Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Co takhle čtu, tak jsem pochopila, že nabízí produkty různých společností…mě by to i zajímalo a prej se tady u nás něco bude otvírat a já hledám práci, proto se ptám…@LadyLada…jen mě zajímá jestli to funguje na formě provizí a zda se to pak nějak vrací či zda se prostě na tom dá prodělat místo vydělat…já v inzerátu četla teda že je nějaký plat fixní a prej se dá dělat i na smlouvu ne jen na žl tak nevim…mám to zkusit???
Jsem realista a jelikož mám finance na měsíc jen tak tak myslím, že by mě to i zajímalo a uměla i vybrat pro lidi to nejlepší…případně nic neuzavírat…já sem člověk kterej když něčemu sám nevěří rozhodně by to nedoporučil dál, ale nevim jak to je doopravdy…a právě nerozumim těm negativům když vlastně za to „jakoby“ nemůže ta společnost bud za to může podle mě daná instituce (třeba konkrétní banka) a nebo člověk, který podepsal něco nevýhodného…pletu se nebo sem úplně mimo???
Dovolím si rekapitulaci:
Řekla bych, že je to tak od všeho kousek a je právě a jen na tobě, jak se v tom zorientuješ a naučíš pohybovat. Za to tě de facto klient přes zprostředkovatele a finanční ústav platí.
Asi jsem to špatně napsala…našla jsem inzerát na ovb a prý mají fixní složku platu a benefity a měla bych jít na pohovor…a nevím zda to mám zkusit…a řeším jestli celkově OVB je špatný krok a otázky z tvého pátého bodu kde je chyba??? ![]()
Známá mě do OVB uvrtala. Šla jsem na školení, cca 2×. Když mi řekli, ať si své známé rozdělím do 3 skupin na ty, které vídám, málo vídám a nestýkám se a podle toho je začala oslovovat (začít s těmi, které nevídám) a vyptávat se a nabízet jim produkty, zjistila jsme, že toto není pro mě! Přemlouvat své kamarády nebo rodinu? Nikdy! bylo to těsně před certifikací, abych mohla dostat ŽL. K certifikaci jsem dostala štos papírů s otázkami (ABC) s vyznačenou správnou odpovědí a bylo mi řečeno, že toto udělá každý! Ještě ten štos někde u našich mám ![]()
Dobrý den,
chtěl bych od někoho objektivně zjistit, jaká je firma OVB, kolik se dá v průměru za první 3 měsíce vydělat (sice vím, že podle šikovnosti, ale to je moc obecný pojem, myslím přibližně v Kč). Dále bych chtěl zjistit, zda-li se vracejí provize. Poslední velmi důležitá věc, je u kritiků společnosti, zda-li tu můžou napsat konkrétní jméno, kdo je koučoval i ty, kteří si tuto firmu vychvalují, také kdo je koučoval. Ještě bych chtěl zjistit, recenzi na slečnu Veroniku Lev,,, kdo zde dělal, tak ji třeba zná, nechci psát celé jméno (negativní či pozitivní).
Velmi děkuji za rychlé odpovědi.
PS: velmi důležité
@Holma tak ted to asi dost zpřísnili, byla jsem na pohovoru, kde jsem jasně řekla, že nechci něco lidem nutit vnucovat a tak…pán byl ochotnej, ale chtěl toho po mě vědět dost…taky jsem tam s ním mluvila o všem co jsem si našla tady na emimi a na jejich stránkách i na fb a na všechno mi odpověděl dokonce prý dost zpřísnily vstupní pohovory právě proto, aby tam nemohl být každej „neuměl“, nicméně prej mi ještě zavolá, tak uvidím a dám zas vědět ![]()
Ahoj všichni. Čtu tady mnoho různých příspěvků a všelijakých názorů na OVB.. Pracuji u OVB již několik let, předtím jsem pracoval přímo u pojišťovny a musim říci z praxe jedno. Není pravda, že poradce dává osekané produkty, než by jste dostali v pojišťovně. Je to o lidech. Já jako poradce klientovi předložím nabídku, kterou ale také pro něj dostanu z pojišťovny. Pak ale záleží na poradci, jestli se spokojí s touhle nabídkou ( první nabídku dává každá pojišťovna pro klienta vždy tu dražší - byznys) nebo se opravdu chopí své pozice a zařídí nemapé slevy. Chci tím říci jedno. Finanční poradenství jako takové má obrovskou důležitost. Lidé tím ušetří nejen peníze, ale hlavně i čas a nervy. A je jedno, u jaké firmy pracujete. Já jsem spokojen u OVB, ale ne díky tomu, jaká je to firma, protože já si tvořím firmu svoji. Ale proto, neboť u OVB v ředitelských pozicích pracuje mnoho chytrých a vzdělaných lidí, kterých si vážím a dávají mi inspiraci do života. Každá firma je o životním stylu. Pokud to takto přijmete, budete dobrým poradcem. Pokud ne, je jedno, u jaké firmy budete, všude to budete kazit a hanobit ten pravý smysl této práce. Proto říkám, za firmu OVB, ano, doporučuji, ale vyberte si správné ředitelství, protože ne všude to funguje opravdu správně a vyberte si správného vedoucího, protože s ním budete blízce spolupracovat a pokud si nesednete, nebudete nikdy spokojeni a nikdy poradenství nepochopíte…Držím palce
Dobrý den,
na Váš dotaz odpovím lehce…nikdy si nezačínejte s OVB..byla jsem poradkyní 3 roky a teď už u ní nepracuji 3 roky a OVB mě připravila skoro o 150000 Kč za storna. takže moje rada zní : dávejte si velký pozor s kým máte co do činění.
Dobrý den,
za první 3 měsíce si nevyděláte ani korunu protože se školíte a čekáte na povolení od ČNB
Bohužel moje zkušenost s OVB byla dost katastrofální a když zjistíte, že Vás to víc stojí než vyděláte jdete od toho pryč. Další věc je, že díky této bandě pofidérních lidí máte na krku exekuci. takže pokud se necháte ukecat tím, že kolega má byt 10+1 a celý den hraje golf a jen mu tečou peníze za ovce pod ním tak přeji pevné nervy až prokouknete celý systém. je to prachsprostá lež od začátku až do jejich špinavého konce.
Souhlasím s Vámi jsou to prachsprostí lháři a já jsem si taky naběhla…
Pracovníci OVB - namistrovaní mladí lidé, auto minimálně BMW, myslí si o sobě, že jim patří celý svět
Dobrý den a co storno konto? Odvádíte tam část provizí, právě pro případ rušení smluv a tím by to mělo být zajištěné, nebo ne?
OVB mě připravila o spoustu peněz -přes jeden milion korun a nemůžu nic dělat. všichni se tváří že o nic nejde…přímo pan Škorpil se může jít klouzat. Připravuji na něj žalobu.
Pokud chcete opravdu ukončit tuto kvalitní a velice kladně hodnocenou práci jen do toho..Čím dříve tím lépe. Jen Vás poprosím aby jste Vaše klienty předal v řádném stavu Vašemu nadřízenému aby Vám na to později nepřišli storna..to by Vám teprve uškodilo. Pokud jste opravdu tak naivní, že si myslíte že v dnešní době najdete lépe hodnocenou práci..tak Vás ujistím že jste mimo realitu. Jinak Vám popřeji hodně zdaru a hlavně hodně finančních možností..
@queeek píše:
Dobrý den,
za první 3 měsíce si nevyděláte ani korunu protože se školíte a čekáte na povolení od ČNB
Je mi líto Vaší přiblblé situace..a na školení od ČNB NEČEKÁTE ona čeká na Vás..:D a jen tak mimochodem..víte jak funguje MLM?..protže jestli jo tak by jste s enedivil že první 3 měsíce nemáte ani korunu..funguje to totiž tak že vy navkládáte energii a především čas do podnikání a později se teprve vygenerují nějaké finanční prostředky. Jinak tedy se budu opakovat je mi líto Vaší stupidity.!..Já osobně už jsem měla na ruce 25.500,–Kč už po měsíci a půl. a ještě dodatek..tyto přihlouplé věci které tu píší lidé kteří zřejmě nerozlišují OSVČ a zaměstnání jsou zcela nepravdivé a pouze škodí lidem kteří chtějí být víc než pouhé hovno!..tímto se s Vámi loučím.