Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Izzz jako tělesnou? Myslíš, že by se to projevilo jako zánět?
@uf-ounek no kdyby tam něco zůstalo (stačí fakt maličkej kousíček), tak by se to určo zanítilo a zvyšila by se ti teplota, plus k tomu bolesti. Mě teda utz nikdo nedělal po ani jedný revizi, ale bylo mi řečeno právě že při bolestech a teplotě okamžitě zpátky.
Ale třeba je to ovulace…nebo netušim. Třeba se jen stahuje děloha, i když to bylo vlastně maličký…tak to nevim.
@Izzz aha, děkuju za radu. Budu se hlídat. Po tom prvním jsem to neměla, tak mě to překvapilo. Kdyby se něco dělo jedu na gyn, nebo do nemocnice. Ale doufám, že to nebude potřeba. Je pravda, že bych měla mít ovulaci, ale to pociťuju jinak. Třeba je to tělo jen zblblý
@uf-ounek
Buď opatrná, mě tedy po revizích vždy dělaly ultrazvuk a jsem ráda. A přestože jsem ultrazvuk měla teď ok, po měsíci se mi vyvrbil zánět-hlídej si bolest a teplotu-jakmile to zanedbáš, je to špatné. Ale myslím, že ty to budeš mít ok, u tebe to bylo asi biochemické, ne?
@sofie1974 co prednison? zobeš? já jsem ted v takovym vzduchoprázdnu…návštěva prahy daleko, léky neberu…nic se ted neděje a je to najednou zvláštní. I když praha se blíží a jsem moc zvědavá, co se tam dozvim a jak se bude postupovat.
@Izzz
zobu, zobu-holt uvidím, mě minule imunitu zlepšil, takže mu věřím, pokud by se to po něm nezlepšilo, půjdu k té dr. MAlíčkové. Já teď beru ještě něco na ty záněty, wobenzym-no léků jak stará baba
Takže na kontrolu jdu 1/2, takže holt začátkem března snažení nebo další kolečko doktorů. Taky jsem zvědavá, co ti toho 19/12 řeknou, aspoň budeme tady všichni moudřejší.
@sofie1974 no to mi vezmou krev…a popravdě ani nevim, na co se ptát, ona mi bez výsledků stejně nic neřekne. slyšela jsem o nějaký injekci na zlepšení imuna…ale to o tom skoro nic nevim. ale kéž by se mi to vyléčilo nejdýl do června. tobě se to minule zlepšilo za ty 2 měsíce?
Tjo, tak ten Madar za celej tejden vůbec nenapsal, to je děs. To se těch výsledků nedočkám. Koukněte sem, to není zrovna moc povzbudivé
http://www.neplodnost.org/…ivni-bi.html
@Hanymany mě taky neodepsal…a neboj, výsledky stíháte v pohodě. Kdyby za 2 tejdny nebyly, tak tam zavolej a oni ti řeknou, jak to je, kdy je pošlou.
@Hanymany jj tyhle dotazy jsem taky pročítala. šílený no, ta holka musí bejt úplně na prášky z toho. Nezávidim a snad mě to nečeká.
@Izzz
Na normální hodnoty se to zlepšilo za 1/2 roku
Ale je pravda, že ne vždy jsem dodržovala gumo sex, teď vím, že jsem byla husa. Je to fakt důležité
Tak to je docela fajn. Chci bejt těhotná nejdýl v sprnu, abych nemusela zpět do školy. A mě spíš vadí, že i po normálních hodnotách to nevyšlo ![]()
@Izzz
No víš, já chodím do CARu na umělé oplodnění, takže jsem hned neotěhotněla, až za rok, no a to jsem měla asi tu imunitu zase špatnou-čert ví, před tím rokem mi ji znovu nekontrolovali, soustředili jsme se na genetiku. Teď vím, že je třeba aby všechny hodnoty byly vcajku-genetika, imunita, štítka
@sofie1974 a pak tu to teoreticky musí klapnout…a určitě to klapne ![]()
@Izzz
No jasně, že to klapne:) už se těším, až uděláme slezinu mimin:)Hned je spolu zasnoubíme!
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.