Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
7.11.12 18:32

Mně to nefungíruje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.11.12 18:43

Klikni na ten můj…a tam si uděláš svůj…podle toho, na co ho chceš…chvíli s tim budeš bojovat, můžeš se vracet zpět a měnit a nakonec si to vložíš v nastavení do podpisu ( bude tam něco jako BBC…a to je kod pro ten metřík)

Udělej si hoooo, já je mám ráda a ráda čučim na cizí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.11.12 19:32

Ikonu jsme vložila a nevidím jí, vidíte ji? No a na tom lily jsem si to vytvořila, ale nevím jak to propojit s tadytím emiminem…pomoooc prosíííím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.11.12 19:36

Už ji vidím, ale vůbec nevím co s tím metrem, jak to tu propojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.11.12 19:46

V nastavení už se mi to ukazuje, teď jen ještě v podpisu v diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.11.12 19:59

@Hanymany tyyyyyyyyyyyyjo, to jsou změny!!! nádhera!!! jak obrázek tak metřík!!! máš co testovat nebo taky čekáte? fakt sorry, ale jsem zmotaná :) myslim, bže taky čekáte…a vypadá to na prosinec, leden :?:

Příspěvek upraven 07.11.12 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.11.12 20:13

To byl proces, ale dokonáno jest!!!

čekáme na všechny ty výsledky, a pak na to vlítnem!!! Manžel už prej zapomněl, co nám doporučil gynekolog a džel by se toho, co nám řekl genetik. Ten nám dal zelenou. Jenže já přece jen chci alespoň dát si dohromady tu štítnou, a to jdu v pondělí na krev a za týden pro výsledky, takže pak se ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.11.12 20:15

Ikona je vlastní práce foto a photoshop, ještěže se už fotí digitálně a ne na kinofilmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.11.12 20:16

@Izzz: jak jsi docílila toho, že ty dva první metříky máš menší a vedle sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.11.12 20:18

@Hanymany jdete taky k Madarovi? Tyjo díky za ty metříky, konečně se budu orientovat…a uvidíš, jak ti to bude rychle utíkat…takže to vypadá taky kolem vánoc, co? u nás to tak vychází, pokud bude vše ok
a gyndr vám dal zelenou bez výsledků? Nám řekl madar, at počkáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.11.12 20:25

@Izzz: gyndr. řekl, že tak tři čtyři cykly, pak zas aspoň dva, takže počkáme dva určitě, spíš ty tři. Nejvíc asi záleží na tej šítnej žláze.

je to dost praktický, aspoň se nemusíme navájem připomínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.11.12 20:30

@Hanymany mě teda nejvíc záleží na imunologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.11.12 20:37

O tom zatím nic nevím, takže si to nepřipouštím, ale to co mi dělala moje imunoložka, tak tam mi vyšly dva výsledky v buněčný imunitě dvě jednotky nad referenční hodnoty, takže mi možná něco najdou. Ale moje imunoložka mi telefonicky sdělila, že je vše ok, pak jsem si tam vyzvedla papíry a tohle jsem tam našla. Takže je tu šance, že to není nic významnýho, snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.11.12 20:43

@Hanymany koukám, že jsi dobrá chodící lékárna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
7.11.12 20:47

To jo, a to mi vysadili ty léky na štítnou žlázu a zakázali mi chlorellu, ale jinak to mám všechno schválený od praktický…
většinou jsou to stejně jen vitamíny, nejhorší je, že jsem na to strašnej lempl, furt zapomínám, tak bych si to nejradši vzala všechno najednou, jenže něco je na lačno, něco po jídle, něco nesmí jít spolu, no magořinec…ale co bych pro to naše budoucí bejby neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty