Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
24.9.12 15:59

No já si řikám, že si zaplatim imuno a pak se třeba nic nenajde :) to by mě kleplo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
24.9.12 16:15

@Hanymany ty jo tak to je děs, závěry těch tvých dr.
jinak mně gyndoktorka říkala že mě pošle na genetiku už po druhém potratu, ale nevím jestli to nesouviselo s věkem-na exprimenty nám už moc času nezbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.9.12 16:20

Na experimenty není nikdy vhodná doba…pokud jde o potraty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.9.12 18:27

Teda holky, tak jsem si pročetla tu vaši diskuzi a jsem z toho čím dál víc zmatená…už fakt nevím, o co si mám žádat. Ta imuno fakt stojí 9tis i s žádankou? Nebo jen bez?
Jinak mě dělali genetiku po druhém potratu, protože mimčo mělo genetické vady, tak proto. Proč s tím ti gynekologové dělají takové cavyky s těma žádankama?? Já to fakt nechápu…No hlavu vzhůru, snad se všechny dovoláme všech vyšetření!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.9.12 18:37

9tis bez žádanky…se žádankou nic…ale tu mi asi nikdo nedá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.9.12 19:49

@Izzz Já ale fakt nechápu proč…vždyť doktor hodí jen razítko a podpis na kousek papíru…a ještě když si o to žena sama zažádá. Fakt to nechápu. To jsem velice zvědavá, co mi řekne můj gyndař..opravdu se už nemůžu dočkat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.9.12 19:51

Protože je to drahý a prej když to pojišťovně dostatečně neodůvodní, může to cálovat sám…to mi bylo někým řečeno, ale připadá mi to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.9.12 19:51

Jo a ještě jsem pátrala, kde dělají tu reprodukční imunologii a jsou pouze 3 pracoviště v ČR…našla jsem Prahu a Plzeň. To 3. jsem nemohla najít, vypadá to, že jsou 2 v Praze a 1 v Plzni, což je docela málo a pro mě docela daleko…ale co bych neudělala pro vytoužené mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.9.12 19:52

@Izzz Já bych to pochopila, kdyby se jednalo o 1 potrat. Ale pokud žena prodělá už 3 a více, tak to by mělo pojišťovně přece stačit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.9.12 20:00

@unhappy po 3 potratech se na imuno určo posílá…já mám zatím „jen“ 2.
Jj, tyhle centra taky znám, já se obejdnala do prahy, máme to 80km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.9.12 20:03

@Izzz No já už mám za sebou 3 potraty a když mě gynekolog posílal na revizi, tak o dalších vyšetřeních nic neříkal…a v té době jsem ještě ani o všech těch vyšetřeních nevěděla. Ve čtvrtek na něj uhodím. Takže chápu to správně, že ty už na to imuno objednaná jsi? Omlouvám se, jestli už jsi to psala…nás tu přibývá a už se mi to plete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.9.12 20:10

Mně přijde, že k tomu přistupující strašně laksně. To, že se po jednom potratu nic nezjišťuje, to chápu. Ale když už ne to podruhý a neudělaj všechny vyšetření, aby zjistili co je špatně, tak mi přijde, že potřetí potratím už jenom z těch nervů. O co jim jde. Vždyť to není z jejich kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309

Mně přijde, že k tomu přistupující strašně laksně. To, že se po jednom potratu nic nezjišťuje, to chápu. Ale když už ne to podruhý a neudělaj všechny vyšetření, aby zjistili co je špatně, tak mi přijde, že potřetí potratím už jenom z těch nervů. O co jim jde. Vždyť to není z jejich kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906

V pohodě. Já jsem se sama objednala na genetiku i na imuno. Na genetiku mi žádanku vypsala, o imunu jsem jí ještě v létě nic neřikala. Zajdu za ní možná po genetice podle toho, co mi řeknou a doporučej. Vzala jsem to do vlastních rukou.
Ona mi i doporučovala genetiku v ústí (ale čekáš 2 měsíce na vyšetření a 3 měsíce na výsledky. Šla jsem do liberce a tam to bylo rychlý.

Po 3 potratech bych tě hnala na genetiku, imuno, možná hematologii - podle toho, co zjistěj.
Máš zjištěnou štítnou žlázu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.9.12 20:18

@Izzz Takže ses tam objednávala sama, tak ses rozhodla to hradit? Těch 9tis? Genetiku už mám za sebou, ale jinak nic jiného. Ani tu štítnou žlázu.
@Hanymany No přesně mám na to stejný názor…nechávají nás ve stresu, což je mnohem horší…Člověk aby se z toho fakt zbláznil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty