Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aquarian píše:
A co kdybyste si pořídili nějaké zvířátko a část její pozornosti by se přesunula na něj?To může fungovat výborně anebo se ukázat jako naprosto stupidní nápad, záleží na tom.
Co malá krysa na ramínko? ![]()
@Karamba2020 píše:
Ty jsi ta dotyčná? A všimla sis, jak hezky o tobě píše, kromě toho jednoho nedostatku?
Ovšem nadpisem to zabil, to bude muset ještě vyžehlit. ![]()
Dá si kontaktní léto. ![]()
Tak má takovou povahu. Nevím, jestli tohle lze změnit. Podle mě pokaždé, když ji na to upozorníš, se určitým způsobem urazí a bude se tim trápit. V hlavě si bude rikat “proč”
![]()
@Anonymní píše:
@Karamba2020 to není ona, má to být vtípekpřítelkyně kouká na serial
@Anonymní píše:
Proč mi to prostě neřekneš na rovinu a musíš to psát na emimino?![]()
![]()
Myslíš, že nevím že tě to trápí? Ale já mám prostě ráda objímání, mazlení, pusinkování. Promluvme si o tom ano?
A Ty to asi neslyšíš poprvé, když o tom moc dobře víš, že? Tak se zamysli nad tím, zda místo „ale já“ bys neměla dát nějaký životní prostor. Mě by takové dotěrné ubzíkávání úplně a zcela odpudilo.
@LadyDelRey v to doufám. My jsme si spolu začali při začátku korony. Na mě padnul home office a jí vysokou zavřeli. Doufám, že se to změní až nebudeme spolu zavření.
@Anonymní píše:
Proč mi to prostě neřekneš na rovinu a musíš to psát na emimino?![]()
![]()
Myslíš, že nevím že tě to trápí? Ale já mám prostě ráda objímání, mazlení, pusinkování. Promluvme si o tom ano?
Ty jsi ta o ktere pise? ![]()
Decka s vama je fakt sranda ![]()
Tak asi protoze jsi dost nechapava a chovas se i potom co ti to rekl furt jako blazen…? ![]()
Příspěvek upraven 19.06.21 v 22:17
@Rosebery píše:
Co malá krysa na ramínko?
Já jsem sice myslel na psa. ![]()
Krysy se dožívají podstatně míň, nemusí se venčit, vlastně proč ne. ![]()
@Chytrak píše:
Ty jsi ta o ktere pise?
Decka s vama je fakt srandaTak asi protoze jsi dost nechapava a chovas se i potom co ti to rekl furt jako blazen…?
Jasně, oba mladí, bezdětní a mají účet na e-miminu.
![]()
Nemuzes naznacovat a rict ji, ze," ji mas dost". Jezis.
Normalne ji to rekni, konkretne, presne, co ti vadi.,„Marko, moc te miluju, jsi vazne skvela, ale potrebuju mit i svuj prostor. Tim, ze za mnou porad chodis, nevydrzis chvili beze me, jsi na me porad pritulena, me dusis. Na me je to moc, pak se pristihnu, ze utikam na tachod, kde jsem konecne chvilku sam. Prosim, nemohla bys trosku ubrat…?“
Hele ja myslim ze se to zmenit muze 🤭 ja jsem byla extremne kontaktni a mazliva, manzel studeny odchov… ze zacatku jsem mela potrebu tak nejak byt porad v kontaktu, on nikdy moc nebyl ani na nejake vodeni se za ruku, pusu na verejnosti a pod… promluvili jsme si, ja se naucila se to korigovat, poridili jsme si zvirata, dite… dnes je to opacne, manzel furt tapka v zavesu za ostatnima za mnou, mne uz staci v noci dotykat se ho palcem u nohy a potrebuju prostor ( ve vsem)… jsme spolu 14 let ![]()
Nechci byt zla, ale to, ze je „skvely clovek“ si myslis ted, kdyz jsi zamilovany. Tohle neustale vyzadovani pozornosti je chorobna zalezitost. Nedostatek sebeduvery, vytvareni zavislosti na tobe-partnerovi, neustala potreba se ujistovat, ze je pro tebe porad NEJ, v tom zit fakt nechces. Skvela matka je dospela, vyrovnana a sebevedoma zenska. Ne sebestredny decko. Podle ceho soudis, ze bude skvela matka? ![]()
Jsme spolu 5 let a vzdycky na gauci sedime vedle sebe, nebo si dáme pusu když kolem sebe projdem, nevidim na tom nic špatnýho
jestli ti to vadí a ona to vyhledává, tak to do budoucna může být docela problém