Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
10.12.12 11:10

Jj, píchala jsem si Fraxiparin hned od zjištění těhotenství. Ale zřejmě je ten zakopaný pes někde jinde, protože i přes injekce se stalo to, co už dvakrát…Na imunologii u paní profesorky jsme byli na začátku listopadu, to jsem byla ale čerstvě těhotná, takže se nic nekonalo. Chystáme se k ní teď po první ms. Vím, že budu v dobrých rukou. Paní doktorka je navíc opravdu moc milá, jak píšeš a špička ve svém oboru. Nestačila jsem ještě dočíst diskusi, znám tu asi jen Izzz, ty máš jaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
10.12.12 11:16

@Mber jsem na tom podobně jako ty, jsem po třech potratech s tím, že mi na genetice zjistili jen „mthfr homozygot“ píchala jsem si též fraxiparin, ale i tak jsem potratila, pak jsem byla u paní profesorky, ta mi zjistila pozitivní antifosfolipidové protilátky a něco zjistili i partnerovy…zatím se nesnažíme tak nevím jestli léčba zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
10.12.12 11:19

@marinka5 Tak držím palečky, aby to bylo dobré… :hug: Asi je to na delší lokte, viď? Myslím s tou léčbou. Uvidíme…Vím, že budeme muset být trpěliví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.12.12 11:20

@marinka5
Ahojky, můžu se zeptat, co ti dr. Ulčová nasadila za léčbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
10.12.12 11:23

@Mber Děkuji všechny se snad jednou dočkáme

@sofie1974 no dala mi godasal je to něco jako anopyrin tzn. na ředění krve a pak nám s přítelem nasadila vitamín E, selen, zinek, hořčík, přítelovi k tomu všemu ještě nějaký agapurit a mě Acidum folicum…já teda místo toho beru femibon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
10.12.12 11:48

Jsme se nějak před těma Vánocema rozrostly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
10.12.12 12:35

@Mber ahoj.Je mi lito co se ti stalo.Me budou ted vsechny vys cekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
10.12.12 13:08

Nevíte některá do kolika hodin jsou v Podolí přítomni? Asi budeme mít příští týden cestu do Prahy, tak bych si tam ty výsledky mohla vyzvednout, pokud to teda ještě půjde změnit ty výsledky. Jinak jsem teda dopadla tak bídně, že si přeju Wobenzym k Vánocům, no ale co, kdyby měl pomoci, tak co víc si přát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
10.12.12 13:28

@Izzz: jsi celá zlatá, výborná podpora, moc děkuji. Chxtám z toho nějakýho netrvá. Včera jsem celej den měla euforickou náladu a večer mě to dohnalo. Pláč že nemám peníze, že mě vyhodí z práce (na konci š. roku budou propouštět), že nechci tu posr…imunitu a už chci ty výsledky. Pak jsem usla a manžel z toho nemohl usnout a v noci nás oba strašily sny. To jsou stavy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.12.12 13:56

@Hanymany
Pro výsledky si osobně můžeš dojít mezi 7.30 a 14.30, tak mi to říkala sestřička po telefonu. Hele, fakt zkus ten wobenzym, možná jsem si to vsugerovala, ale po 8. dnech braní mi ustoupila vyrážka (mám alergii na kde co) a vypadá to, že i ty moje gyn. záněty jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
10.12.12 15:27

Jedna holčina z jiný diskuze si pro výsledky šla v pátek a v půl 3 jí už nikdo neotevřel, i kdyxž tam slyšela hlasy. Takže čim dřív, tim líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
10.12.12 15:45

@Hanymany @Izzz
Já tam byla v 9.30-docela sranda, očekávala jsem plnou čekárnu a nikde nikdo 8o Tak jsem se ptala, zda dneska neordinují, či co a sestřička mi říkala, že dva páry utekly a dva nedorazily-a když rozčileně volala jednomu páru, proč nepřišly, tak jí ta paní řekla, že bohužel neměla kredit, aby jí zavolala, že nepřijdou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
10.12.12 15:57

Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady… Wobenzym je doma, Wobenzym je doma.

Hm, hm, tak to asi moc neklapne, mi tam budeme v půl 4, no v úterý tam stejnak brnknu, jestli mi to přece jen nechtěj poslat tím mailem a kdyžtak zkusím se domluvit, jestli by mi to tam někde nenechali, třeba na tý super recepci co tam mají..to asi nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
10.12.12 16:01

Sofie1974: a kolik toho bereš? Já začala na 3× 5 tbl. V TĚHU to snížím na 2×5, jestli budu, myslíš, že má význam 14 dní před TĚHU s tím začít? Neuvažuju teď, že bych to brala na imunitu, ale jako prevenci viz. ta studie co jsem tu umístila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
10.12.12 16:05

U nás bylo zas s tímhle kdo jak dorazil vtipný, že mi tam byli už před 7 a jsme z Budějc a jedni tam dorazili po 9. a tak se jich ptali odkud jedou a oni že prej až ze Zličína, tak to jsem nevydržela a vyprskla smíchy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty