Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
24.9.12 20:21

Štítnou žlázu ti udělá obvoďák
Já jsem se na imuno objednávala s tim, že určo žádanku seženu. Paní do telefonu se ptala, od koho mám žádanku, řikala jsem, že ještě nemám, ale budu mít…a ona jen, že kdybych ji neměla, musíme si to zaplatit. Moje mamča mi to i nabídla, že to zaplatí, když mám tu mutaci i od ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
24.9.12 20:23

Obeslala jsem emailem obě CAR v ČB a reprodukční imunologie v Praze(2) a Plzni. Ještě je ve Zlíně a dělají to i v Brně v Repromeda.
Jsem zvědavá, jestli mi někdo odepíše a co odepíše. Já mám prostě neodbytnej pocit, že jestli se to všechno nevyšetří, tak to nedopadne dobře.
Ještě vás chci poprosit, jak jste na ti byly po revizi se špiněním. Jsem 7. den po revizi a denně že mě odejde takovej oranžovorůžovej kousek krve, jinak pak už nic. Piju ten kontryhelovej čaj, nemůže mi to protahovat to špinění/krvácení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.9.12 20:30

@Hanymany co jsi jim psala? Já mám pocit, že jsem někde četla, že v tom Brně to jde i bez žádanky… :nevim: tak jim taky písnu…a přinejhoršim bych tam jela přes celou republiku no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
24.9.12 21:39

@Hanymany Ty já jsem dneska 11 den po revizi a teprve mi špinění ustává…sem tam i mírně pobolíval podbřišek, ale teď už dobré. A četla jsem, že spousta holek po revizi špinila i více jak týden, takže si myslím, že to je normální…jen nesmí být horečka a velké bolesti. S kontryhelem teď taky začínám, tak doufám, že mi hezky všechno upraví.
No bylo by super, kdyby tu imuno dělali i v Brně…to je blíž a ještě kdyby to šlo bez žádanky, jak píše Izzz, tak úplně super. Kdyžtak pisnětě, jestli se vám ozvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.9.12 21:41

JJ určitě napište, kdo co odepsal, ať máme info.
Já jsem po 1.revizi krvácela týden, špinila týden. Po 2.revizi 2 dny krvácení, týden špinění.
Dneska se měla spustit ms, ale jen pidišpinění, tak snad se rozjede zejtra!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.9.12 14:12

Tak mě zatim nikdo nenapsal…co u vás?
furt čekám na ms…měla přijít včera…no snad se mi neprotáhne cyklus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
25.9.12 14:33

Ahoj holky, tak my si dneska byli pro všechny ýsledky v gennetu a jsme zdrávi:-)Mám nějakou nevýznamnou trombofilní mutaci a tu alergii na sperma, a jinak je vše ok. Prý ty potraty ani nemusely být způsobeny tím, ale mohly se nějak špatně nakombinovat chromozomy nebo to mělo jinou příčinu. Ale nemáme žádné závažné předpoklady, abysme dítě nemohli mít. Tak jsem za to moc ráda. Až budu těhotná, dají mi nějaké popůrné léky, jinak jsem se ptala jestli se máme dopředu nějak omezovat v alkoholu a ve sportu, a prý ne. Ještě mi nabídla že k ní můžu chodit na prohlídky, a řekne mi kdy bude nejvhodnější čas otěhotnět, ale to jsme zatím odmítli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.9.12 15:55

@brumik7 tak to je fajn :palec:

jinak já byla dneska na gyndě-dala mi doporučení do gennetu-ještě mě pochválila že už jsem objednaná- a vzali mi krev na štítnou žlázu a prý nějaké infekce, jestli jsem dobře slyšela. ptala jsem se na imuno, ale to prý zařizují v gennetu buď hned nebo podle výsledků jejich vyšetření. takže mi nezbývá než čekat na gennet-už se to blíží, 12.10.
tu štítku a infekce si prý taky dělají v gennetu, ale když už to budu mít hotový, třeba se to urychlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.9.12 16:25

@lenk to jsi mě potěšila s tim gennetem!!! že by to měli řešit oni to imuno!!!

@brumik7 jakou mutaci máš? a alergie na sperma neni problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
25.9.12 16:36

Tu mutaci nevim, ale je to heterozygotni forma, která by neměla vadit, prý to má třetina populace. Ta alergie mohla bránit embryu v usazení se, jako že ho to tělo úplně nepřijalo. Ale na obě ty věci nějaký léky dostanu. Ale jak už tu myslím Madlíček psala, léky na mutaci krve taky měla, a přesto potratila.
Ona říkala že někdo prostě několikrát potratí, než jedno dítě donosí, i bez zjevné příčiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.9.12 16:47

A ted jen jestli nejsem zmatená…ty jsi normální případ a šla jsi do CAR jen na genetiku nebo s nima spolupracujete ohledně oplodnění? páč mi připadá fajn, že vám nabídli prohlídky a tak…já bych to asi přijala kdyby mi to nabídli. vy jste byli u genetičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
25.9.12 16:57

@Izzz Já šla do gennetu po druhým potratu, udělali mi vyšetření a poslali mě na imunologii a až budu těhotná tak mě budou hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.9.12 17:11

Tak to jsme na tom stejně…my jdem na konzultaci ve čtvrtek, tak jsem moc ráda, že to čtu od tebe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
25.9.12 17:31

@brumik7 to byl gennet v praze nebo v liberci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.9.12 18:14

Holky berete některá vitamín E 200 jestli ano, jak ho berete? Denně? mě ho imunoložka doporučila brát denně, ale na příbalovém letáku píšou obden tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty