se vyjadrim, ale jinak kazdy at si jede svoje, :kytka: ;)

Příspěvek upraven 30.04.16 v 14:57

• Citovat
  • Upravit
9918
30.4.16 14:57

Cajthamlova pro me jako odbornice skoncila v tu chvili, kdy se vlozila do propagace celozrnych lupinku. :mrgreen: jo prachy jsou silna motivace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.16 14:58
@Jana525 píše:
Cajthamlova pro me jako odbornice skoncila v tu chvili, kdy se vlozila do propagace celozrnych lupinku. :mrgreen: jo prachy jsou silna motivace

a tech srace…copropaguje ten druhej :roll: jooo penize

• Citovat
  • Upravit
15575
30.4.16 14:59

@KackaDoup však já taky ne, ale já třeba pečivo také minimalizuji, jen to někdy prostě nejde a musím si ho dát. No právě, že ty jíš úplně jinak, tak je fajn, že sis našla tu svou cestu, to je asi nejdůležitější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková