Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
16.11.11 22:27
Káčulko jsem z Opatovic, už jsem to asi psala, ale je to dýl a dělám v Pardubkách. Malej se na sourozence hrozně těší, chtěl by bráchu, aby byl jako on, aby ho mohl všechno naučit a měl jeho hračky…dokonce jednou večer brečel, že jeho pokojíček a hračky přijdou vniveč, když to bude holka, bylo mi ho hrozně líto. Ale myslím, že jsme mu vysvětlili, že je jedno co to bude, že i holky jsou na něco užitečný.. ale stejně kluk u něj vyhrává, tak uvidíme ve čtvrtek :palec:
Káčulaa píše:
caretka píše: Šimon je zářijovej, takže je taky třeťák, jinak já mám termín začátkem dubna, tak uvidím, jestli se na podruhý mimi umoudří a půjde na nebo před termínem, vůbec by mi to neva. Jsem s odstupem času klidnější..asi fakt věkem, ale až budu před termínem, asi už tak klidná a vyrovnaná s tím co mě čeká nebudu, uvidím.
Káčulaa píše:
caretka píše:
Holky krásné fotečky vás i dětiček. Lyri už to bude věř!! :palec: Posílám taky sebe s odrostencem 9,5roku Šimonek
a koukám, že jsi i tak nějak asi v dubnu rodících maminek, co? Já jsem v dubňátkách, ale rodit budu určitě na konci března, já se přenášení nebojím, já Lucku rodila přesně na termín, dana o chvilku dřív, nevím, 4 dny? a Verunku týden před termínem
tak to jsme na tom stejně, jak s emalej těščí na sourozence? A odkud jsi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
16.11.11 22:40
tak misutko v plné kráse. Známe se?
misutka píše:
Ahoj holky, fotky fakt krásné, ty caretko, příjdeš mi povědomá :wink: , dej bez brýlí :-D .

Káčulo to mě je moc líto s Verunkou :-( . Děti máš pěkné, skoro dospělácké, co? To je už takový pošťuchování, zatím si nedokážu holky představit v tomhle věku :-D . Se budou rvát, řvát- jako teď :wink: .

Holky jsou dračice, konečně obě spí, uvidím, na jak dlouho.Jdu zatím uklidit, zatím pa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
16.11.11 23:37
caretka píše:
Káčulko jsem z Opatovic, už jsem to asi psala, ale je to dýl a dělám v Pardubkách. Malej se na sourozence hrozně těší, chtěl by bráchu, aby byl jako on, aby ho mohl všechno naučit a měl jeho hračky…dokonce jednou večer brečel, že jeho pokojíček a hračky přijdou vniveč, když to bude holka, bylo mi ho hrozně líto. Ale myslím, že jsme mu vysvětlili, že je jedno co to bude, že i holky jsou na něco užitečný.. ale stejně kluk u něj vyhrává, tak uvidíme ve čtvrtek :palec:
Káčulaa píše:
caretka píše: Šimon je zářijovej, takže je taky třeťák, jinak já mám termín začátkem dubna, tak uvidím, jestli se na podruhý mimi umoudří a půjde na nebo před termínem, vůbec by mi to neva. Jsem s odstupem času klidnější..asi fakt věkem, ale až budu před termínem, asi už tak klidná a vyrovnaná s tím co mě čeká nebudu, uvidím.
Káčulaa píše:
caretka píše:
Holky krásné fotečky vás i dětiček. Lyri už to bude věř!! :palec: Posílám taky sebe s odrostencem 9,5roku Šimonek
a koukám, že jsi i tak nějak asi v dubnu rodících maminek, co? Já jsem v dubňátkách, ale rodit budu určitě na konci března, já se přenášení nebojím, já Lucku rodila přesně na termín, dana o chvilku dřív, nevím, 4 dny? a Verunku týden před termínem

To je pěkný, bude mít radost i ze sestřičky, my když jsme domů přišli a věděli jsme, že je to holčička, tak jsme byli mo crádi, všichni chtěli holčičku a udělali jsme si srandu, že je to kluk, tak Lucka řekla, že to nevadí, hlavně když bude v pořádku a Daneček s erozbrečel, že chce holčičku, tak jsme rychle řekli, že je to ségra…ale u mich je to hodně dané tím, že byly oba zvyklý na Verunku, že si hladily bříško a verunka to, či ono, tak je to další holčička, tak jsou rádi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.11.11 00:39
já vím, všechno bude v pořádku uvidíš :hug:
Káčulaa píše:
caretka píše:
Káčulaa píše:
Káčulaa píše:
caretka píše:
To je pěkný, bude mít radost i ze sestřičky, my když jsme domů přišli a věděli jsme, že je to holčička, tak jsme byli mo crádi, všichni chtěli holčičku a udělali jsme si srandu, že je to kluk, tak Lucka řekla, že to nevadí, hlavně když bude v pořádku a Daneček s erozbrečel, že chce holčičku, tak jsme rychle řekli, že je to ségra…ale u mich je to hodně dané tím, že byly oba zvyklý na Verunku, že si hladily bříško a verunka to, či ono, tak je to další holčička, tak jsou rádi :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.11.11 09:14

Káčul, já ti nevím, možná jsme se někde potkaly, ale opravdu nevím. A ty jsi odkud? Omlouvám se, jestli to sem někam psala, nepamatuju si (rodičovská skleróza :mrgreen: ).

caretka: ty mě příjdeš povědomá pořád, ale taky nevím. Jinak moc krásná fotka :srdce:

Anet, copak že nepíšeš, jsi ještě 2v1?? Dej vědět! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.11.11 10:15

Ahojda, nenééé, pořád 2v1, večer jsme ho zkusili popohnat :oops: , no ale účinek to mělo jen ten, že jsem spala jak zabitá celou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.11.11 10:19

Anet, aspoň něco pozitivního :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.11.11 13:56
lyrica píše:
Ahojda, nenééé, pořád 2v1, večer jsme ho zkusili popohnat :oops: , no ale účinek to mělo jen ten, že jsem spala jak zabitá celou noc :lol:

:mrgreen: :palec: jak píše womanz, aspoň něco pozitivního :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
17.11.11 18:01
misutka píše:
Káčul, já ti nevím, možná jsme se někde potkaly, ale opravdu nevím. A ty jsi odkud? Omlouvám se, jestli to sem někam psala, nepamatuju si (rodičovská skleróza :mrgreen: ).

caretka: ty mě příjdeš povědomá pořád, ale taky nevím. Jinak moc krásná fotka :srdce:

Anet, copak že nepíšeš, jsi ještě 2v1?? Dej vědět! :huban:

Pardubice - Dukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
17.11.11 18:02
lyrica píše:
Ahojda, nenééé, pořád 2v1, večer jsme ho zkusili popohnat :oops: , no ale účinek to mělo jen ten, že jsem spala jak zabitá celou noc :lol:

my chrápali dnes do půl 11 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.11.11 19:08

Tak vás pobavím..pupík 41tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
17.11.11 19:40
lyrica píše:
Tak vás pobavím..pupík 41tt :lol:

Krásná fotka, opravdu nádherná…sluší ti to a malému je tam dobře, ten si tam ještě asi pobude :lol: :lol:
Dělám si srandu, ale už máš pořádný břuch :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
17.11.11 19:41

Díky :huban:
Už měří 112cm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
17.11.11 20:38
lyrica píše:
Díky :huban:
Už měří 112cm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak se změř ještě přes prsa, břicho a zadek, napiš míry 100-120-80 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.11.11 20:55
děkuji. Možná jestli chodíš do Alberta??
misutka píše:

Anet, copak že nepíšeš, jsi ještě 2v1?? Dej vědět! :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová