Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše: Více
A nechtěl se jenom chytit aby neupadl?
@Venetia píše: Více
Normálně se spolu bavíte a zjišťujete, jestli si rozumíte. Pak taky z chování. Vzpomněla jsem si na jeden takový poznávací výlet, kdy jsem krátce před vrcholem klesla k zemi, protože jsem si kravka vzala úplně nový boty. Zatímco jsem si oblepovala krvavé prsty a paty náplastí a do bot pěchovala kapesníčky, týpek netrpělivě hleděl k vrcholu. Já už celkem vyflusnutá řekla, že bez toho batohu by se mi šlo líp, on na to, že ho mám opravdu těžký, a vyrazil, já klopýtala i s batohem za ním. Bylo to pro mě poučné a pokud to vezmu podle Josefa - týpkovi se nevyplatilo jít se mnou x km a já ho jen tahala za nos. ![]()
@Josef_t píše: Více
Nefér? Jakože oslovíš ženu, navrhneš schůzku a počítáš s tím že musí být sex? Jinak je to strašná zrada? Těžký to máte chlapi, ten život.
@M_Vladim píše: Více
Ve viru vášně abyste nepřepadli přes ten kraj. Kdo by vám pak hodil lano zpátky?
@Anna766 píše: Více
@Pučálkovic.Amina píše: Více
@Josef_t píše: Více
Joooj, no ty máš trauma ještě větší, než jsem si myslela
Tak jsi prostě nebyl dobrý materiál pro ženy na vztah/shuk/doplň. Není na tom nic nefér, ty ženy prostě jen poznaly, s kým mají tu čest. Ale nebuď smutný, takový je každý druhý ![]()