Partner, hospody a kamarádi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
14.11.16 20:21
@Anonymní píše:
Už jsem měla, ale nikdy ne o tolik staršího.
Ja vím, chápu to, myslis, že to je moc, chtít být pro toho druhého to nejdůležitější? Tak to asi bohužel náročná jsem, ale myslím si, že když dva tvoří pár a chtějí fungovat, tak by měli chtít být prvotně spolu. :nevim:
Právě teď nevím, jestli je to ten pravý, nebo přehráním :?

Tak co je nejdůležitější, na tom nezáleží, důležité je, aby jste si rozuměli, byli si ve všem oporou, uměli vyřešit jakýkoliv problém, hlavně komunikovat spolu, prostě být zajedno. Vztah je hlavně o důvěře. Dej tomu čas, jestli je to ten pravý. A můžu se zeptat o kolik je starší? Možná v tomhle bude kámen úrazu, třeba právě nevyhovuje věkový rozdíl a nemusíte si nikdy rozumět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 20:45
@Šárka91 píše:
Tak co je nejdůležitější, na tom nezáleží, důležité je, aby jste si rozuměli, byli si ve všem oporou, uměli vyřešit jakýkoliv problém, hlavně komunikovat spolu, prostě být zajedno. Vztah je hlavně o důvěře. Dej tomu čas, jestli je to ten pravý. A můžu se zeptat o kolik je starší? Možná v tomhle bude kámen úrazu, třeba právě nevyhovuje věkový rozdíl a nemusíte si nikdy rozumět.

O 14 let.. nikdy mi ten věkový rozdíl nepřišel.
Ale teď si říkám, jestli by mladší partner nebyl snaživější, nebo jak bych to napsala…
Ale zase jinak je starostlivý, pořád se ptá jk mi je, uvařil dceři večeři, ( tu mám z předchozího vztahu) má ho ráda, dělal s ní i úkoly. Za to si ho moc vážím.
Jen si s ním nedokážu nějak představit druhé dítě, které bch do budoucna určitě chtěla.
On žádné nemá.

• Citovat
  • Upravit
647
14.11.16 20:56
@Anonymní píše:
O 14 let.. nikdy mi ten věkový rozdíl nepřišel.
Ale teď si říkám, jestli by mladší partner nebyl snaživější, nebo jak bych to napsala…
Ale zase jinak je starostlivý, pořád se ptá jk mi je, uvařil dceři večeři, ( tu mám z předchozího vztahu) má ho ráda, dělal s ní i úkoly. Za to si ho moc vážím.
Jen si s ním nedokážu nějak představit druhé dítě, které bch do budoucna určitě chtěla.
On žádné nemá.

No, já osobně bych o tolik staršího nechtěla. Teď Ti to možná nepřijde tak hrozné, ale za pár let to může být horší. Tím tě nechci od něj odrazovat :mrgreen:. Asi bych to ale důkladně zvážila, už kvůli tomu dítěti, to je taky mimochodem problém, pokud si to nedokážeš představit. A on by dítě chtěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 21:06
@Šárka91 píše:
No, já osobně bych o tolik staršího nechtěla. Teď Ti to možná nepřijde tak hrozné, ale za pár let to může být horší. Tím tě nechci od něj odrazovat :mrgreen:. Asi bych to ale důkladně zvážila, už kvůli tomu dítěti, to je taky mimochodem problém, pokud si to nedokážeš představit. A on by dítě chtěl?
Říkal, že chtěl, do budoucna. No, mně je 24.
Jako vypadá mladě, není to žádný paprda, ale taky poslední dobou myslím na to, jak to bude až mne bude 36 a jemu 50. Aby pak nebyl ten nerudný dědek. Když já budu celkem mlada ještě…
  • Citovat
  • Upravit
647
15.11.16 09:04
@Anonymní píše: Říkal, že chtěl, do budoucna. No, mně je 24.
Jako vypadá mladě, není to žádný paprda, ale taky poslední dobou myslím na to, jak to bude až mne bude 36 a jemu 50. Aby pak nebyl ten nerudný dědek. Když já budu celkem mlada ještě…

Právě, z toho důvodu bych taky nechtěla o tolik staršího. Jsi ještě mladá, nicméně ať je tvé rozhodnutí správné :). Budu na tebe myslet a klidně se mi ozvi i do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.16 14:42
@Šárka91 píše:
Právě, z toho důvodu bych taky nechtěla o tolik staršího. Jsi ještě mladá, nicméně ať je tvé rozhodnutí správné :). Budu na tebe myslet a klidně se mi ozvi i do SZ.

Díky moc :kytka:
Uvidim jak to bude dále no. Dneska je úplně zlatej, ale pak jednou za čas udělá něco, čím mě fakt vytočí a zaskočí.
Ozvu se, dekuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1
30.4.17 21:32

Hospoda na prvnim miste

Ahoj holky. Nepatrim moc mezi lidi co si nejak verejne stezuji, ale prosim. Nemate nekdo kontakt na nejakeho dobreho psychologa v okoli zlina? Jsem uz na dne sil a potrebuju si s nekym promluvit. Moc dekuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí