Ošklivé dítě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
680
5.1.14 15:02
@sophinka1 píše:
@kitty123 je spousta nemocí ;) jen ti chci ukázet, že ne vždy je všechno jak vypadá, viz třeba má dcera ;)Příspěvek upraven 05.01.14 v 14:58

Vim to, a ani by me nenapadlo to tu vytahnout, kdyby slo o nemocne dite

• načítám...
2445
5.1.14 15:03
@Mishaak píše:
Ano, dřív jsem o tom byla na 100% přesvědčená, ovšem co mám svoje děti, tak váhám. Až budou dospělí, tak budou asi strášně ošklivý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No já bylo jako dítě krásná :mrgreen: v pubertě jsem vypadala příšerně, pak se to začalo zlepšovat a od 30-tky jsem krásná zase :D

• načítám...
sophinka1
5.1.14 15:03
@kitty123 píše:
Vim to, a ani by me nenapadlo to tu vytahnout, kdyby slo o nemocne dite

jak říkám, pokud jsi jenom sousedka, neměla bys takovou informaci vytahovat vůbec, protože někdy to může být jinak, než jak to vypadá ;)

• Upravit
K-Black
5.1.14 15:04
@Berenikee píše:
ale klidne si poslus. klidne ti poradim - mam 6 kilo nadvahu, jedno oboci vys nez druhe, previsla vicka, nosoretni vrasky, jizvu na hornim rtu…

plus bych řekla trošku předkus :think: a nos taky není nic moc…

• Upravit
4277
5.1.14 15:05
@Mishaak píše:
Ano, dřív jsem o tom byla na 100% přesvědčená, ovšem co mám svoje děti, tak váhám. Až budou dospělí, tak budou asi strášně ošklivý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

buď v klidu, našich dětí se tahle teorie netýká :* :mrgreen:

• načítám...
1217
5.1.14 15:05
@tiffany píše:
Tak jak si pak dovoluješ kritizovat ostatní, když nejsi dokonalá? :cert: 8o

No tak to znamena, ze ty dokonala tedy jsi! 8o :mr :mavam: green:

• načítám...
19790
5.1.14 15:06

@admin

Řekl bych, že celá tahle nechutná diskuse je na zrušení, protož to hlásím adminovi.

Zakladatelce asi chybí vychování. Nás učili - a já to předávám svému dítěti - že méně šťastným se neposmíváme a také se nevytahujeme na méně šťastné tím, na čem nemáme žádnou zásluhu.

• načítám...
1217
5.1.14 15:08
@eumedon píše:
@admin

Řekl bych, že celá tahle nechutná diskuse je na zrušení, protož to hlásím adminovi.

Zakladatelce asi chybí vychování. Nás učili - a já to předávám svému dítěti - že méně šťastným se neposmíváme a také se nevytahujeme na méně šťastné tím, na čem nemáme žádnou zásluhu.

diskuzni tema byl dotaz zda jsme schopni objektivne ohodnotit vlastni deti. Nic o posmivani…

• načítám...
74217
5.1.14 15:09
@sophinka1 píše:
jsi trapná :roll: a navíc ještě musíš být super sousedka-drbna. Nás je tady všehovšudy 30,ale co kdo jí fakt netuším 8o mmch má dcera jí prakticky jenom jablka v 10 letech má 22 kg. Možná, kdybys byla mojí sousedkou, hlásila bys mě za týrání hladem :roll: :lol:

Dej mi adresu, jdu tě hlásit :cert: :lol:

• načítám...
K-Black
5.1.14 15:10
@Berenikee píše:
diskuzni tema byl dotaz zda jsme schopni objektivne ohodnotit vlastni deti. Nic o posmivani…
jo ten popis tomu nasvědčuje :roll:
@Berenikee
@Berenikee píše:
Jedno odlehcene tema.
Nedavno jsem byla v detskem koutku a byl tam vazne fesny tatinek s dcerou. Chucky by vedne ni byl ztelesnenim roztomilosti. Byl ji tak rok a pul, mela minimalne 15 kilo a obri hlavu se zapadlyma ocickama. A vyraz masoveho vraha. Podotykam, ze zadny down to nebyl, jen proste byla oskliva. Tatinek byl 185cm vysoky stihly brunet kolem 30tky. A je fakt, ze se nejak zvlast nesocializoval s ostatnimi kolem.Napadlo me - dokaze rodic objektivne zhodnotit vzhled sveho ditete? Nebo kazdy zije v iluzi, ze jeho ditko je nejkrasnejsi?
  • Upravit
sophinka1
5.1.14 15:10
@Kelsey píše:
Dej mi adresu, jdu tě hlásit :cert: :lol:

tak to už jsi tento týden druhá :think: budu se nad sebou muset zamyslet :zed:

• Upravit
1601
5.1.14 15:11
@AramisDeMar píše:
buď v klidu, našich dětí se tahle teorie netýká :* :mrgreen:
:* :lol:
  • načítám...
1185

A podľa mňa je najkrajší moj chlap a hotovo. žiadne dieťa nieje také rozkošné :lol: :lol:

• načítám...
74217
@sophinka1 píše:
tak to už jsi tento týden druhá :think: budu se nad sebou muset zamyslet :zed:

musíš odstřihnout zvonek a máš klid :D

• načítám...
sophinka1
@Berenikee píše:

já tam teda četla, že potkala ošklivé dítě a zda si je toto schopem rodič uvědomit. A také, že je hnusná asi po mamince, takže jí vešný tatík zamknul doma. Tedy ak nic pěkného

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby