Ona nebo já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
17.11.15 12:16

Mě ale spíš jen odcházejí:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
17.11.15 12:17

Jo asi máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
17.11.15 12:25

Asi se smířím se samotou. Teď jsem například sama zavřená v bytě a čekám až i na mě kamarád udělá čas. No jo, tomu se říká zoufalost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
17.11.15 12:31
@Cosmopolitan píše:
Asi se smířím se samotou. Teď jsem například sama zavřená v bytě a čekám až i na mě kamarád udělá čas. No jo, tomu se říká zoufalost.

Tak bez ven. Doma nikoho nepotkas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.11.15 12:31

Neblbni a vyraž ven, seznámit se můžeš všude, na procházce, v kině, na plovče, po netu, já se jednou seznámila i po telefonu, když volal omyl. A na toho jelimana se vyprdni, nestojí za nic. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
17.11.15 12:34
@Cosmopolitan píše:

Jaké máš koníčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
17.11.15 12:38

Připadá mi, že jsi se až příliš brzy smířila s rolí osamocené staré panny. Je ti teprve 27!!! Jako jo není to -náct ale není to ani -sát (a ani tehdy svět nekončí). Doma u kafe a litováním se si kamarády ani partnera nenajdeš. Chtělo by to trochu akce a ne se litovat jaká jsi chudinka osamělá. Myslím, že i tady na emiminu se najde dost žen (třeba z tvého města nebo okolí), které kamarády/ky nemají, takže není určo problém nějakou takovou najít. A co takové seznamky??? Ty přece nemusí sloužit čistě k navázání partnerského vztahu. Můžou ti pomoct najít nějakou tu kamarádku na občasné kafčo či občasnou párty a třeba přímo z tvého města/obce.
To že budeš zůstávat kamarády, kteří o tebe ani zájem nemají, když s nimi nejsi, ani si nevzpomenou, není řešení. Takhle opravdu skončíš jako osamělá stará panna. Takže - vstaň jdi se třeba projít, pokud máš blízko tvého bydliště kavárnu/cukrárnu, zajdi si tam. Doma si partnera/kamaráda nebo kamarádku opravdu nenajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.11.15 12:40

@Cosmopolitan

Čekáš pořád na toho samého kamaráda, co tu o něm píšeš?

Včera jsem mu napsala sms, že bude lepší když kontakt omezíme

To nedělej. Musíš si za svými slovy stát, jinak z tebe bude mít srandu. Začni žít svůj život, neboj se toho. Uč se něco, jdi sama do kina, sportuj. Najdeš jiné kamarády. A hlavně se nelituj, není proč. Hurá do života!!!

• Citovat
  • Upravit
25897
17.11.15 12:43

A výborné na seznámení jsou různé kurzy pro dospělé, tam se seznámíš určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
17.11.15 12:46

Váš vztah zničil kamarád a né ona… i když tomu pomohla a tvoji známí jsou jeho kamarádi, jak se ukázalo jak ti zahejbal, překvapuje mě, že s nimi udržuješ kontakty… najdi si vlastní kamarády…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
17.11.15 12:47

Kam ven? Nemám peníze na to někam chodit:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
17.11.15 12:48

Právě že se mnou se lidi moc bavit nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
17.11.15 12:49

Na procházku parkem (třeba) peníze nepotřebuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053

Četba, filmy, procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
@Cosmopolitan píše:
Kam ven? Nemám peníze na to někam chodit:-(

A jak jsi mohla chodit s nimi? Taky jsi potřebovala peníze ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí