Paradoxy hodných lidí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14727
10.2.25 13:04
@Keyllah píše: Více

Ano, nejspíš jsem udělala hodně chyb. Např. jsem si měla sehnat lepšího právníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
10.2.25 13:05
@Janča6 píše: Více

a už je to promlčené? třeba by se s tím dalo ještě něco dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24335
10.2.25 13:07

Tak aspoň to :hug: snad se jí i ta psychika jednou srovná. :hug: hlavně si nic nevyčítej. On se ten řidič v reálu stejně potrestal. Věřím, že to bude mít navždy před očima. Třeba i takové vysvětlení by jí pomohlo. Určitě děláte co můžete. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
10.2.25 13:08

Nevím, stalo se to v dubnu 2022. Ale my už asi nemáme sílu to znovu řešit. A taky se fakt bojím. Protože v tom evidentně má prsty někdo vlivný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149000
10.2.25 13:11

Vůbec si netroufnu říct co by bylo dobré dělat. Jít až na dřeń, hnát to co nejvýš, nebo to nechat být a jít už jen za tím, aby se dcerka uzdravila netrápit ji dál nějakými soudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
10.2.25 13:11

ale to přece nemusí být vůbec pravda…nezkusila jsi žádný opravný prostředek, tak jak víš, že někdo vlivný v tom má prsty?? a ty dosáhnou až na krajské státní zastupitelství? :think: nemyslím to zle, ale přijde ti lepší, když malé dítě to komentuje slovy, co jsi uvedla? že on si jen tak jezdí a ona…to má asi od vás že? to pro ni musí být mega psychicky náročný a možná hlavně kvůli tomu bych to takto nenechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149000
10.2.25 13:12
@anavi13 píše: Více

Ale prd. Kdyby měl svědomí, tak by se zachoval jinak. Promiń, ale na tohle už dávno nevěřím. Ten je maximálně tak rád, že z toho vyklouznul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
10.2.25 13:17

To nemá od nás, to má od sebe. Já před ní takové věci neříkám. A ona je hodně chytrá, hodně věci analyzuje.

Máš pravdu, že jsem nezkusila GIBS ani OVK. O OVK jsem ani nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24335
10.2.25 13:17
@Anna766 píše: Více

Já asi tomu chci věřit. I když on nejspíš ani neví, že má chudák holka psychické potíže :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149000
10.2.25 13:18

Z tohohle jsem dávno vyrostla, tihle hajzIi se bojí tak leda o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
10.2.25 13:19
@Anna766 píše: Více

Přesně tak, tento člověk svědomí nemá. A dceři to nebudu nalhávat, stejně by mi nevěřila. Už když jsem viděla, jak se tvářil na policejních fotkách po nehodě, tak mi bylo jasné, že ho to ani trochu nemrzí. A kdyby měl svědomí, tak by přijal zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
10.2.25 13:21

Nejspíš to neví. Možná ani kolik měla zlomenin a dalších zranění a že skončila na ARO. Ale stejně si myslím, že by mu to bylo jedno. Je to zlý člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24335
10.2.25 13:27

Tak s tímto se žije hůř než s tím, že nebyl potrestán. :( já chápu, že jste to nehnali dál. Vím jak jsem se cítila, když jsem seděla u syna na ARO já. Jak jsem chtěla, aby vše bylo rychle za námi. Ani pořádnou stížnost jsem nenapsala. Nebyla síla. Řešit něco tak vážného jako vy si absolutně neumím představit. Udělali jste prostě maximum, které bylo v ten moment ve vašich silách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10931
10.2.25 13:29

Co tam jako smrdí? Pokud by do toho nešli, sorry, ale nejsou to dobří právníci. Byla jsem svědkem dopravní nehody, kdy paní na přechodu srazila holčičku. A to tam ani nebyl semafor a ta holčička tam vběhla, přímo před auto. Viník byla i řidička vozidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
10.2.25 13:29

Děkuji :hug:

A jak jste na tom, už zdraví a ve středu nastoupíte do Motola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová