Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jseme se s kamarádem pohádali. Myslela jsem že to sew mnou flakne. Řekla jsem mu že pokud se s ní dá dohromady tak už se s ním nechci stýkat protože bych nezvládla koukat na to jak se muchluju a poslouchat jak on o ní básní. Nato on na mezacal jecet, že ona proti! e nic nemá, že kd, z byli ona on a kamarádi někde tak mě ona zvala ať přijdu. Že se mnou chce kamaradit. Rekla jsem mu že ha o to nestojim a že vím že mě pomlouvaji. To popřel. Jako již normální?
@Cosmopolitan píše:
Právě že se mnou se lidi moc bavit nechtějí.
Asi bych se na tohle zaměřila. Jsi strašně negativní a nikdo se nechce kamarádit s někým, kdo si pořád stěžuje, jak je všechno blbý a jak nic nejde. Možná je to pravda, možná je v tvém životě opravdu spousta věcí na nic. Tak by to chtělo vymyslet, co a jak změnit tak, aby byl život hezčí. Někdo tu navrhoval učit se jazyky - spousta materiálů se dá sehnat zdarma na internetu, učebnice z knihovny také (skoro) nic nestojí. Chodit si zaběhat do parku? Zapojit se do nějakého dobrovolnického programu? Věnovat se něčemu, co tě baví a co ti jde, a třeba o tom psát blog? Těch možností je dneska plno. Když se změní tvůj přístup k sobě samé, to ostatní pak přijde samo.
Jo a na toho rádoby kamaráda se vykašli.
@Cosmopolitan píše:
Tak jseme se s kamarádem pohádali. Myslela jsem že to sew mnou flakne. Řekla jsem mu že pokud se s ní dá dohromady tak už se s ním nechci stýkat protože bych nezvládla koukat na to jak se muchluju a poslouchat jak on o ní básní. Nato on na mezacal jecet, že ona proti! e nic nemá, že kd, z byli ona on a kamarádi někde tak mě ona zvala ať přijdu. Že se mnou chce kamaradit. Rekla jsem mu že ha o to nestojim a že vím že mě pomlouvaji. To popřel. Jako již normální?
A podle čeho tedy soudíš, tě pomlouvají?
A není tvůj přístup k ní takový jaký je jen proto, že nemůžeš překousnout, že tě ten kamarád kvůli ní opustil. A ty jí teď dáváš za vinu tvou nynější samotu??? Z tvého posledního příspěvku to na mě tak totiž působí.
![]()