Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
evicka23 píše:
Dekuju za vasi podporu,je fakt realne ze se to s pritelem povedlo? kamarad 100% nebyl, muzu se taky spolehnout ze to neni jeho jak tvrdi ( mam na mysli to jak rikal ze nemel zadnej problem u bejvalky zeby zustala tehotna ,kedyz nemel orgazmus , kazda zenska je predse jina ), musim to poradne promyslet,
fakt vam moc dekuju
Já myslim, že mimi je na 99,9%přítelovo.Ta šance,že do tebe kamarád neejakuloval a ty z toho otěhotníš je téměř nulová.
Mam spoustu kamarádek,které provozují několik let přerušovanou soulož a žádná z nich zatím neotěhotněla.
Na kapky lásky moc nevěřím, to by jsi musela být superplodná,on taky + ještě strašně velká náhoda.
Bud v klidu a mimčo si nech.
Partner Tě může za pár let stejně opustit i pokud mimčo jeho bude.
evicka23 píše:
Dekuju za vasi podporu,je fakt realne ze se to s pritelem povedlo? kamarad 100% nebyl, muzu se taky spolehnout ze to neni jeho jak tvrdi ( mam na mysli to jak rikal ze nemel zadnej problem u bejvalky zeby zustala tehotna ,kedyz nemel orgazmus , kazda zenska je predse jina ), musim to poradne promyslet,
fakt vam moc dekuju
evi mě by nasralo že se mnou neměl orgasmus
,ale jinak by se dalo říci že to procento je skoro mizivé a i kdyby né tak věř že chlap ti nedá nikdy tolik co dítě at je sebelepší a to píšu jako štastně zamilovaná už 10 let s nejlepším chlapem na světě
(zatim)
Kamča.dalmatinka píše:evicka23 píše:evi mě by nasralo že se mnou neměl orgasmus
fakt vam moc dekuju
vite ja myslela ze ma doktorka mi neco k tomu rekene, ja nevim, chtela jsem slyset asi ze rekne ze tobude nejspis pritele, ale ne. ta by sla na potrat a bylo by to nejlepsi reseni. nevim udelala jsem obrovskou chybu ktera se neodpousti ja vim,je pozde neco napravit a ja mimino s pritelem chci, modlim se a doufam ze nam to klaplo a ze ten ulet ze to byl jen ulet a mimino je pritele. Doktorka rekla ze je to 50/50
Nečetla jsem diskuzi celou,ale mimi bych si nechala.Manželovi řekli,že má pomalé zdegenerované spermie a má jich málo a že máme 2,4% šanci,že přirozeně počneme-já jsem zdravá.Zvolili jsme umělé oplodnění a nakonec jsme otěhotněli přirozeně a u mě roli hrála hooooodně psychika ![]()
Ona ti ani nic jinýho říct nemůže. Kdyby řekla je to 98:2, už by to bylo z její strany ovlivňování, a to by bylo neprofesionální. Taky se sichruje, abys pak na ni nepřilítla, že ses rozhodla podle šance, kterou ti dala, a ono je to jinak.. Tak to vidím já.
evi jit na potrat a zabit svoje dite jen kvuli nejistymu otci??nereknu v 16 letech..ale pokud se tak dlouho snazis s pritelem o dite tak to mi nejde do hlavy..pohyblivost spermii 40% je sakra dsot na oplodneni..podle me je taky na 99% pritele a myslim ze pokud by se neco pritel dozvedel o potratu tak by mu to ublizilo mnohem mnohem vic nez pokud by se dozvedel a oenvere a o tom ze je malinky % ze otcem neni on..teda podle me…nebud hloupa a dite si nech..co by za to jina dala a neprijde mi to moralni takhle si zahravat se zacinajicim novym zivotem jen tak kvuli nejistote..to nei to kdyz si koupis novy saty a nejsi si jista vyberem barvy tak je vyhodis a koupis novy…to si opravdu neumim predstavit..jestli vis co tim myslim..chtit dite ..podari se to a ty si pak reknes..ne ne tohle nechci zabiju ho a udelame dalsi…promin za ta slova ale kdy vim ze je kolem plno zenskejch co se leta snazi o dite a ja osobne vim co je to potrat..opravdu neni prijemne kdyz se chce cloveku strasne brecet ze zivot v nem skoncil a oni ho kurtujou k lehatku s nohama nahore..to uz si fakt jen prejes at ta narkoza zabere..nic prijemnyho ani kdyby jsi na to sla dobrovolne…
Ona opravdu nic jiného říci nemuže.Pokud ho v tobě měl tak ti to tak řekne každej doktor .
Chceš zabít své dítě?Co když už děti nebudeš moc mít?Větší pravděpodobnost je že zabiješ vaše dítě o které jste se snažili.Už si udělala dost blbostí a nevim kolik ti teda je,ale uletět muže každej(já teda né
),ale udělat tohle zbytečně je už na přesdržku
Kamča.dalmatinka píše:
Ona opravdu nic jiného říci nemuže.Pokud ho v tobě měl tak ti to tak řekne každej doktor .Chceš zabít své dítě?Co když už děti nebudeš moc mít?Větší pravděpodobnost je že zabiješ vaše dítě o které jste se snažili.Už si udělala dost blbostí a nevim kolik ti teda je,ale uletět muže každej(já teda né),ale udělat tohle zbytečně je už na přesdržku
Ahojky.Tak já bych asi řekla pravdu.Rozhodně bych nešla na potrat a lhát někomu koho mám skutečně ráda mi přijde hnusné.Ale ještě hnusnější by bylo to že si ho podvedla a ted vlastně ani neví že se chystáš zabít nejspíš jeho miminko. ![]()
Na 99% to vidím na dítě milence… Holt nevěra se nevyplácí, ještě víc se nevyplácí nevěra v době ovulace a úplně nejvíc se nevyplácí nevěra v době ovulace a bez antikoncepční ochrany…
![]()
Ptám se: „BOŽE MŮŽE BÝT NĚKDO V DNEŠNÍ DOBĚ JEŠTĚ TAK BLBÉJ??“
![]()
nemyslim si ze je na miste resit co se stalo,
spis bych resila co s tym…
etatky si nevšímek
on ještě neví jak funguje pindík
(né že mi zas naložíš)
Když nestříkal,neměl orgasmus tak těžko se semeno mohlo dostat do pochvy.
Kapičky lásky u nás jsou normálně a přesto sem za 10 let s toho neotěhotněla ani jednou ![]()
Kamča.dalmatinka píše:na tom něco je já bez ochrany spala s xxxxxxxxx partnery a prostě jen se udělaly vedle , nidky jsem tak neotěhotněla
Kapičky lásky u nás jsou normálně a přesto sem za 10 let s toho neotěhotněla ani jednou
Kamča.dalmatinka píše:
etatky si nevšímekon ještě neví jak funguje pindík
![]()
(né že mi zas naložíš)
Kapičky lásky u nás jsou normálně a přesto sem za 10 let s toho neotěhotněla ani jednou