Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nickjmeno dat si pusu, kdyz kolem sebe projdete, nebo si sednout k sobe na gauci, pritulit se, to je normalni. Zakladatel ale pise, ze soukromi ma jen na zachode a pritelkyne po 10 minutach bez objeti nebo pusinky knoura. V tom bys vydrzela 5let? Ja teda ne, a kontaktni myslim jsem pomerne dost. ![]()
@Mutlice věřim tomu, že bude trochu přibarvovat, pochybuju, že si vzal stopky stopoval jak dlouho bez něj vydrží,… ale i kdyby to byla pravda, pokud ona vyžaduje kontakt a jeho to otravuje, tak to bude dělat problémy, teď je nespilojenej on, pokud sino tom promluví a ona ubere - bude zase nespokojená ona, to se asi jej tak nevyřeší ![]()
@Nickjmeno problemy to bude delat kazdopadne. Mozna to zakladatel pribarvuje. Moje kamaradka ale presne takova fakt byla a nez z toho „vyrostla“, stalo ji to vztah se super chlapem
To by totiz nikdo normalni nevydrzel… Dnes o 20let starsi je samozrejme jinde, ale tehdy to bylo neprijemny i pro okoli.
@Nickjmeno píše:
@Mutlice věřim tomu, že bude trochu přibarvovat, pochybuju, že si vzal stopky stopoval jak dlouho bez něj vydrží,… ale i kdyby to byla pravda, pokud ona vyžaduje kontakt a jeho to otravuje, tak to bude dělat problémy, teď je nespilojenej on, pokud sino tom promluví a ona ubere - bude zase nespokojená ona, to se asi jej tak nevyřeší
je celkem jedno jestli pribarvuje co se týče času, ale uz to jak píše, že jde dělat na pc a ona hned přiběhne a chce se tulit a on ji pošle pryč, ze je nevhodny aby mu lezla do záběru.. a taky psal, že ma homeoffice.. no to musí bejt super, když pracuje a ona se na něj jde pověsit
nejlíp když má ještě někoho na kamare ![]()
jako opravdu není malý decko aby nepochopila když už je to fakt nevhodný.. když jde pracovat, tak mu snad dopreje klid, ne ![]()
@Mutlice Nepribarvuji si nic. Toleroval jsem to, protože ty začátky jsou vždycky líbánky a myslel jsem si, že se to uklidní, ale jsme spolu přes rok a ona se pořád chová jako bychom byli ve fázi randění a já se nemůžu ani nadechnout.
Čím víc ji budeš odhánět, tím víc se toho bude dožadovat. Nechápu, že když se jdete na něco dívat, tak si sedneš dál od ní, místo vedle ní.
Ty jsi studenej čumák, ona kontaktní. Někdo to tak má. My se taky pusinkujem každou chvíli, když jde jeden do jinýho pokoje, tak do půl hodinky je tam většinou i ten druhej
. Počítače máme u sebe.
Prostě si nesednete, podle ní jí třeba toho kontaktu zase dáváš málo.
@Anonymní píše:
@Mutlice Nepribarvuji si nic. Toleroval jsem to, protože ty začátky jsou vždycky líbánky a myslel jsem si, že se to uklidní, ale jsme spolu přes rok a ona se pořád chová jako bychom byli ve fázi randění a já se nemůžu ani nadechnout.
S přítelkyní si promluv a jestli Tě nepřestane otravovat, tak zvažuj rozchod. Ono to bude totiž pořád horší. Tedy ne to, že by Ti zkrátila čas samoty na WC, ale Tobě to bude vadit čím dál tím víc. Časem začneš být alergicky jen na to, že jí spatříš, jak se blíží domů. Prostě se Ti ta ženská úplně zhnusí.
@Anonymní píše: Čím víc ji budeš odhánět, tím víc se toho bude dožadovat. Nechápu, že když se jdete na něco dívat, tak si sedneš dál od ní, místo vedle ní.
Ty jsi studenej čumák, ona kontaktní. Někdo to tak má. My se taky pusinkujem každou chvíli, když jde jeden do jinýho pokoje, tak do půl hodinky je tam většinou i ten druhej. Počítače máme u sebe.
Prostě si nesednete, podle ní jí třeba toho kontaktu zase dáváš málo.
Nejsem žádný studený čumák, v 15ti letech jsem měl svůj první, dlouhodobý vztah a naučil jsem se žít po boku přítelkyně. Vím, že jsou dívky citlivější, že potřebují doteky apod., ale tohle jsem se žádnou nikdy nezažil. Jestli tohle máte doma v mužský podobě, tak dobře pro vás, ale normálnímu člověku to vadí a každý potřebuje svůj prostor.
@Anonymní píše:
Ahoj. Už přes rok mám přítelkyni. Je to skvělý člověk, nejlepší člověk, kterého znám, ale je tu jeden velký problém. Je strašně otravná.
Je mi 24, přítelkyni 21. Jak říkám, žádný zásadní problém nemáme, ale přítelkyně vyžaduje strašně moc fyzického kontaktu a mě už to začíná unavovat. Nechci, aby to vyznělo špatně, ale vysvětlím to.
Soukromí mám doslova jen na toaletě. Jakmile z pokoje odejdu do kuchyně, tak po 10 minutách začne kňourat, kde jsem.
Sedi na gauci, já si sednu kousek od ni a ona se okamžitě přisune úplně ke mně.
Začnu něco dělat na počítači a ona přijde a začne se vyžadovat pozornosti. Několikrát jsem uhnul nebo zamrčel ( když mi leze do záběru a je to opravdu nevhodné) nacož ona začne, že co by za to jiní dali apod. I mi nezapomněla říct, že její bývalý s tím jejim neustálým otravovaním problém neměl. Nejhorší je, že ji miluji, ona je opravdu neskutečně skvělá osoba, byla by skvělá matka apod. Ale já v poslední době přemýšlím co s tím mám dělat, opravdu už se to nedá vydržet. Moje bývalé přítelkyně se takhle nechovaly.Jsme spolu přes rok a ona se chová jako 15tiletá pubertačka, která je s někým měsíc a vyžaduje každých 5 minut pusu.
Myslíte si, že se to změní? Popřípadě, co jí mám říct, aby se neurazila? Několikrát jsem jí vážně naznačil, že už jí mám dost a ona stejně nedá pokoj a pořád si jede to svoje.
A nepište mi, že mám být rád za to co mám, já jsem rád, proto to taky chci řešit. Ale když nemáte 10 minut klidu, tak se to vážně nedá.
Soucitim s tebou. Je to unavujici a ubijejici. Nezvladl bych takove souziti.
Jinak moc všem děkuji za rady. Máte pravdu, budu to s ní muset řešit.
@Anonymní píše:
Vsak pisu, ze se v tomto neda zit. Ze si to pribarvujes psala uzivatelka, na kterou reaguju. Ale samozrejme zname jen tvou verzi. Kazdopadne, pokud je to tak, jak pises, tak to je sebestedne decko. Jak jsem psala, ze je skvela si myslis ted v libankach. Ptam se podruhe, podle ceho myslis, ze bude dobra matka?
@aquarian píše:
Já jsem sice myslel na psa.Krysy se dožívají podstatně míň, nemusí se venčit, vlastně proč ne.
Pejsek by byl spis zlo. Potom by pozornost vyzadovali oba.
@Anonymní píše:
Vymez si hranice. Kdyz se urazi, tak jedine dobre. Alespon budes mit klid. Casem ji to prestane bavit nebo to ukonci. Jinak s ni nehnes.
Zensky nemaji konicky a v tom je zakopany pes jejich otravovavi. Slysis to zde dnes a denne, ze zensky hledaji bavice a animatora jejich volneho casu.