Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Na výletě, zvlášť pokud to není procházka v místním parku na půl hodinky, zjistíš spoustu věcí. Namátkou jestli ten člověk opravdu chodí, pokud tvrdí, že chodí. Jestli je schopný bavit se o penězích a jak, pokud jsou tam nějaké náklady, které je potřeba platit. Jestli unese, když kopec vyběhnu rychleji než on. Jak bude reagovat, pokud něco nepůjde úplně splavně, třeba se ztratíme, vyvrtnu si kotník, budeme každý chtít jít jinou cestou atd. To jsou všechno cenné informace, které u kafe pravděpodobně budeš zjišťovat o hodně dýl.
@Anna766 píše: Více
V realu, tedy v naší společnosti, s vyloučením skutečných magorů, je to tak, že si žena ve finale určuje, kdy a s kým na to hupne.
A ten šťastlivec musí věřit, že mu nekecá… ![]()
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Proč samo? A k čemu je partnerka?
![]()
@KKubula píše: Více
Hodně ti o člověku řekne přesně ten moment, kdy už nemůže. ![]()
@Josef_t píše: Více
Na tom není špatného vůbec nic. Já bych teda s někým nikam nechodila, pokud se nedohodneme, že máme třeba společný zájem a chceme tam chodit jako kámoši.
@M_Vladim píše: Více
O zakopání jsme se bavili na začátku prvního víkendu.
![]()
@KKubula píše: Více
Taková Svatební cesta do Jiljí je prostě osvědčený způsob. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Nejde ani tak o splnění, spíš o to, jestli hraje na rovinu a jak se postaví k tomu, že něco nejde, třeba i z jeho strany.
@Velryba černá píše: Více
Známe…
Je vědecky zjistěno, že žena se zdviženou sukní kráčí rychleji, než chlap s gatěma u kolen.
![]()
@Anna766 píše: Více
Nepřijde mi to divný a je to jen její věc.
Dokonce mi nepřijde ani divný, že s patnácti před tím ten problém nemá a s tímto konkrétním ano. Zase je to jen její věc.
Jen mi přijde nefér, že nic nebude (ani sex, ani vztah) zapomene pánovi říct. Je jedno jestli na první, páté nebo patnácté schůzce.