Opravdu jsem se zachovala špatně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32218
14.4.26 19:46
@Anonymní píše: Více

A jaké okolí? Jí taky nic neudělá zajít k tobě. A ani se jí nic nestane, když vydrží do rána. Může tam skočit to chytré okolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
14.4.26 19:54
@ninava píše: Více

Věř tomu, že tohle fakt nefunguje. Je vidět, že jsi neměla manipulátorského rodiče. Oni dokážou vyvolat pocit viny i za to, že onemocníš. Vše co řekneš nebo uděláš se obrátí proti tobě. Buď ráda, že jsi takové rodiče neměla. Já ano. Otce. Do pětačtyřiceti jsem stála v pozoru a omlouvala se a snažila a vysvětlovala, obhajovala se atd. Pak se mi rozsvítilo. Teprve v pětačtyřiceti mi došlo, že nejsem já ta vinna, ale že on je smeták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
14.4.26 19:57

Tak holkám řekni, že aby máma chudák nebyla smutná tak tam můžou příště dojít ony. Ono se mi to kecá. Já jsem se to taky naučila až v pokročilém věku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
14.4.26 20:00

Tak si tam v 9 večer může běhat okolí :roll: Nemůžeš změnit práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 20:06
@pikola píše: Více

Přesně tak. Tady jde o to, aby si mezi sebou vytvořily vzájemný respekt. Taky jsem musela naučit moji maminku, že nemám problém jí třeba nakoupit, ale ne teď, ale až já pojedu na velký nákup. Nebo že mi nebude volat třeba v deset večer, protože si prohlížela leták z Tesca, a zjistila, že tam mají jogurty o dvě koruny levnější, než u nich. Kolikrát to je milion různých blbostí, ale dokáže to člověka pěkně vytočit. Taky já jsem si musela zvyknout na to, že se mě nebudou dospělé děti ptát na to, jestli někam mohou jet, nebo co kdy a kde budou dělat. Pokud bych kecala mojí dceři do toho, kdy má prát, tak by si asi myslela, že jsem byla dlouho na sluníčku. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.26 20:20

@pikola nechci měnit práci. Ona snad už půjde do důchodu.

• Citovat
  • Upravit
21515
14.4.26 22:00

Ono to ani neni bezpecne se ji sverovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 08:53
@PaníBovaryová píše: Více

Nejsem svařovací typ.

• Citovat
  • Upravit
3556
15.4.26 09:51

Moc pěkný překlep :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 10:06
@Lucie008 píše: Více

Ale také pravda. Nesvaruju a ani se nesvěřuji.

• Citovat
  • Upravit
1853
23.4.26 20:17

Nezachovala ses podle mě špatně. Moje matka si taky myslí, že asi nemám celé dny co na práci, sedím na mobilu a sleduju displej, abych k ní vyrazila, až si vzpomene s nějakou… A že se fakt někdy divím, kvůli čemu všemu je schopná/i v naprosto nevhodnou dobu/ mi volat.
Proč volá mně a ne těm druhým, kterým celý život hodně pomáhala? Zaprvé je si nedovolí obtěžovat a zadruhé těm volám o radu já, když mi to přerůstá přes hlavu, co s ní. Moje navrhovaná řešení odmítá, že tomu nerozumím/rozbitý spotřebič, co jí kdo řekl, že má sousedku marod, abych ji zjistila na internetu to či ono, protože někde něco slyšela/…takže s ní mlátím prázdnou slámu o ničem. Rozhodnout nic nemůžu, jsem ta hloupá, ale když ji totéž řeknou druzí, souhlasí a udělá se to tak.
Takže zakladatelko. Klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová