Omezila jsem nezdravé jídlo, ale chybí mi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3767
30.4.16 16:00
@Jana525 píše:
@Adrasteia kazdemu na miru, ale ten zaklad je stejny. Me prijde, ze nepripousteji jine nazory.( Napriklad razi jist vicekrat denne) Fort si protireci, ale je to podle me jeho postupnym vyvojem. Narozdil od nich on tvrdi, ze az nekdo prijde na to, co je zdrava vyziva, dostane Nobelovku. A tenhle jeho nazor se mi libi, protoze ma naprostou pravdu. A hlavne Fort by lupinky nepropagoval, je dost inteligentni na to, aby vedel, ze jsou plne spatnych cukru a plne akrylamidu. A to mluvim jen o tech neochucenych. Tohle pokud udela vyzivar, tak u me skoncil. Navic to jak vypada, tim dokazuje, ze jejich zdrave stravovani je vlastne v praktickem zivote nerealnea neudrzitelne.Příspěvek upraven 30.04.16 v 15:56

To věřím, že by ho lupínky dovedly dohnat k zuřivosti. :mrgreen: Na druhou stranu je schopný ve své knížce napsat, že důrazně nedoporučuje pro děti smažená a na tuku pečená jídla a o pár stran později má svůj recept na banán opečený na másle pro roční dítě s tím, že by děti neměly konzumovat banány syrové. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.4.16 16:02
@KackaDoup píše:
pochop ze jeji jidelnicek me uz vubec nemusi zajimat, ja uz jsem ponekud jinde a nic od ni zkouset neminim, tim vsimuz jsem si prosla…a proste ne ;) :kytka: diky za pochopeni. :kytka:

Ano, já to chápu, ale pokud jsi to nezkusila, tak to nemůžeš objektivně hodnotit. To je jako bych já teď řekla, že tvůj způsob stravování je špatný a nefunguje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.16 16:02
@Jana525 píše:
@Adrasteia kazdemu na miru, ale ten zaklad je stejny. Me prijde, ze nepripousteji jine nazory.( Napriklad razi jist vicekrat denne) Fort si protireci, ale je to podle me jeho postupnym vyvojem. Narozdil od nich on tvrdi, ze az nekdo prijde na to, co je zdrava vyziva, dostane Nobelovku. A tenhle jeho nazor se mi libi, protoze ma naprostou pravdu. A hlavne Fort by lupinky nepropagoval, je dost inteligentni na to, aby vedel, ze jsou plne spatnych cukru a plne akrylamidu. A to mluvim jen o tech neochucenych. Tohle pokud udela vyzivar, tak u me skoncil. Navic to jak vypada, tim dokazuje, ze jejich zdrave stravovani je vlastne v praktickem zivote nerealnea neudrzitelne.Příspěvek upraven 30.04.16 v 15:56
:palec: take jsem uplne proti jezeni vicekrat denne…je to naprosty nesmyl..mezi jidli ma byt idelane 5 hodin…jen lide z vyjimecne rychlym metabolismem potrebuji nejakou svacinu. Jinak me mluvis zcela z duse…podepisuji se. :mrgreen: ;)
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.16 16:05
@Adrasteia píše:
Ano, já to chápu, ale pokud jsi to nezkusila, tak to nemůžeš objektivně hodnotit. To je jako bych já teď řekla, že tvůj způsob stravování je špatný a nefunguje. :mrgreen:

pochopis uz prosim konecne, ze vsemi temito dietami uz jsem si prosla, a ze diky poznani a realizaci neceho mnohem dal nezli tyhle pseudo diety me uz skutecne nemohou v nicem zajimat???ze jdou proti sobe? Lze me pochopit??diky :mrgreen: ;)nemuzes, protoze zcela jiste neprosla ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.16 16:09

Ale jak uz jsem psala.,nechci se hadat ani se delat lepsi, jen jsem uz nekam dospela :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3767
30.4.16 16:20
@KackaDoup píše:
pochopis uz prosim konecne, ze vsemi temito dietami uz jsem si prosla, a ze diky poznani a realizaci neceho mnohem dal nezli tyhle pseudo diety me uz skutecne nemohou v nicem zajimat???ze jdou proti sobe? Lze me pochopit??diky :mrgreen: ;)nemuzes, protoze zcela jiste neprosla ;) ;) ;)

Pokud jsi to podomácku zkusila, pak věřím, že to nemuselo fungovat. ;) Ale jsem si jistá, že jsi Cajthamlovou pod odborným vedením nezkusila. To je v pořádku, můžeš dělat, chceš. Ale prosím nehodnoť to, co sis POD ODBORNÝM VEDENÍM nezkusila - odborné vyšetření u Cajthamlové a na míru sestavený jídelníček podle ní. Je rozdíl, když to někdo zkouší jen tak a když ji někdo přímo vyhledá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
30.4.16 16:33

@Adrasteia ne kazdemu sedi hodne carbohydratu a malo tuku. Jsi schopna to pochopit? Zjisti si treba neco o francouzskem paradoxu. Ideal je najit stravovani, ktere ri psychicky a zdravotne vyhovuje. Ja uznavam, ze nekomu jejich stravovani muze vyhovovat a pro kazdeho, kdo jedl do ted jako prasatko je 100 % zlepsenim, ale to jeste neznamena, ze je to uplne vyhra pro kazdeho a ze je to pro kazdeho zdrave. Ja jsem podle nich taky zhubla strasne kilo, ale zjistila jsem, ze je to pro me neudrzitelne a ze mi to zdravotne nedela dobre. Ne kazda hubenost jeste znamena zdravi. Me telo je stastnejsi vic na proteinu a tuku. Karbohydraty jim taky, ale min, nez je jimi pro[pagovano. A hlavne jejich pravidelne jedeni 5× denne, mi postupne odrovnavalo travici system a vyvolavalo to ve me neustaly hlad. Ono to zrychlovani metabolismu a cpani se kaloriema, taky neni uplne koser, jak se ukazuje. Takze jsem to utla a ted jsem nekde jinde. Je mi dobre, nic nepocitam, jim 3× denne, kdyz si na to opravdu udelam cas a vychutnam si to a jsem zdravotne a psychicky uplne jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
30.4.16 16:36

A zrovna tady to v nedavnem rozhovoru Fort hezky popisuje o tech ruznych typech, na boku to ma pekne rozepsano. http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.16 16:38
@Adrasteia píše:
Pokud jsi to podomácku zkusila, pak věřím, že to nemuselo fungovat. ;) Ale jsem si jistá, že jsi Cajthamlovou pod odborným vedením nezkusila. To je v pořádku, můžeš dělat, chceš. Ale prosím nehodnoť to, co sis POD ODBORNÝM VEDENÍM nezkusila - odborné vyšetření u Cajthamlové a na míru sestavený jídelníček podle ní. Je rozdíl, když to někdo zkouší jen tak a když ji někdo přímo vyhledá.

ne, ty me vubec nerozumis, tak toho radeji nechame ;) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.16 16:39
@Jana525 píše:
@Adrasteia ne kazdemu sedi hodne carbohydratu a malo tuku. Jsi schopna to pochopit? Zjisti si treba neco o francouzskem paradoxu. Ideal je najit stravovani, ktere ri psychicky a zdravotne vyhovuje. Ja uznavam, ze nekomu jejich stravovani muze vyhovovat a pro kazdeho, kdo jedl do ted jako prasatko je 100 % zlepsenim, ale to jeste neznamena, ze je to uplne vyhra pro kazdeho a ze je to pro kazdeho zdrave. Ja jsem podle nich taky zhubla strasne kilo, ale zjistila jsem, ze je to pro me neudrzitelne a ze mi to zdravotne nedela dobre. Ne kazda hubenost jeste znamena zdravi. Me telo je stastnejsi vic na proteinu a tuku. Karbohydraty jim taky, ale min, nez je jimi pro[pagovano. A hlavne jejich pravidelne jedeni 5× denne, mi postupne odrovnavalo travici system a vyvolavalo to ve me neustaly hlad. Ono to zrychlovani metabolismu a cpani se kaloriema, taky neni uplne koser, jak se ukazuje. Takze jsem to utla a ted jsem nekde jinde. Je mi dobre, nic nepocitam, jim 3× denne, kdyz si na to opravdu udelam cas a vychutnam si to a jsem zdravotne a psychicky uplne jinde
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
9918
30.4.16 16:54

@fashion_victim83 mam to stejne. Po obilne kasi bych byla rano bez energie a mela bych strasny hlad. Ja proste snidam kousek kvalitniho chleba, trosku masla, 2 vejce a jsem spokojena. 5× denne jsem jedla skoro tri roky, ted jsem prestala a je to silena svoboda. Dam si k obedu i veceri tri male chody, jako Francouzi a jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.16 16:58

Jaklidne i 4 vejce…tuk, zeleninu a jedu uplne skvele

• Citovat
  • Upravit
9918
30.4.16 17:02

@KackaDoup ja bych to nedala, jela jsem Gasp asi dva mesice a nesedelo me to. Tiky vicek, nesoustredenost, bolest v kostech. Ocividne mi neco chybelo. Ale dietu moc dobre znam, mam tu o tom celou knihu a verim, ze to muze pomoci s urcitymi zdravotnimi problemy, ale pro me to neni, prece jenom tech karbohydratu potrebuji trosku vic, nez jen ze zeleniny. Je super vedet o nekom, kdo to drzi dlouhodobe, ze je bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.4.16 17:09
@Jana525 píše:
@Adrasteia ne kazdemu sedi hodne carbohydratu a malo tuku. Jsi schopna to pochopit? Zjisti si treba neco o francouzskem paradoxu. Ideal je najit stravovani, ktere ri psychicky a zdravotne vyhovuje. Ja uznavam, ze nekomu jejich stravovani muze vyhovovat a pro kazdeho, kdo jedl do ted jako prasatko je 100 % zlepsenim, ale to jeste neznamena, ze je to uplne vyhra pro kazdeho a ze je to pro kazdeho zdrave. Ja jsem podle nich taky zhubla strasne kilo, ale zjistila jsem, ze je to pro me neudrzitelne a ze mi to zdravotne nedela dobre. Ne kazda hubenost jeste znamena zdravi. Me telo je stastnejsi vic na proteinu a tuku. Karbohydraty jim taky, ale min, nez je jimi pro[pagovano. A hlavne jejich pravidelne jedeni 5× denne, mi postupne odrovnavalo travici system a vyvolavalo to ve me neustaly hlad. Ono to zrychlovani metabolismu a cpani se kaloriema, taky neni uplne koser, jak se ukazuje. Takze jsem to utla a ted jsem nekde jinde. Je mi dobre, nic nepocitam, jim 3× denne, kdyz si na to opravdu udelam cas a vychutnam si to a jsem zdravotne a psychicky uplne jinde

O. K. Mně třeba jezení třikrát denně nevyhovuje, okamžitě začnu přibírat. Když jím pětkrát i víckrát, tak hubnu, nebo si váhu držím. Zajímá mě tvůj způsob stravování. Můžeš mi prosím zhruba napsat, jak vypadají tvá tři jídla denně? Jakým potravinám dáváš přednost a které naopak vůbec nejíš? Já jedu klasiku - hodně zeleniny, ovoce, celozrnný chleba, bílý živý jogurt, kvalitní maso, hodně čisté vody, semínka, ořechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.4.16 17:10
@KackaDoup píše:
Jaklidne i 4 vejce…tuk, zeleninu a jedu uplne skvele

Můžeš prosím i ty nastínit, jak vypadá zhruba tvůj denní jídelníček. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková