Partner, hospody a kamarádi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.10.15 03:48

Ahojky nebo spis dobre ranko :) ano to by mi teda vadilo v tuhle dobu obzvlast kdyz cekate mimi by tu mel pro tebe byt a ne ti pridelavat starosti. A ty se nenervuj mysli hlavne na sebe jestli nekdy neni schopnej se ani dostat domu neni tvuj problem. A prosim te pises ze nechodi na pivo casto-tj 4-5× tydne? ja jen jestli ses neupsala protoze to mi teda casto prijde :) a ta bezohlednost ze ti to jen oznami a pak nereaguje je na par facek! mel by byt co nejvic s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.15 03:51

Nebo jeste posledne, kdyz se neozval a sel v 9 vecer na jedno, pak psal, ze da jeste jedno a jede a prijel v pul 5, ze ho opili kamaradi, ze v te hospode nechtel sedet tak dlouho..jenze hospoda zavira ve 12, nez jsem otehotnela, obcas jsme tam zasli, tak z nej vypadlo, ze byli jeste nekde v klubu a reci jak ram nechtel, jak ho tam zatahli, jak se tam vlastne nudil. Ja nevim je problem napsat chlapum, hele zlato kluci razi jrste do klubu sel bych, tak dojdu pozdeji. Je ti ok. Proc musi mlzit..ja nejsem stihacka co zakazuje, ze se chlap od ni nesmi hnout, ale jak tohle chovani pusobi, ze..jsem si vedima jen jedne chyby, ze spatne spim, tudiz neusnu treba v 11 a nespim do rana, tak proste kdyz se probudim po ocku sleduji cas..nez jsem otehotnela, stvalo me to, ze neumi napsat ze razi dal, e neresila jsem to, jen jsem podvedome cekala a nic v haji, ale jak pisu, max jsem mu rekla, mohl si napsat..ale zas, kdyz mi dispely clovek napise udu na par do 12 doma a prijde v 6 rano..tak jedine co chci je jak to delam ja, jdu ven nevim kdy se vratim pa nebo kdyz to neplanuji napsat rozjelo se tio, pobudu dyl..at druhy nema starost, ze mel byt doma ve 12 a je skoro rano. Jasne ze vas napadne, ze nejspis se bavi, ale furt to hloda a prijde mi to jako slusnost..

• Citovat
  • Upravit
31.10.15 03:55

Jako to te obdivuju ja uz bych mu za to nekolikrat udelala poradnej cirkus :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.15 03:56
@Jsoutrirano píše:
Ahojky nebo spis dobre ranko :) ano to by mi teda vadilo v tuhle dobu obzvlast kdyz cekate mimi by tu mel pro tebe byt a ne ti pridelavat starosti. A ty se nenervuj mysli hlavne na sebe jestli nekdy neni schopnej se ani dostat domu neni tvuj problem. A prosim te pises ze nechodi na pivo casto-tj 4-5× tydne? ja jen jestli ses neupsala protoze to mi teda casto prijde :) a ta bezohlednost ze ti to jen oznami a pak nereaguje je na par facek! mel by byt co nejvic s tebou

To melo byt do mesice ne tydne :)) ale i tak je to dost :D kdyz v tydnu se skiro nevidime a sem tam zajde, plus patky hlavne..ale zas, konci v 10 v praci vetsinou a jdou po ni do 1, to beru, ale obcas i dyl jako dnes. Spis me stve to tim ze je ta so volna, ze je i so v haji, unaven obcas mirna kocovinka..co s nim, pak jen ne a zas cely nanivo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.15 04:00
@Jsoutrirano píše:
Jako to te obdivuju ja uz bych mu za to nekolikrat udelala poradnej cirkus :pankac:

Ja se snazim byt tolerantni. On je jinak zlaty. Konci dost pozse v praci, moc se nikam nedostane pres tyden. Vikendy se snazi byt se mnou, ale so je zabita po patecni hospode, cili he doma to tak jedine..driv jsme chodili spolu, ale ja jak ted nikam nemohu, stve me to..zas bych byla rafsi at si vyrazi v so odpo s kamisem a vecer spolu nez furt nekde v noci a druhy den mrtvy..

• Citovat
  • Upravit
31.10.15 04:00

No jasny a vikend je pryc skoro nez se milostpan da dohromady..to jsem na nej zvedava az se mimi narodi :roll: fakt jak se znam tak jestli to takhle dela dlouho tak bych mu proste delala zle je slusnost dat vedet, nemusi slidit tak casto a ma bejt hlavne s vama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.15 04:05

Hlavne nesnasim hispody, radsi at si vyrazi odpo s kamisem na fitbal ci kina nez v noci trajdat za pivem. Nereknu kdyby nejaky koncert ci tak..ja hlavne nerada v noci sama. Padaj na me uzkosti a depky, bojim se ze rodim :) pres den se clovek zabavi a kdyz se neozve, neusnu a je to taak dlouhe. Jinak uz napsal, ze to neplanoval, ale uz jede. Aspon ze je strizliv :)

• Citovat
  • Upravit
2038
31.10.15 05:41

Tak hlavne se kvuli nemu nestresuj. Pri nejhorsim existuji taxiky. Ja osobne si myslim, ze chlapi tohle proste neresi jestli o ne mame strach. Mne kdyz pritel rekne ze dorazi v 1 tak 100% vim ze v 1 nedorazi :D. Uz to neresim. Nastesti chodi ven opravdu hodne malo. Kazdy patek by mi to dost vadilo ale to mu budes muset durazne rict. Uvidis az se male narodi. To se mu uz treba nebude chtit nekam chodit nebo si to priste rozmysli az ho v sobotu rano mimco vzbudi. A nezlob se ale trosku jako stihacka mi pripadnes :(. Prestan mu porad psat kdy dorazi a dej mu to dalsi den sezrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
31.10.15 06:21

No 4-5× tydne je dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
31.10.15 06:52
@Tarjei píše:
No 4-5× tydne je dost…

pak to opravila, že do měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.15 06:58

Muj ex taky takhle chodil domu, s tim rozdilem, ze vzdy byl z 85 procent opili…,chvili jsem to tolerovala, take po nem chtela, kdyz se zdrzis napis…,myslela jsem, az prijde mimco, bude vic doma, kdepak, akorat ho snad na rok omezila nemoc u ktere se pit nemuze.Pak se meprestaly navstevy hospod a nonstopu libit, dala jsem mu to pocitit. A protoze nejspis pro neho jsou dulezitejsi navstevy hospod pred rodinou, rozhodl se, ze nas opusti.Ted ma holku co s nim vymeta kde co…,ale to taky vecne nemuze bavit :hug:

• Citovat
  • Upravit
6611
31.10.15 08:52
@mojmira píše:
pak to opravila, že do měsíce :)

popravdě podle toho psaní a pletení nesmyslů mám pocit jako by bylo pod vlivem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
31.10.15 08:53
@Anonymní píše:
Muj ex taky takhle chodil domu, s tim rozdilem, ze vzdy byl z 85 procent opili…,chvili jsem to tolerovala, take po nem chtela, kdyz se zdrzis napis…,myslela jsem, az prijde mimco, bude vic doma, kdepak, akorat ho snad na rok omezila nemoc u ktere se pit nemuze.Pak se meprestaly navstevy hospod a nonstopu libit, dala jsem mu to pocitit. A protoze nejspis pro neho jsou dulezitejsi navstevy hospod pred rodinou, rozhodl se, ze nas opusti.Ted ma holku co s nim vymeta kde co…,ale to taky vecne nemuze bavit :hug:

A všici jste šťastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
31.10.15 08:54
@jakanas píše:
popravdě podle toho psaní a pletení nesmyslů mám pocit jako by bylo pod vlivem

to snad ne, to by bylo špatné, píše, že je těhotná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.15 09:01

Byl takovy vzdyckY? Jestli ano tak moc nepocitej ze se neco zmeni.. Ja osovne bych mu vyvycistila zaludek za tohle… ale to je jen muj nazor… ty bud hlavne v klidu… pokud bys zacala rodit a on byl nality tak ho stejne k porodu nepusti. Pak si bude cely zivot vycitat ze nebyl u toho kdyz se mu narodil potomek. Bud v klidu a mysli na miminko. To je nejdulezitejsi a stresy mu nepomuzou :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky