Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mojmira píše:
to snad ne, to by bylo špatné, píše, že je těhotná
tak lidi jsou různí.
Mě třeba už 4 roky v kuse píše ženská, každej měsíc mi tvrdí že bude za chvíli rodit a chce detailní fotky kočárků a všelijaké podrobné informace.
Po dvou letech (24 emailů)jsem ji posla do p… a ona píše furt dál, přesto že neodpovídám.
Ahoj holky,
ráda bych věděla, co si o tom myslíte, jak vy byste se zachovali, jestli byste to tolerovali nebo ne. ¨
Jsem s přítelem (25) něco málo přes rok. Vím, že mě má rád, ale možná ještě radši má ty kamarády. Nechci být ta, co to zakazuje, ale občas už mi to přijde vážně moc. Nebydlíme spolu, ale vídáme se většinou každý den, ale jen na chvíli. Mrzí mě, že čas, který můžeme trávit spolu, moc spolu netrávíme. Řekne mi, že večer zkusí napsat klukum, že by zašli ven, místo toho, aby jsme byli spolu. Je to takhle docela často, partner se s nimi schází skoro každý den, přijde mi to docela časté. Mám pocit, že mu stačí se semnou vidět ty dvě hodiny denně a má jakoby splněno a pak může jít s klukama. O víkendech si zase rád s klukama někam vyrazí a to mě štve ještě mnohem více.
Mám pocit, že mě k tomu životu moc nepotřebuje, jinak by přeci se mnou trávil rád každou volnou chvíli, co může. Nechci, aby byl pořád jen se mnou, ale mohl by být trochu víc. Mluvili jsme o tom, ale většinou řekne, že nikam nemusí a pak stejně jde.
Mě to dost vadí. Co si o tom myslíte vy? Jsem stíhačka a závislačka, co by ho měla nejradši jen pro sebe nebo by ve vztahu už měl kamarády trochu omezit. Přijde mi, že já bych kvůli němu odřekla vše jen abych byla s ním, kdežto on ne. Mám na něj být za to dětinsky naštvaná, vyčítat mu to nebo se na něj prostě vykašlat a vůbec se nestarat, kdy se uvidíme? Mám dělat, že mi to nevadí a dělat mu naschvály tím, že teda budu taky někam chodit nebo mám sedět na zadku a být zticha a čekat než se uráčí být se mnou?
Může se změnit nebo to není kluk pro mě??
Děkuju za Vaše názory.
Zmeni se urcite, hlavne az prijdou deti, ale k horsimu. Ne nevyhovovalo by mi to a nechtela bych takoveho partnera. To je kazdy vecer v hospode?
Nemá smysl být naštvaná, když s tebou nechce být z vlastní vůle. Takový vztah ti vyhovuje? Stačí ti? Na víc nemáš? Muž, který tě skutečně miluje, bude chtít být hlavně s tebou. Jsi mladá, najdi si muže, pro kterého budeš nejvíc.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,ráda bych věděla, co si o tom myslíte, jak vy byste se zachovali, jestli byste to tolerovali nebo ne. ¨
Děkuju za Vaše názory.
Jsem s přítelem (25) něco málo přes rok. Vím, že mě má rád, ale možná ještě radši má ty kamarády. Nechci být ta, co to zakazuje, ale občas už mi to přijde vážně moc. Nebydlíme spolu, ale vídáme se většinou každý den, ale jen na chvíli. Mrzí mě, že čas, který můžeme trávit spolu, moc spolu netrávíme. Řekne mi, že večer zkusí napsat klukum, že by zašli ven, místo toho, aby jsme byli spolu. Je to takhle docela často, partner se s nimi schází skoro každý den, přijde mi to docela časté. Mám pocit, že mu stačí se semnou vidět ty dvě hodiny denně a má jakoby splněno a pak může jít s klukama. O víkendech si zase rád s klukama někam vyrazí a to mě štve ještě mnohem více.
Mám pocit, že mě k tomu životu moc nepotřebuje, jinak by přeci se mnou trávil rád každou volnou chvíli, co může. Nechci, aby byl pořád jen se mnou, ale mohl by být trochu víc. Mluvili jsme o tom, ale většinou řekne, že nikam nemusí a pak stejně jde.
Mě to dost vadí. Co si o tom myslíte vy? Jsem stíhačka a závislačka, co by ho měla nejradši jen pro sebe nebo by ve vztahu už měl kamarády trochu omezit. Přijde mi, že já bych kvůli němu odřekla vše jen abych byla s ním, kdežto on ne. Mám na něj být za to dětinsky naštvaná, vyčítat mu to nebo se na něj prostě vykašlat a vůbec se nestarat, kdy se uvidíme? Mám dělat, že mi to nevadí a dělat mu naschvály tím, že teda budu taky někam chodit nebo mám sedět na zadku a být zticha a čekat než se uráčí být se mnou?
Může se změnit nebo to není kluk pro mě??
Je nezralý na vztah a proto jsou mu kamarádi přednější, než ty. Nech ho jít, než se mu zprotivíš. Musíš mít sama svůj program a žít život svůj a ne život jeho. To nejsou naschvály, že budeš taky někam chodit. To je úplně normální, že každý z partnerů má i svoje aktivity. Zatím to je kluk pro takovou, která je jako on. Nebo spíš asi pro žádnou.
Nene, každý večer v hospodě není, ale minimálně jednou týdně jde na akci. Ale nechápu, proč musí být pořád s těma kámošema a né se mnou.. Jinýho nechci, ale tohle teda rozhodně taky ne.
Jemu se většinou nic nechce, protože je unavenej nebo tohle nebo támhleto.. nebo musí ještě udělat něco doma.. takže jsme jen doma, ale kvůli němu, né kvůli mě.. nebo mě veme za jeho kámošema..občas..málo kdy nějaká večeře a výlet už vůbec ne..
Takze unavenej je jen s tebou. Promin bud se s tebou nudi nebo te nemiluje. Nejde o vylety, ale on si te nevsima. Vlastne si mi rekla, ze vas veskery straveny cas je sex… Smutny. Premyslej jestli takhle chces zit spousty let.
@Anonymní píše:
Nene, každý večer v hospodě není, ale minimálně jednou týdně jde na akci. Ale nechápu, proč musí být pořád s těma kámošema a né se mnou.. Jinýho nechci, ale tohle teda rozhodně taky ne.
A proč vlastně jinýho nechceš, když na tebe kašle?
Ne, nechci takhle žít, ale jsem strašnej srab, co nedokáže odejít..