Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše: Více
Ano, nejspíš jsem udělala hodně chyb. Např. jsem si měla sehnat lepšího právníka.
@Janča6 píše: Více
a už je to promlčené? třeba by se s tím dalo ještě něco dělat…
Tak aspoň to
snad se jí i ta psychika jednou srovná.
hlavně si nic nevyčítej. On se ten řidič v reálu stejně potrestal. Věřím, že to bude mít navždy před očima. Třeba i takové vysvětlení by jí pomohlo. Určitě děláte co můžete. ![]()
Nevím, stalo se to v dubnu 2022. Ale my už asi nemáme sílu to znovu řešit. A taky se fakt bojím. Protože v tom evidentně má prsty někdo vlivný.
Vůbec si netroufnu říct co by bylo dobré dělat. Jít až na dřeń, hnát to co nejvýš, nebo to nechat být a jít už jen za tím, aby se dcerka uzdravila netrápit ji dál nějakými soudy.
ale to přece nemusí být vůbec pravda…nezkusila jsi žádný opravný prostředek, tak jak víš, že někdo vlivný v tom má prsty?? a ty dosáhnou až na krajské státní zastupitelství?
nemyslím to zle, ale přijde ti lepší, když malé dítě to komentuje slovy, co jsi uvedla? že on si jen tak jezdí a ona…to má asi od vás že? to pro ni musí být mega psychicky náročný a možná hlavně kvůli tomu bych to takto nenechala…
@anavi13 píše: Více
Ale prd. Kdyby měl svědomí, tak by se zachoval jinak. Promiń, ale na tohle už dávno nevěřím. Ten je maximálně tak rád, že z toho vyklouznul.
To nemá od nás, to má od sebe. Já před ní takové věci neříkám. A ona je hodně chytrá, hodně věci analyzuje.
Máš pravdu, že jsem nezkusila GIBS ani OVK. O OVK jsem ani nevěděla.
@Anna766 píše: Více
Já asi tomu chci věřit. I když on nejspíš ani neví, že má chudák holka psychické potíže ![]()
Z tohohle jsem dávno vyrostla, tihle hajzIi se bojí tak leda o sebe.
@Anna766 píše: Více
Přesně tak, tento člověk svědomí nemá. A dceři to nebudu nalhávat, stejně by mi nevěřila. Už když jsem viděla, jak se tvářil na policejních fotkách po nehodě, tak mi bylo jasné, že ho to ani trochu nemrzí. A kdyby měl svědomí, tak by přijal zodpovědnost.
Nejspíš to neví. Možná ani kolik měla zlomenin a dalších zranění a že skončila na ARO. Ale stejně si myslím, že by mu to bylo jedno. Je to zlý člověk.
Tak s tímto se žije hůř než s tím, že nebyl potrestán.
já chápu, že jste to nehnali dál. Vím jak jsem se cítila, když jsem seděla u syna na ARO já. Jak jsem chtěla, aby vše bylo rychle za námi. Ani pořádnou stížnost jsem nenapsala. Nebyla síla. Řešit něco tak vážného jako vy si absolutně neumím představit. Udělali jste prostě maximum, které bylo v ten moment ve vašich silách.
Co tam jako smrdí? Pokud by do toho nešli, sorry, ale nejsou to dobří právníci. Byla jsem svědkem dopravní nehody, kdy paní na přechodu srazila holčičku. A to tam ani nebyl semafor a ta holčička tam vběhla, přímo před auto. Viník byla i řidička vozidla.