Otravná přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33736
20.6.21 11:30
@Anonymní píše:
@Mutlice Nepribarvuji si nic. Toleroval jsem to, protože ty začátky jsou vždycky líbánky a myslel jsem si, že se to uklidní, ale jsme spolu přes rok a ona se pořád chová jako bychom byli ve fázi randění a já se nemůžu ani nadechnout.

Tady je chyba, že jsi to toleroval, takže jsi jí dával najevo, že se ti to líbí. Měl jsi jí říct hned na začátku, že tohle máš jinak. Ona si myslí, že to máš vlastně stejně, a když na ní tedˇvyrukuješ s tím, že tě vlastně dusí, tak počítej s tím, že se urazí a její první myšlenka bude, že už jí nemáš rád. A teda jako, rok je krátká doba ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.21 12:51

@arinecka to si uvědomuju, že byla chyba, ale měl jsem přítelkyně i dříve a zhruba po 4 měsících se to zaběhlo a chovaly se už normálně. No nevim, mně rok připadá už dost dlouhá doba na to, abychom si na sebe zvykli a nebyli na sobě zavěšení 24/7.

• Citovat
  • Upravit
14723
20.6.21 13:07
@Anonymní píše:
Nejsem žádný studený čumák, v 15ti letech jsem měl svůj první, dlouhodobý vztah a naučil jsem se žít po boku přítelkyně. Vím, že jsou dívky citlivější, že potřebují doteky apod., ale tohle jsem se žádnou nikdy nezažil. Jestli tohle máte doma v mužský podobě, tak dobře pro vás, ale normálnímu člověku to vadí a každý potřebuje svůj prostor.

Já bych asi nevydržela ani 2 měsíce s pijavicí. Ta krysa na rameno nebo rozchod. Nebo smradlavy parfém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
20.6.21 13:12
@Mutlice píše:
Vsak pisu, ze se v tomto neda zit. Ze si to pribarvujes psala uzivatelka, na kterou reaguju. Ale samozrejme zname jen tvou verzi. Kazdopadne, pokud je to tak, jak pises, tak to je sebestedne decko. Jak jsem psala, ze je skvela si myslis ted v libankach. Ptam se podruhe, podle ceho myslis, ze bude dobra matka?

On z toho usuzuje, že bude starostlivá. Ale ve skutečnosti nenechá nadechnout ani to dítě. A ještě bych si tipla, že se přisaje na to dítě a bude značně přehlížet chlapa.
Z extrému do extrému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3759
20.6.21 13:19

Ale zase, když má chlap čas vypisovat na emiminu, tak to snad tak strašný nebude, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
20.6.21 13:33
@Anonymní píše:
Ahoj. Už přes rok mám přítelkyni. Je to skvělý člověk, nejlepší člověk, kterého znám, ale je tu jeden velký problém. Je strašně otravná.
Je mi 24, přítelkyni 21. Jak říkám, žádný zásadní problém nemáme, ale přítelkyně vyžaduje strašně moc fyzického kontaktu a mě už to začíná unavovat. Nechci, aby to vyznělo špatně, ale vysvětlím to.
Soukromí mám doslova jen na toaletě. Jakmile z pokoje odejdu do kuchyně, tak po 10 minutách začne kňourat, kde jsem.
Sedi na gauci, já si sednu kousek od ni a ona se okamžitě přisune úplně ke mně.
Začnu něco dělat na počítači a ona přijde a začne se vyžadovat pozornosti. Několikrát jsem uhnul nebo zamrčel ( když mi leze do záběru a je to opravdu nevhodné) nacož ona začne, že co by za to jiní dali apod. I mi nezapomněla říct, že její bývalý s tím jejim neustálým otravovaním problém neměl. Nejhorší je, že ji miluji, ona je opravdu neskutečně skvělá osoba, byla by skvělá matka apod. Ale já v poslední době přemýšlím co s tím mám dělat, opravdu už se to nedá vydržet. Moje bývalé přítelkyně se takhle nechovaly.Jsme spolu přes rok a ona se chová jako 15tiletá pubertačka, která je s někým měsíc a vyžaduje každých 5 minut pusu.
Myslíte si, že se to změní? Popřípadě, co jí mám říct, aby se neurazila? Několikrát jsem jí vážně naznačil, že už jí mám dost a ona stejně nedá pokoj a pořád si jede to svoje.
A nepište mi, že mám být rád za to co mám, já jsem rád, proto to taky chci řešit. Ale když nemáte 10 minut klidu, tak se to vážně nedá.

8) hele, některé osoby - zjm. ženy - mají extrémně kontaktní povahu, narazil jsi zrovna na takovou.. NE, v základu se to nikdy nezmění, jen se to trochu zmírní léty a přesune na děti (chudák dítě, které kontaktní třeba nebude a matka ho bude dusit láskou 24/7)
tohle se moc vydržet nedá, pokud nejsi stejný (a to nejsi),
takže buď nůž na krk, nebo rozchod.. se zblázníš z toho ;)
nebo ji zkus poslat na terapii, ale nepochopí, proč by měla jít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
20.6.21 13:50

Na mě by to nebylo, žít s takovou přísavkou. A to jsem u lidí, které miluju, kontaktní dost.

Ale tohle je moc. Uvědomuješ si, že nebudeš moci cokoliv udělat, aniž bys ji neměl za zadkem, jít za kamarády, někam odjet, nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.21 14:03

Možná si tvá přítelkyně tím něco kompenzuje, třeba nedostatek fyzického kontaktu z dětství, nebo se tímto způsobem potřebuje ujišťovat o tom, že ji miluješ. Nebo taky cokoli jiného.
Každopádně bych to s ní určitě probrala, ale tak, aby pochopila, že se s ní nechceš rozcházet, že ji miluješ, ale zároveň potřebuješ trochu „dýchat“. Jestli si na to netroufáš sám, můžete zkusit nějakou párovou terapii (klidně online), kde psychoterapeut funguje v podstatě jako takový moderátor. Můžete si pak věci vyříkat bez hádky a bez nedorozumění. Nám se to docela osvědčilo, protože už jsme po letech „zasekaní“ ve špatných komunikačních stereotypech. Ten moderátor vlastně opakuje, co od nás slyší. A když třeba tvá přítelkyně by měla tendenci cítit se uražená nebo odstrčená, tak právě ten suchý komentář ze strany psychoterapeuta „slyším, že Pepa vám říká, že…“ dokáže opravdu ty emoce dost zklidnit.

• Citovat
  • Upravit
33736
20.6.21 16:49
@Anonymní píše:
@arinecka to si uvědomuju, že byla chyba, ale měl jsem přítelkyně i dříve a zhruba po 4 měsících se to zaběhlo a chovaly se už normálně. No nevim, mně rok připadá už dost dlouhá doba na to, abychom si na sebe zvykli a nebyli na sobě zavěšení 24/7.

Hm, pusobis na me jako hodne studenej psi cumak. Nerikej ze je na tobe povesena porad. Po ctyrech mesicich se to ustalilo jo? To mas byt jeste zamilovanej jak blazen, ne resit ustaleni. A po roce? Tak ji to rekni, treba pochopi, rozejde se s tebou a najde si nekoho kdo nebude tak chladnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
20.8.21 22:25
@Anonymní píše:
Ahoj. Už přes rok mám přítelkyni. Je to skvělý člověk, nejlepší člověk, kterého znám, ale je tu jeden velký problém. Je strašně otravná.
Je mi 24, přítelkyni 21. Jak říkám, žádný zásadní problém nemáme, ale přítelkyně vyžaduje strašně moc fyzického kontaktu a mě už to začíná unavovat. Nechci, aby to vyznělo špatně, ale vysvětlím to.
Soukromí mám doslova jen na toaletě. Jakmile z pokoje odejdu do kuchyně, tak po 10 minutách začne kňourat, kde jsem.
Sedi na gauci, já si sednu kousek od ni a ona se okamžitě přisune úplně ke mně.
Začnu něco dělat na počítači a ona přijde a začne se vyžadovat pozornosti. Několikrát jsem uhnul nebo zamrčel ( když mi leze do záběru a je to opravdu nevhodné) nacož ona začne, že co by za to jiní dali apod. I mi nezapomněla říct, že její bývalý s tím jejim neustálým otravovaním problém neměl. Nejhorší je, že ji miluji, ona je opravdu neskutečně skvělá osoba, byla by skvělá matka apod. Ale já v poslední době přemýšlím co s tím mám dělat, opravdu už se to nedá vydržet. Moje bývalé přítelkyně se takhle nechovaly.Jsme spolu přes rok a ona se chová jako 15tiletá pubertačka, která je s někým měsíc a vyžaduje každých 5 minut pusu.
Myslíte si, že se to změní? Popřípadě, co jí mám říct, aby se neurazila? Několikrát jsem jí vážně naznačil, že už jí mám dost a ona stejně nedá pokoj a pořád si jede to svoje.
A nepište mi, že mám být rád za to co mám, já jsem rád, proto to taky chci řešit. Ale když nemáte 10 minut klidu, tak se to vážně nedá.

Tvoje přítelkyně je citově a duševně nezralé malé dítě. Bude asi dost nepoužitelná.
S takovou příšerou bych nebyl ani 5 minut. Fuj.
Pitomoučká stíhačka, a jako přísavka na pověšení ručníku.
Bič a pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.23 08:33

Ozkoušeno

Nevím jestli je to ještě aktuální, ale řekněme ze já byla jako slečna, přítel to vyřešil fikaně :D byl ještě otravnejsi, na obrátkách to nabíralo díky rozdílu ve fyzickém vzrůstu, chvilkami se tím podle mě hlavně bavil, takže to i vytunil, viz nenechal mě chvíli na pokoji, furt po mě lezl, stěhoval mě, odnasel mě například z kuchyně když jsem vařila, když jsem chtěla ležet na zádech otočil mě na břicho, strkal obličej 2 Cm od mého kdykoliv to šlo. Ze začátku to byla sranda a líbilo se mi to, ale jak píše autor, dlouhodobě se to nedá. A potřeba neustálého kontaktu mě nějak přešla. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 09:11

Znam osobne zenskou, co to takhle ma, je ji pres 45 let, s pritelem je tri roky a neustale po nem leze, hladi ho a liba. Vsem to leze na nervy, nikdo se s nimi nechce moc stykat, je to strasne neprijemne (nam). Pritel to trpi. Spi na nedne posteli pod jednou perinou 8o (pritom maji samozrejme dve)
Je na nem doopravdy zavisla, chce s nim byt nonstop, ale hlavne - pokud on se zachova jinak nez ceka, tak se ona hrouti, krokodyli slzy atd. Vycvicilo ho to delat presne to co chce, at ma klid. Plus je velice naruziva, sex ne denne, ale i vickrat denne. My s nimi semtam nekam jdem a po kazdem setkani si rikame, ze to bylo naposledy :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja jen - ze nekoho to neorejde ani vekem :nevim: ani casem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21111
2.3.23 09:24
@Karamba2020 píše:
Dotěrné štěňátko :-) Chvíli je to roztomilé, ale pak to začne být spíš na obtíž Taky by mi to vadilo, chápu tě. Promluvte si, ještě jednou, v klidu, ale důrazně. A domluvte si heslo. Nějaké slovo, které když vyřkneš, ona pochopí, že to přehání, a stáhne se, aniž by se ovšem urazila.

třeba „Konečně jdi už dopr.dele, ty otravná krávo“ :mrgreen: :mrgreen:

Pardon, vím, že je to stará debata, ale nemohl jsem si puberťácky pomoct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.3.23 09:29
@Pompeliska píše:
Nevím jestli je to ještě aktuální, ale řekněme ze já byla jako slečna, přítel to vyřešil fikaně :D byl ještě otravnejsi, na obrátkách to nabíralo díky rozdílu ve fyzickém vzrůstu, chvilkami se tím podle mě hlavně bavil, takže to i vytunil, viz nenechal mě chvíli na pokoji, furt po mě lezl, stěhoval mě, odnasel mě například z kuchyně když jsem vařila, když jsem chtěla ležet na zádech otočil mě na břicho, strkal obličej 2 Cm od mého kdykoliv to šlo. Ze začátku to byla sranda a líbilo se mi to, ale jak píše autor, dlouhodobě se to nedá. A potřeba neustálého kontaktu mě nějak přešla. 8o

Tvl, tak přítel zvolil naprosto nejelegantnější řešení, dát popapat vlastní polívčičky hodně lidí vyléčí :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
2.3.23 13:34
@Nickjmeno píše:
Jsme spolu 5 let a vzdycky na gauci sedime vedle sebe, nebo si dáme pusu když kolem sebe projdem, nevidim na tom nic špatnýho :nevim: jestli ti to vadí a ona to vyhledává, tak to do budoucna může být docela problém

Pokaždé když kolem sebe projděte??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí